Μπα, δεν υπάρχουν (προληπτικές έστω) ηλεκτρικές καταιγίδες σήμερα? Η didi αρχίζει και γίνεται εταιρία της προκοπής επιτέλους…
Καλά να περάσουμε όσοι πάμε λοιπόν! 8)
Μπα, δεν υπάρχουν (προληπτικές έστω) ηλεκτρικές καταιγίδες σήμερα? Η didi αρχίζει και γίνεται εταιρία της προκοπής επιτέλους…
Καλά να περάσουμε όσοι πάμε λοιπόν! 8)
Καλά να περάσετε και μη ξεχνάτε τους άτυχους της ζωης.
Κανενα βιντεακι ας ειναι και κουνημενο:D
αν ηταν εταιρια της προκοπης δεν θα γινοταν η συναυλια στη μαλακασα 
Πρώτον. Κ δεύτερον έχει κανείς ακόμα την εντύπωση ότι τα περσινά ΑΙΣΧΗ με τις ακυρώσεις οφείλονταν αλήθεια στον καιρό κ τη βροχή; Ας μου απαντήσει κάποιος επιχειρηματολογώντας υπέρ αυτού για να ξέρω άν αξίζει να μας συμπεριφέρονται οι ντίντιδες όπως συνηθίζουν… 
Θα το έψηνα να πάω αλλά δεν έχω αμάξι γαμώ:(
Βρες εσύ τρόπο να πας και μπορώ να πω στα παιδιά που θα επιστρέψουμε μαζί να σε πάρουν μαζί στον γυρισμό! (αν έμενες β.π. τουλάχιστον θα βόλευε…)
Μπααα.Κέντρο μένω:(
Φύγαμε.
Alex, c u there!
Drum solo. O prince of darkness σπέρνει. Ο Gus G αποθεώθηκε.
αυτο δεν ξερω αν το εχετε ποσταρει :lol:
Μολις παρακολουθησα μια απο τις ιστορικοτερες συναυλιες της ζωης μου!Ο ΟΖΖΥ ηταν απλα ενας θεος!Τα επιθετα,γερος,κακομοιρης,ξεπουλημενος,παλτο και οτιδηποτε παρεμφερες ειναι για γελια!Ο ανθρωπος επαιξε 2:10 λεπτα8O.Απιστευτη ενεργεια,Θεικο σετλιστ,ενας ακουραστος Οζζυ!Πραγματικα οσοι δεν ηρθαν γιατι πιστευαν πως ηταν τσαμπα λεφτα,εχω να τους πω αυτο’‘Δεν φανταζεστε τι χασατε’’!
Θα επανελθω
Τι ντραμερ8O,Και φυσικα GUS G θεος
Παρατηρούσα το - σχεδόν γεμάτο - φεγγάρι στον ουρανό σήμερα.
Έστεκε εκεί, περήφανο, λαμπερό, ανέδυε τη λάμψη του, και τα μαύρα σύννεφα παιχνίδιζαν γύρω του,
σα να ήταν παιδιά του. Ακολουθώντας τους δικούς τους μουσικούς ρυθμούς,
αρχαιότερους και απο τις πιο αρχαίες ιστορίες,
περιτριγύριζαν το ολόγιομο ον, πέρναγαν απο μπροστά του, το κάλυπταν, το άφηναν πάλι να φανεί, ενώνονταν το ένα με το άλλο και μετά πάλι αφήνονταν,
σα να χαν πιαστεί όλα μαζί σε έναν μαγικό χορό.
Άφηναν σε φάσεις τις σταγόνες τους να πέσουν, αλλά οι σταγόνες ποτέ δεν έγιναν νερό, ποτέ δεν έγιναν ποτάμι - ήταν μόνο ο ιδρώτας που κυλούσε στα αφηνιασμένα μέτωπα τους, στα τρελαμένα απο τη λάμψη της σελήνης, απο τον αρχέγονο ρυθμό της μουσικής.
Ο χρόνος είχε χαθεί σήμερα, υπήρχε μόνο το φεγγάρι και το παιχνίδισμα των συννέφων γύρω του.
Και ο ουρανός και η γη κάτω που αντηχούσε απο γαυγίσματα, γαυγίσματα με το βλέμμα στραμμένο στη σελήνη.
Ο ουρανός σήμερα γιόρταζε, γιατί ένας θεός είχε κατέβει, για δυο περίπου ώρες, στη γη.
Μόλις μπίκα …
Τι να πει κανείς ???
2 ώρες show ακούραστός, τρομέρη απόδωση, ο κόσμος από κάτω να έχει στήσει τρελό πάρτυ και ένα setlist βγαλμένο από τα όνειρά μας 8)8)8)8)
Ουφ, επεστρεψα. Δεν εχω αλλη δυναμη. Αυριο οι εντυπωσεις (με καθαρο μυαλο). Καληνυχτα.
Οκ…Να μιλησω και να πω τι? Για τα περιπου 130 λεπτα που ειδαμε αυτο το…θεαμα? Σοου? Οραμα? ενιωθα να ειμαι καπου αλλου. Ο Οζζυ να τα δινει ολα, οι κιθαρες να σε διαπερνουν, τα ντραμς να σε τρυπανε. Mr.Crowley, φεγγαρι ψηλα, πενθιμα πληκτρα και μετα η σολαρα. Into The Void και στα καπακια Shot In The Dark. Γενικα, τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. Οποιος δεν ηρθε επειδη ειναι πολυ γερος, ας χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο. Νιωθω τυχερος.
Συγκλονιστική συναυλία για πολλούς λόγους, θα τη συζητάμε για χρόνια!
Το μη αναμενόμενο σετ λιστ βοήθησε πολύ!
Χαίρομαι που δεν μας τα χάλασε η βροχή, θα ήταν η τρίτη ακύρωση Ozzy που θα έτρωγα! #-o
Περισσότερα αύριο
[SIZE=“7”][B]I[FONT=“Arial Black”]NTO
THE
VOID.-[/FONT][/B][/SIZE]
Απλά.
λιτά.
ξεκάθαρα.
Καλα οταν ακουσα που ειπε Ιnto The Void, αρχιζα να ουρλιαζω και να χτυπιεμαι σαν τρελος. Μου εφυγε ο σβερκος στο κομματι, δεν περιμενα οτι θα το ακουγα!
To καλύτερο setlist σε συναυλία ozzy όλων των εποχών,
απαράδεκτη η didi,που δεν έκανε τη συναυλία στη μεγάλη σκηνή και που δεν υπήρχαν οι οθόνες που υπάρχουν σε όλες τις συναυλίες του ozzy.
2.15 λεπτά,με τον ozzy σε φοβερό mood,παρά τα δεκάδες φάλτσα,δε χαλάστηκε κανείς από τους 8000 περίπου που ανέβηκαν μαλακάσα.
Αυτή η συναυλία έπρεπε να τύχει μεγαλύτερης φροντίδας.
Του χρόνου πάλι με τους sabbath…
Aπλα… ΕΠΟΣ !!!:bow2::bow2::bow2: