Ozzy 25 Σεπτεμβρίου, Μαλακάσα, ΝΑΙ!

ΠΑΙΔΕΣ ΘΕΛΩ!!!

[SIZE=“4”][FONT=“Arial Black”]KILLER OF GIANTS!!![/FONT][/SIZE]

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ!!

Ρε λετε να παιχτει καμια στραβη με τα φορτηγα?

Πάλι δίνουν 2 εισιτήρια σε γκρουπάκι στο facebook για το Σάββατο τώρα!

Έχουν ξε@$%# να δίνουν εισιτήρια!

http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Spase-ta-oria/102969063084364

Λες να παίξει καμιά τέτοια φάση;

ban στο βλαμμένο που λινκάρει μόνο σ’αυτή τη σελίδα?

E τι να πω ρε…Επιφυλασσομαι!

η μερα πλησιαζει ασ ελπισουμε πως ολα θα πανε καλα

Μεγαλη ξενερα αυτη η μαλακια με την μικρη σκηνη… Τι να πω, οι ανθρωπο δεν νιωθουν. Και εγω πιστευω οτι με πανω απο 5000 κοσμο θα φουλαρει ο χωρος… Το setlist γαματο, Into The Void, Flying High Again που δεν τα παιζει παντου θελω να τα ακουσω οπωσδηποτε. Αυτο το Diary Of A Madman θα μου λειψει πολυ ομως…

Ποια είναι η μικρή σκηνή ρε παιδιά?
Αυτόs ο χώροs που παίξαν οι megadeth-anthrax?
Και αν ξέρει κανέναs πόσα εισητήρια έχουν πουληθεί?

όχι,η μικρή σκηνή είναι αυτή που έπαιξαν οι gogol bordello,o tankian,jethro tull klp.
ή οι Saxon πέρυσι.
Αυτή που είναι δίπλα στην είσοδο, κάτω από τη φάρμα με τα ζώα.Τα εισιτήρια που έχουν πωληθεί ήταν χτές 6500.
Στο δίλλημα οζζυ vs πανιώναρα στο οακα,επέλεξα το πρώτο,ελπίζω να αξίζει η επιλογή…

ο μοναδικος λογος που επελεξε να σκασω 45αρι (αν και δεν τα διαθετω,μετα το σονισφιρ δυσκολα μαζευουμε λεφτα) ειναι γιατι πολυ απλα δεν πιστευω πως θα ξαναρθει ο παππους…αλλα δεν νομιζω οτι του αξιζει η μικρη σκηνη…μα πραγματικα δεν το αξιζει…εγω πρωτη φορα μαλακασα πηγα για σονισφιρ οποτε δεν ξερω ποια ειναι η αλλη μικρη σκηνη…παντως μεγιστη μαλακια αμα γινει τλκ…

Μου φαίνεται τρελό να παίξει στη μικρή σκηνή κι ούτε πιστεύω ότι θα συμβεί. Υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση γι΄αυτό;

πωλείται ένα των 39 ευρώ…οποιος θέλει ας μ στείλει 6944123659

Αν υπαρξει ικανοποιητικη προπωληση μεχρι και την ημερα της συναυλιας, τοτε θα τον μεταφερουν στη μεγαλη σκηνη…

Οσοι θυμουνται κατι παρομοιο συνεβη και με τους Deep Purple περισυ, οι οποιοι αρχικα ηταν να παιξουν στη μικρη, αλλα ο πολυς κοσμος αναγκασε τους ντιντιδες να τους βαλουν στη μεγαλη…

σωστος, αλλα στους deep purple πηγαμε γυρω στις 5000 ενω τωρα η προπωληση τωρα (οπως ακουγεται) ειναι στις 6500… οποτε δεν υπαρχει λογικη σε τετοια κινηση…

το μεσημερι ειδα καιρο στο ετ3 κ ειπε για βροχες παρασκευη-σαββατο… :frowning:
παιζει να μεταφερθει σε κλειστο χωρο?? μην μας τυχει τιποτα σαν το περσινο κ κλαιμε…

Κλειστο χωρο που? Μονο Ταε Κβον Ντο το οποιο κανεις προσευχη για να εχει καλο ηχο. Ειπαμε, λειπει απο την Αθηνα ενας χωρος γυρω στις 6 με 10.000 που να ειναι προσβασιμος και με καλη ηχητικη.

προτιμω να εχει μετριο ηχο παρα να μην δω τον οζζυ εστω μια φορα λογω ηλεκτρικης καταιγιδας…:roll:

στο site της ντιντι λεει για vibe stage αν προσεξετε…αυτη ειναι η μικρη σκηνη, η μεγαλη ειναι η τερρα…
δεν ειναι η μικρη που ηταν στο σονισφηρ, αλλα αυτη που ειχαν παιξει σε παλιοτερα ροκγουεηβ οι carcass, lita ford κτλ…

φυσικα και ειναι μαλακια, εννοειται πρεπει να παιξει στην μεγαλη, ελπιζω να αλλαξει, 7-8 χιλιαδες ατομα δεν χωραμε

απο την αλλη η ντιντι ειναι πρωτοπορα στο να καταστρεφει τις συναυλιες της

υπαρχει κανενα πλανο με τις τιμες των εισιτηριων?? στο ticketpro.gr δεν εχει

εδώ νομίζω ότι είσαι λάθος… στους purple είχε γύρω στους 8χ…

πάντως σήμερα στην τελικά ανακοίνωση που έβγαλαν ( με τις ώρες κτλ ) πάλι για το μικρό stage λένε…