starstruck για αυτό σε πάω ρε! :lol:
Δε μου φάνηκε κακό το κοινό, τουλάχιστον τα “οεοεοεο” του τα έκανε μια χαρά και τα χέρια όλο πάνω τα χε… εκεί που ήμουν εγώ τουλάχιστον… Αλλά εντάξει, μπορεί εγώ να ξελαρυγγιαζόμουν (όσο άντεχα), αλλά παρατηρούσα και κόσμο γύρω μου που απλά… αγνάντευαν.
Όπως και να χει, όπως τη βρίσκει ο καθένας. Ξύλο πάντως δεν είδα να πέφτει, ναι. Κάποιες φωτιές όμως άναψαν.
Δύο ώρες πριν ήταν να την πέσω για ύπνο, ακόμα δεν τα κατάφερα. Α ρε Ozzy τι μας έκανες.
Cheers στον Bleedin! :drunk:
Πωπώ, με έχετε ψήσει τόσο με αυτά που διαβάζω που παίζει από Οκτώβρη που θα πληρωθώ (6 μήνες απλήρωτος γαρ), στην 1η ευκαιρία να φύγω έξω για να τον δω. Δυστυχώς σήμερα δεν μπορούσα λόγω οικογενιακών υποχρεώσεων
Και ζηλεύωωωωω
Κοίταζα στην ιστοσελίδα του και τέλη του χρόνου θα γυρνάει Ιαπωνία, Λατινική Αμερικη. Από αρχές 2011 ξέρετε αν θα ξαναπεριοδεύσει Ευρώπη;
το live τα εσπασε κανονικοτατα…
με οσους μιλησα μετα το live ειχαν μεινει μαλακες…
ο οζζυ γαμησε - σε πολυ καλυτερη κατασταση απο οτι περιμενα…
η μπαντα γαμαγε κανονικοτατα - παααρα πολυ δεμενοι μεταξυ τους…
επαθα πλακα με τον drummer…
θεουλης ο μπασιστας…
ο gus g πολυ καλυτερος απο οτι περιμενα…
ηχος γαμηστεροτατος…
setlist βγαλμενο απο ονειρα - νταξει αν ειχε και κανενα λιγοτερο sabbath προσωπικα δεν θα ειχα προβλημα…
ρε τον πουστη εβγαλε 2 ωρες+ στην σκηνη - αν μου του ελεγαν σιγα μην το πιστευα…
επισης τετοιες περσονες σαν τον οζζαρο δεν ειναι για να κανουν διαλειματα με σολο για “ξεκουραση”…βγαινουν εκτος ρυθμου και αρχιζουν τις φαλτσαδουρες
(εκαναν πιο μπαμ απο οτι πριν).επισης αν θυμαμαι καλα το ιδιο εγινε και το 2005…
την αφιερωση του road to nowhere στον φιλο dio λεω να μην την σχολιασω…
οσοι δεν ηρθαν επειδη φοβοντουσαν μην δουν κανενα γερακο πραγματικα εχασαν…
δηλαδη να αυτοκτονησω που δεν πηγα?διαβαζοντας για killer of giants(8O),shot in the dark(8O8O),no more tears(8O8O8O),αρχιζω να αναθεωρω που δεν πηγα.ομως ειχα δει πριν κανα μηνα σετλιστ με 14 κομματια και σκεφτηκα πως δεν λεει.λαθος μου αππο οτι φαινεται:(
οταν ακουσα το Iron Man κοντεψα να δακρυσω…
Βρήκα χίλια πράγματα (ο Gus G ΔΕν ήταν μέσα σε αυτά) να γκρινιάζω και να σκέφτομαι. Γιατί το ένα, γιατί το άλλο. Αλλά ρε γμτ…
ΚΑΒΛΑ…
ε οχι, εγω τραγουδουσα ΟΕΟΕΟΕ ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ…
στα της συναυλιας τωρα, ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαιβ, αλλα προτιμουσα να παιξει περισσοτερα δικα του.
8O σώπα ρεε!
