http://twitter.com/gusgofficial

Ένα live αντάξιο των προδοκιών μας και κάτι παραπάνω.
Σωστός και ο κιθαρίστας των Poem με το μπλουζάκι Screaming Trees
.
δεν ξερω τι λετε…εγω λεω πως ειναι ενα απο τα καλυτερα λαιβ π εχω παει.Ο Ozzy θεος οπως παντα.Ο Gus G καταπληκτικος οπως και ολη η μπαντα και πιστευω πολυ καλη επιλογη ντραμερ
θα συμφωνησω απολυτα!!
κατα τα αλλα η συναυλια ηταν φοβερη εμπειρια!!
RESPECT
Ακόμη ένα δυνατό review συγκινητικό, αν και σε κάποια σημεία τραβηγμένο που μόλις διάβασα για τη συναυλία του Ozzy.
http://www.cosmo.gr/Music/Hellas/290059.html
Τρομερη συναυλια, περασα καλυτερα και απο οτι περιμενα, κυριως λογω της καταστασης στην οποια βρισκοταν ο Ozzy… Κινητικος, ορεξατος, με πολλα κεφακια γενικα και η φωνη του, αν και εκανε τα φαλτσα του, πολυ καλυτερη απο αυτο που περιμενα… Το setlist ηταν ιδανικο, αν και μου ελειψε το Diary Of A Madman και κανα τραγουδι απο το Ozzmosis. Ο GUS G. φοβερος, μου αρεσε πολυ, εκανε και τις ποζεραδικες κινησεις του και φανηκε οτι εχει τον ‘‘αερα’’ για να ειναι στην θεση που πριν απο αυτον ηταν τρομεροι κιθαριστες οπως ο υπερτατος Randy Rhoads, o Jake E. Lee και o Zakk Wylde. Μια χαρα την καλυπτει την θεση ο Κωστας. Του αξιζουν πολλα συγχαρητηρια και μακαρι να βγαλει και αλλο αλμπουμ με τον Ozzy στο οποιο να συμμετεχει και συνθετικα… Ο Blasko πολυ ενεργητικος και γουσταρα και επισης πολυ καλος ντραμερ ο Clufetos, μου αρεσε πολυ το drum solo. Και ο Adam Wakeman καλος, θα πηρε απο τον φοβερο μπαμπα… Γενικα συναυλια που σου μενει, μαγικο το σκηνικο της εισοδου με το Bark At The Moon και το φεγγαρι απο πανω να κινειται αναμεσα στα γκριζα και μουντα συννεφα… Χαρηκα και με τα Sabbath κομματια που επαιξε, αν και καποια θα μπορουσαν να αποδωθουν καλυτερα. Το setlist με 20 τραγουδια ηταν το μεγαλυτερο σε ολη την περιοδεια μεχρι τωρα και η διαρκεια της συναυλιας με 2 ωρες και 10 λεπτα η μεγαλυτερη επισης. Μας τρελανε ο Ozzy, οσοι δεν ηρθαν εχασαν…
Οσο για τους Poem που μου αρεσουν πολυ, αν και επαιξαν κανα μισαωρο ηταν πολυ καλοι και απεδωσαν ωραια τα κομματια τους. Τι κομματαρα αυτο το Giant… Να συνεχισουν την καλη δουλεια, τους αξιζει αναγνωριση απο ακομα περισσοτερο κοσμο.
Υ.Γ. Μου αρεσε αυτο που ειπε ο Ozzy ‘‘Thank you for giving me Gus G.’’, αναγνωριση για τον Κωστα απο εναν Ozzy που εχει συνεργαστει με κιθαριστες-τερατα…
Mε καλυψε απολυτα ο Dr Love…
καταλαβαίνουμε όλοι τι θες να πεις, και πολύ πιθανό να έχεις και δίκιο, αλλά καλό θα ήταν να το κάνεις με λίγο περισσότερο σεβασμό σε καλλιτέχνες αν μην τι άλλο αναγνωρισμένους, καθώς και σε αυτούς που τους ακούνε…
ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ G. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ,ΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ?
-μπουγατσα με κιθαρα!
καλά μιλάμε,
Ίσως (τι ίσως, σίγουρα δλδ) θα ακουστεί λίγο κουτό, αλλά…κάποιος που είχε πάει και το 2005 και προχτές, μπορεί να κάνει μια σύγκριση σε αυτά τα 2 live; σε θέμα απόδοσης, κεφιού, κόσμου κλπ κλπ?
Δε μπορείς να τα συγκρίνεις…
Διαφορετικά πράγματα.
