κ εγω το ιδιο προβλημα νομιζα οτι θα ειχα με τα σετλιστ που ειχα δει αλλα οχι κ να γκρινιαζουμε… 20 τραγουδια επαιξε, τα 14 ηταν δικα του… τι να πουν κ οι ιταλοι που επαιξε 16 ολα-ολα…
το ξαναπα αλλα δεν πειραζει…
[SPOILER][SIZE=“5”]NO MORE TEARS!!![/SIZE]
νομιζα οτι δεν θα το ακουγα κ τρελαθηκα τελειως…:bow2:[/SPOILER]
a) οπως ειπε και ο ulver
σκατα στην didi
για τη μικρη σκηνη, για τις 4 τουαλετες, για την κονσολα που εκρυβε ολη την σκηνη
για τον διαχωρισμο των εισητηριων
b)οι poem πολυ καλοι
δειχνουν οτι το κατεχουν
μακαρι να πανε μπροστα
c)o ozzy τιμιος
με πολυ καλο setlist - οχι ονειρικο που λενε μερικοι
γιατι αμα επαιζε diary,over the mountain,revelation,perry mason,i just want you τι θα ητανε???
ισως να μεσολαβησε και το γεγονος οτι ητανε η πρωτη του εμφανιση στην ελλαδα
και γι’αυτο επαιξε τοσο
οπως και να χει
τα αξιζε τα λεφτα του
κινητικος/ομιλητικος
τραγουδια περα απο τα χιτακια του
η αποδοση της μπαντας οκ
αυτα
αλλο ενα συναυλιακο απωθημενο εφυγε
μακαρι το λαιβ αυτο
να ητανε καμια 10αρια χρονια πριν
με ζακ στην κιθαρα
Παρολο που δεν με ενθουσιαζει, μονο ο Iommi μ’αρεσει, τον ειδα οπως επρεπε το 2005 στην επικη συναυλια με τους Black Sabbath οποτε δεν με πειραζει που δεν μπορεσα να ερθω…
Κριμα παντως να τον βαζουν στη μικρη σκηνη, αυτη ειναι για κατι Τανκιαν κι αλλους, οχι για τον Οζζυ με τετοια ιστορια…
μπροστα στον οζζυ κ σε ομοιους του, ολοι οι αλλοι ειναι πολυ μικροι…
σοβαρα …
εγω ημουν σχετικα μπροστα κ εβλεπα αλλα απορω μ’αυτους που ηταν πισω απο την κονσολα… τι στο διαολο εβλεπαν??
μα να μη βαλουν μια οθονη ρε… ημαρτον…#-o
Σκατά στην Didi που μας στριμωξε σαν προβατα προς σφαγή και που δεν εβαλε (εστω) ενα video wall…κατα τα αλλα ο Ozzy ηταν συγκινητικός και η μπαντα του σε μεγαλη φορμα…μεγαλες εκπλήξεις τα no more tears (το εχασε λιγο βεβαια αλλα η προσπάθεια μετράει),fire in the sky και το into the void (με τιμαει που το θυμαμαι πλέον πιο πολύ απο την θεική διασκευή των Monster Magnet?)…επισης φοβερη στιγμή οταν μπηκε με το bark at the moon και το φεγγαρι φαινόταν ακριβώς πανω απο την σκηνή…(παλι καλα που δεν βρυκολακιασε ο madman όπως στο video του ομωνυμου κομματιού
Λίγα λόγια και από μένα. Γενικά καλύτερος του αναμενομένου. Το set list αρκετά καλό, αν και θα ήθελα λιγότερα Sabbath και ένα δύο παραπάνω από το Diary. Ο Gus θεός. Ο μπασίστας ποζέρι και ο ντράμερ καλός. Ο Wakeman έχει βγάλει μερικά εξαιρετικά μελοποιημένα θεατρικά για όσους ενδιαφέρονται. Οι γιγαντοοθόνες μου έλειψαν και μένα, αλλά στη μικρή σκηνή αν είσαι πίσω βλέπεις καλύτερα από ότι στη μεγάλη. 130 λεπτά το θηρίο. Μπράβο του, δεν το περίμενα.
Το live Γ@ΜΙΣΕ!!!
Συμφωνώ για τις οθόνες και τίποτα άλλο. Ο ήχος παντού γ@μ@τος (άλλαξα 4 μεριές).
Παίζει να είχε γύρω στις 8.000 κόσμο, στον Tankian 3.000 είχε και έχω μέτρο μεγέθους.
ΟzzY ευχαριστούμε και το επόμενο στην μεγάλη σκηνή με Tony, Geezer, Bill.
Διαβάσαμε αρκετές τραγικότητες στο thread :). Λοιπόν, ο Ozzy εχτές ήταν εκπληκτικός. Συναυλία πάνω από τις προσδοκίες μου. Επί 30 χρόνια παίζει sets της μιάμισης ώρας, σε αυτή την περιοδεία τον έχει πιάσει κάτι και παίζει συνήθως παραπάνω (στη Στοκχόλμη πριν 2 περίπου βδομάδες έπαιξε τα ίδια με εδώ εκτός του Flying High Again). Αλλά 2 ώρες και 10 λεπτά έχει να παίξει από το 2003. Η φωνή του ήταν εξαιρετική γενικά και απίθανη για Ozzy. Υπάρχουν συναυλίες που φαλτσάρει από το πρώτο τραγούδι :lol:, χτες όμως ήταν τρομερός μέχρι το I Don’t Want To Change The World και μόνο στο No More Tears κώλωσε λίγο (όμως ήταν το δεύτερο τραγούδι του encore, απορώ ποιος θα μπορούσε να το βγάλει έχοντας φάει τις προηγούμενες 2 ώρες 8-9 κουβάδες νερό στην κεφάλα). Ο drummer δεν ήταν και τόσο τρομερός όσο λέτε. Καλός ήταν, έδινε μια μοντέρνα χροιά στα τραγούδια. Ο Gus πάρα πολύ καλός, ο Blasko είναι γνωστός μιας και παίζει χρόνια με τον Ozzy και ο Adam Wakeman ήταν κι αυτός καλός (είχε παίξει και με τους Sabbath το 2005 στη Μαλακάσα - ναι, είναι γιος του Rick όπως είπε και κάποιος άλλος χρήστης - μάλιστα ένας από τους άλλους γιους του Rick είναι πλέον ο πληκτράς των Yes :)).
Τέλος, είχα δει τον Ozzy το 2007 στο Λονδίνο με Ζakk, Blasko, Bordin και Wakeman. Είχε παίξει μιάμιση ώρα και το δεκάλεπτο σόλο του Zakk ήταν ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που έχω δει σε live. Αν εξαιρέσουμε τον παικταρά Bordin, η χτεσνή συναυλία πέρασε πάνω από αυτή του Λονδίνου συντρίβοντάς τη για μένα. Απίστευτη.