ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ LIVE…
τι να πρωτοσχολιασω?? τον ακουραστο,αγεραστο,madman οζζυ??
το απιστευτο σετλιστ??
το ντραμ σολο 8O??
τα σολο του gus??
ηταν εμπειρια ζωης, μιας κ δεν τον ειχα ξαναδει…
[SPOILER][SIZE=“5”]NO MORE TEARS ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ…[/SIZE]
ε τι, τζαμπα το φωναζα σε καθε ευκαιρια??:p[/SPOILER]
Απροσδόκητα καλός ο Ozzy, παρά τα φάλτσα όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω.
Εξαιρετικός και αλάνθαστος ο Gus G, κουραστικό σόλο μόνο, όπως και του drummer. Αλλά υποθέτω ήθελε ένα διαλειμματάκι ο άρχων.
Ωραίο setlist, αλλά
-Θα προτιμούσα να μην είχαν παίξει Sabbath, γιατί εκτός του War Pigs πιστεύω ότι δεν αποδόθηκαν σωστά. Πχ οι δίκασες σε συνδυασμό με το EQ του ήχου (κάπως έτσι: U) ασέλγησαν εις βάρος του Into the void. Γενικά αν κάποιος πήγε για ν’ ακούσει Sabbath, έπρεπε να είχε πάει το 2006.
-Δεν έπαιξαν Revelation.
Επίσης γραφικότητες του τύπου κάθομαι παναγίτσα και δεν ξέρω λέξη σε όλα τα κομμάτια της solo του Ozzy αλλά ρε φίλε όταν βάλει Paranoid θα κάνω pit (στην προτελευταία σειρά ξέρω γω) με τα καγκουροφιλαράκια μου καλό θα ήταν να περιοριστούν.
για μενα ,που δεν τους ειχα ξαναδει, ηταν πολυ καλοι κ εννοειται οτι μετα απο αυτο που ειδα θα τους ψαξω… λιγο στατικος ο κιθαριστας μονο… ειδικα το τελευταιο κομματι ηταν γαματο, ξερει κανεις ποιο ηταν??
Δρ Λαβ, ένα δίσκο έχουν οι Πόεμ, όλα από αυτό ήταν.
Πάμε μια σύνοψη:
Σκατά στο Λώρη που έβαλε τον Όζη στη μικρή σκηνή. Επίσης σκατά στο τέρα βάιμπ με την μία κωλοτουαλέτα του. Έχασα σχεδόν όλη την εμφάνιση των Πόεμ περιμένοντας στην ουρά να κατουρήσω.
Ο Όζης τώρα.
Κάνει ακόμα τα ίδια θεϊκά μαϊμουδηλίκια που έκανε στα 70ς, στα 80ς, στα 90ς και στα 00ς και τον λατρεύουμε. Απλά πια δεν μπορεί να τραγουδήσει κιόλας και η φαλτσαδούρα πάει σύννεφο, αλλά πραγματικά στην καραπουτσακλάρα μας τραγουδάμε εμείς άμα λάχει χελγιέα!
Ε κι όταν παίζει πάνω από 2 ώρες και το 1/4 της εμφάνισής του είναι κομμάτια Black Sabbath, και από κει και πέρα ξεθάβει κομματάρες τύπου Killer of Giants (!), Mr Crowley, Shot in the Dark κλπ, δεν μπορείς να έχεις το παραμικρό παράπονο.
Και ντάξει όσο κι αν έχεις παραπονάκι που δεν έπαιξε και τους υπόλοιπους 45367 ύμνους του ή ότι η μπάντα του είναι κακοί ποζεράδες (ο Κλουφέτος στα ντραμς ήταν κακή κόπια του Bill Ward 1978 με το μούσι και τα κοτσιδάκια) και όσες “δοξάστε τον Καραμητρούδη!” γραφικότητες (και απαράδεκτα σόλο) και να έγιναν, ε δεν μπορείς να πεις κουβέντα.
το χειροτερο κοινο που εχω δει στη ζωη μου
ΝΕΚΡΑ
ΗΣΥΧΙΑ
ΕΡΗΜΙΑ
ΜΑΣ συνεπηρε το φεγγαρι και νομιζαμε πως ημασταν σε κανενα νεκροταφειο
Οχι οτι θα καταλαβαινε ο οζι κατι παραπανω αν κανανε απο κατω πανικο,αλλα ισως να ηταν καλυτερα για το ολο κλιμα
και για την ατακαρα ‘‘φαλτσαρε ο οζι’’ κολλαει μονο χαχαχα και 3ΛΟΛ! ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΖΑΚ ΓΟΥΑΙΛΝΤ…
ΜΑ ΠΟΣΟ…
οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν ανύπαρκτες και οι περισσότεροι δεν ήξεραν στίχους
καν.
Μάλλον γνωρίσαν τον OzzY απο την τηλεόραση και απο τα περιοδικά και όχι απο τη μουσική του. Κρίμα να έχει τέτοια αντιμετώπιση ένας τόσο σημαντικός καλλιτέχνης
(φυσικά φταίει και ο ίδιος για αυτό).
Όσο για το setlist απλά ήταν τρομερό και το γεγονός πως έπαιξε ζωντανά το
fire in the sky εκπλήρωσε ένα όνειρο ζωής.
Ευχαριστώ το θεό που το έζησα και αυτό.
Α και ναι μην ξεχάσω γέρος , σακάτης , τελειωμένος και δεν συμμαζεύεται!!!