Το 2005 ήρθε για πρώτη φορά στην ελλάδα μια από τις μεγαλύτερες μπάντες όλων των εποχών και η προσμονή,λαχτάρα,ανυπομονησία του κόσμου να δει τους sabbath,ήταν στο ζενίθ.Όλοι είχαν την αίσθηση ότι βίωναν κάτι μοναδικό,που θα θυμούνται για πολλά χρόνια μετά.Η συμμετοχή του κόσμου από το κάγκελο μέχρι την κεντρική είσοδο του terra vibe ήταν πρωτόγνωρη,και η συναυλία αυτή έμεινε στην ιστορία,σαν από τις καλύτερες συναυλίες όλων των εποχών στην ελλάδα.(Εγώ είδα Sabbath to 97 και το 99 στο Birmingham,και τολμώ να πω ότι η συναυλία στην αθήνα ήταν πολύ καλύτερη.)
Προχθές ο κόσμος ήταν πολύ λιγότερος και χωρίς την “αύρα” του 2005.Οι πιο πολλοί δεν περίμεναν να είναι τόσο καλή η συναυλία, φεύγοντας όλοι ήταν ικανοποιημένοι.Αλλά δεν υπήρχε η αίσθηση της “πρώτης φοράς” που υπήρχε τότε.Ίσως η μικρή σκηνή ,ίσως ότι έβλεπες τον κύριο blasko,και τον clufetos με τον gus g,ενώ τότε έβλεπες butler-ward-iommi.
Πάντως στην ελλάδα sabbath>ozzy,σε αντίθεση με την αμερική…
Και να συμπληρώσω ότι ο Ozzy και τις 2 φορές ήταν σε μεγάλα κέφια, έφαγε πολλούς κουβάδες νερό (και έριξε). Η φωνή του ήταν λίγο καλύτερη τώρα από ότι το 2005.
Καταρχήν, είδαμε μια αξιοπρεπέστατη συναυλία, είτε κάποιος την παρακολούθησε ως μεγάλος οπαδός του Ozzy, είτε ως ένας απλός παρατηρητής. Συμφωνώ με το θέμα της μικρής σκηνής, αλλά όλοι ξέρουμε το πώς βλέπουν τις μέταλ συναυλίες οι ντιντίδες. Απλά αρπαχτές.
Για αυτό τον λόγο και εύχομαι το επόμενο Rockwave να αποτελείται και του χρόνου από συγκροτήματα σαν τα εφετινά για να είναι στη Μαλακάσα μόνο οι ντιντίδες (κακία)!
Και επιτέλους πρέπει να υπάρξει και μια εταιρία στην Ελλάδα που να καταλάβει πως τον περισσότερο κόσμο στις συναυλίες τον μαζεύουν οι μεταλλάδες, πλην εξαιρέσεων (Βλέπε U2). Μια ακόμα εταιρία παραγωγής συναυλιών, θα έσφιγγε λίγο τα πράγματα και για τους ντιντίδες και θα έβλεπαν διαφορετικά τα πράγματα.
Το setlist προσωπικά με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Πρέπει να έπεσε μουρμούρα από τον Καραμητρούδη και για αυτό έπαιξαν κάτι παραπάνω (No more tears, fire in the sky) συγκριτικά με τα υπόλοιπα live στην Ευρώπη. :lol: Στις παρατηρήσεις της συναυλίας ήταν το φτωχό σκηνικό, ο κακός φωτισμός σε αρκετά σημεία (κυρίως στον Ozzy) και το μούδιασμα του κόσμου, κυρίως στην αρχή. :-k
Τελικά, οι συζητήσεις του τύπου γέρος, δε θα τη βγάλει, θα πέσει από κάτω, θα πει τα μισά αυτός και τα άλλα μισά η κόρη του έκαναν μεγάλο κακό στο συγκεκριμένο live γιατί ο κόσμος άργησε να μπει στο κλίμα. Το σημαντικότερο είναι πως ο γέρος γούσταρε την όλη φάση και αυτό φάνηκε! Τα έδωσε όλα και μετά το Crazy Train ξάπλωσε φαρδύς-πλατύς από την κούραση.
Τέλος, ο Καραμητρούδης ήταν απολύτως ικανοποιητικός και κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει το θάψιμό του. Αντί να χαιρόμαστε σαν Έλληνες μεταλλάδες και μόνο, για το παλικάρι το θάβουμε συνεχώς. Αλλά η ζήλια είναι μεγάλη αρρώστια στη χώρα μας. Δυστυχώς! [-X
Πονάει η κοιλιά μου από το γέλιο.
