Πωωωωω διαβάζω για απεργίες του ΟΣΕ… αν γίνει καμιά μαλακία και παρασκευή πρωί δε κατηφορίζω για αθήνα κάποιοι θα ακούσουν τρελά μπινελίκια!!!
τι σου φταινε και οι εργζομενοι του ΟΣΕ που οπου να ναι θα απολυθουν?? κατεβα με το κτελ…θα σου βγει και πιο φθηνα… 
Έχω ήδη κλείσει τα εισιτήρια

τοτε οντως εχεις προβλημα…λογικα θα βρεις ακρη. νομιζω οτι μπορεις να τα ακυρωσεις καποιες ωρες πριν την αναχωρηση
λεφτα δεν παιρνεις αλλα μπορεις να τα ανταλλαξεις με αλλα εισητηρια της ιδιας αξιας.
παντως αμα γινει παλι απεργια μιλαμε για χτυπητες συμπτωσεις με την προηγουμενη φορα που ηρθε ο οζζυ στο τερρα…
25-6-2005 τοτε, 25-9-2010 φετο:P. Σαββατο τοτε, Σαββατο και φετος…απεργια ο οσε την προηγουμενη μερα τοτε(θυμαμια γτι ειχα παρει το κτελ), απεργια και φετος (μαλλον) την προηγουμενη του λαηβ:p:p:p
αν είναι λόγο απεργίας θα σου επιστρέψουν τα λεφτα πίσω και θα ρθεις με κτελ… οπότε μην αγχώνεσαι και πολύ γι αυτό… αν θες να αγχωθείς μπορείς να το κάνεις για τον καιρό ή για το αν υπάρξει πρόβλημα με την απεργία των φορτηγών 
Εεεεε βασικά αγχώνομαι για την όλη φάση γιατί έκανα τρελή υπέρβαση με τα φράγγα για να έρθω. Αν όλα παν καλά έχει χαλάλι. Ούτε που θα το σκεφτώ. Αν όμως ξεκινήσω από Καβάλα και στραυώσει για τον οποιοδήποτε λόγο εεεεε γάμησέ τα…
μην σκεφτομαστε το κακο ασ ελπισουμε πως ολα θα πανε καλα και να απολαυσουμε τον Θεο:wink:
μαγκες, οποιος μαθει καμια εξελιξη για το φορτηγα να ενημερωσει αμεσως…8)
παω αυριο να βγαλω εισιτηριο για τη μαλακασσα…
την παρασκευή ξαναέχουν συνέλευση οι φορτηγατζήδες οπότε τότε να περιμένεις νέα…
εχω κλάσει πατάτες με το θέμα του καιρού…βλέπω στο νετ σε προβλέψεις για βροχές το σάββατο… :s
μακαρι φίλε μου γιατι θέλω να δω τον ΠΑΤΕΡΑ γιατι δεν τον έχω δει ποτε…και θα φάω ξενέρα!! ( και γιατί το αυτοκινητό μου θα γίνει σκατά! )
τον χανω γαμω το στρατο μου
Σχετικά με τα τρένα από ότι με είπαν στο σταθμό του ΟΣΕ θα έχουν στάσεις εργασίας σήμερα και αύριο(νομιζω…) αλλά και δευτέρα τρίτη τις μεσημεριανές ώρες… Εγώ θα κατέβω τελικά με το βραδινό τρένο από Θεσσαλονίκη γιατί τα μόνα άλλα που έχει είναι intercity και δεν παίζουν φράγκα…
Τουλάχιστον το βραδινό έχει 15 ευρώ αντί 23 του κανονικού…
Πωωωωωω κάτσε σε λίγο πάω Σαλόνικα. Θα περάσω από κει να δω τι θα κάνουμε -.-
αυτον εννοεις ? ? ![]()
εννοω τον ozzy
και όχι κάποιον βαζελοχοντρέλα 
παιδιά ρίξτε μια ματιά στο λινκ… έχει συνέντευξη του καραμητρούδη…
http://www.e-rock.gr/site/?page=/site/main.php?Cat=4&letter=&pnum=&articleid=2406
οσοι πηγατε περυσι sonisphere με λεωφορειο ειχατε προβλημα στο γυρισμο με τα λεωφορεια???
γιατι μας βλεπω λουτσα το σαββατο…:-s