Εγώ θα κάνω μια απλή παρατήρηση, πως ο Πρίγκηπας του Σκότους χάθηκε πραγματικά μες στο σκοτάδι, καθώς μάλλον δεν τους έφταναν λεφτά για έναν έξτρα προβολέα, αλλά και όποτε πλησίαζε άλλο μέλος της μπάντας έσβηνε και ο εκάστοτε προβολέας… 
2 ώρες και 10 λεπτά όμως… να τα βλέπουν αυτά κάτι άλλα παιδαρέλια…
και επίσης… INTO THE VOID
Το κοινό ήταν για το πέ*ς … όλους τους απασχολούσε το κινητό τους και ο διπλανός τους … ρε 'σεις ξυπνήστε , τι διάολο μεταλλαδες είσαστε , μάλλον σκατα ήσαστε , τραβάτε σε κανά ριάλιτι στι τιβι να το πέζετε μούρες …
ΥΓ … και ναι ο Ozzy γάμησε και μάλιστα ΑΣΑΛΙΩΤΑ …
Intro (Carl Orff - O Fortuna)
Bark at the Moon
Let Me Hear You Scream
Mr. Crowley
I Don’t Know
Fairies Wear Boots (Black Sabbath cover)
Suicide Solution
War Pigs (Black Sabbath cover)
Road to Nowhere
Fire in the Sky
Into the Void (Black Sabbath cover)
Shot in the Dark
Guitar Solo
Rat Salad (Black Sabbath cover)
Drum Solo
Iron Man (Black Sabbath cover)
Killer of Giants
Flying High Again
I Don’t Want to Change the World
Crazy Train
Encore:
Mama, I’m Coming Home
No More Tears
Paranoid (Black Sabbath cover)
Outro (I Love You All)
ΔΕ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ !
Πηγα χθες Μαλακασα μονο και μονο επειδη εκανα εγκλημα που δεν πηγα το 2005 Black Sabbath. Εχοντας δει Heaven & Hell περυσι λοιπον, ειπα να δω και τον Ozzy στον οποιο δεν εχω καμια συμπαθεια σε αντιθεση με Iommi, Butler, Ward που προσκυνω
Περιμενα κατι παρακμιακο για να ειμαι ειλικρινης, αλλα ουτε η φωνη του τελικα παραδοθηκε (το οτι κατα την γνωμη μου δεν εχει και καμια φωνη βεβαια, ειναι αλλη κουβεντα anyway) και εβγαλε και 2+ ωρες συναυλια με ωραιες επιλογες απο την καριερα του και απο BS. Η μπαντα του απεδωσε καπως διαφορετικα τα BS (στο Paranoid ξενερωσα, αντιθετα το Into The Void που ειναι και το αγαπημενο μου γουσταρα παροτι και εκει ξεφυγαν λιγο)
Πολυ τιμιος ο Ozzy λοιπον χθες, ασχετα αν δεν ειναι του γουστου μου και σαν περσονα και σαν φωνη. Αμα μου ημουν fan του θα ειχα ξετρελαθει πιθανοτατα απο την αρχη μεχρι το τελος
:lol::lol::lol:
ουτε κααααν…τιγκα στις εκπληξεις το σετ…και τα σετς των αλλων χωρων ειχαν αρκετα λιγοτερα τραγουδια…
Πραγματικα, χθες βρισκομουν σε τετοια εκσταση που, αν εξαιρεσουμε καποια φαλτσα εδω και εκει που επιασα, δεν με πτοησε τιποτα. Ξελαρυγγιασμα (σε οσα ηξερα, γιατι δεν εχω ακουσει και τα απαντα του :p), στο Flying High Again και στο Shot In The Dark χορος και χοροπηδηχτο και τρελα και αγαπη και γενικα τιμια πορωση με τον τρελο-οζζυ!
Υ.Σ. Δεν μπορουσα να χειροκροτησω γιατι εχω δεμενο το αριστερο χερι :lol:
μου μαυρίσατε την ψυχή…
αλλά χαίρομαι για εσάς…
*είδες άμα κόψεις όλες τις μαλακίες τι ωραία μπορείς να παίξεις 2+ ώρες??
Μπααα… εγώ νομίζω ότι λόγω των μαλακιών έπαιξε 2+ ώρες… 
άλλο συνταγογραφιμενη μαλακία και άλλο αυθαίρετη…
*όλα παίζουν πάντως.!
**στα βίντεο στο Youtube ακούγεται πολύ καλός ο gus(όσο μπορώ να καταλάβω…) μπράβο.!! αφήστε τους καφέδες και πιάστε τις κιθάρες.!!!
φοβερο σετ λιστ, σωστη διαρκεια, θα ηθελα λιγοτερα σαμπαθ, οζζυ τιμιος
αισχος στον ξεφτιλα τον λωρη που τον εβαλε στην μικρη σκηνη και στριμωχτηκαμε σαν σαρδελαι