Ρε παιδιά μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα, όπως Sabbath to 2005 με την συναυλία προχτές. Ασ μείνουμε στο ότι ήταν μια πολύ καλή συναυλία, ο κόσμος το ευχαριστήθηκε, ο Όζζυ το ευχαριστήθηκε, συμμετοχή υπήρχε (εκεί που ήμουν εγώ τουλάχιστον), το setlist ήταν και γαμώ, και ο Gus G τα πήγε μια χαρά. Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα, οπότε αφήστε τις μιζέριες και το θάψιμο και μείνετε στο ότι ήταν μια αξιοπρεπής συναυλία 
2 ώρες και 10 λεπτά, για τα 62 του και με τις καταχρήσεις που έχει κάνει ήταν ΦΟΒΕΡΟΣ… Πολύ καλό σετ λιστ, μουρλάθηκα με το Shot in the dark…Πηγα λίγο προκατειλημενος, αλλά τελικά το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου… O Gus G Πολύ καλός, άξιο το πατριωτάκι…
Στα μειον η μικρη σκηνη και η έλλειψη video wall…
Αντε και σε άλλα… 
Πλακα μας κανεις?τι θαψιμο ?
απλα,υπαρχουν προσωπικοτητες και κιθαριστες,και προσωπικοτητες και κιθαριστεσ
καλος ο τανκιαν που λεγατε πριν αλλα συγκρινεται με πλαντ,οζυ,τζον λεννον,ροτζερ γουοτερς??ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
καλος ο κοστας καραδημιτρουδης η οπως,αΛΛΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΖΑΚΚΑΡΙΝΟ ΓΟΥΑΙΛΝΤ?
ας γελασω!ελεος
καταλαβαινω το γιατι τον εδιωξε,αλλα πιστευω πως αΝΑΠΟφευκτα θα αναγκαστει να τον παρει πισω
εκτος αν θελει να ακουγεται σαν 80ς παουερ μπαντα φορ δε ρεστ οφ χις καριρ
ειπα,κανεις δεν αμφισβητησε το ταλεντο του κωστα,ζωη να χει το παιδι
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ
μιλαμε για εναν απο τουσ καλυτερουσ κιθαριστες -δημιουργους ολων των εποχων (ζακ) και για εναν κυριο 30 ετων με ταλεντο
ΕΛ ΕΟΣ
ΟΖΖΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕΣ? ? ? ? ? ? ? ?
Λεπόον, δύο μέρες μετά το live τοποθετούμαι γενικώς.
Δεν κατάλαβα κι εγώ γιατί έπρεπε να είναι στη μικρή σκηνή, αν και από κει που καθόμασταν (αρκετά πίσω και δεξιά) η θέα ήταν πάρα πολύ καλή λόγω της κλίσης του εδάφους και επιτέλους και εμείς οι κοντοί έχουμε δικαίωμα. Αλλά αυτό είναι θέμα ντιντήδων και ποιος είμαι εγώ να πάω κόντρα στους σοφούς.
Ο ήχος ήταν εξαιρετικός και στο support και στον Ozzy και αυτό πιστώνεται στα πολύ θετικά της βραδιάς.
Κόσμος μέτριος σε ποιότητα. Εκεί που καθόμασταν οι πιο πολλοι ήταν απλοί θεατές και μόνο σε ορισμένες στιγμές θυμίζαμε κάτι από άλλες εποχές. Και πιο μπροστά, πάντως, όπως έβλεπα από ψηλά, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Μακάρι να έχω κάνει λάθος.
Σετλίστ εξαιρετικό. Πάντα μας λείπει κάτι και ποτέ δε θα είμαστε ικανοποιημένοι. Κι εγώ θα ήθελα να άφηνα την τελευταία μου πνοή ακούγοντας τη δυάδα SATO-Diary of a madman, αλλά φαίνεται ότι ο Όζης λυπήθηκε τα νιάτα μου (ή ότι έχει μείνει από δαύτα). Για τι να παραπονεθούμε; 20 κομμάτια είναι πολλά όταν παίζουν αλλού 16 με 18. Καλύφθηκε μεγάλο μέρος της χρυσής εποχής του τρελλού και όσο και αν η προτίμηση θα ήταν όσο πιο λίγο Sabbath, δεν γινόταν να μην παιχτεί και τπτ (Into the voiiiiiiiiiiiid…)
Συγκρότημα με πολύ καλή απόδοση. Δεν με ενθουσίασε ο δράμμερ (γενικώς δεν ενθουσιάζομαι εύκολα από αυτούς, έχω κάποια βίτσσσα), όχι ότι ήταν κακός, κάθε άλλο.
Κάπου εδώ ας σταματήσει και η κουβέντα για τον Gus G. Μπουγάτσα με κιθάρα, καλαμάκι με χορδές, ψημένο στην ταστιέρα κλπ… Ο τύπος έσπειρε. ΟΚ δεν είναι Randy, Tony, Jake ή Zakk. Ούτε θα γίνει. Kαι; Μήπως του έκανε και χάρη ο Ozzy που τον πήρε, ή δεν ήξερε ποιον διάλεγε; Ποζεράς. Και; Ποιος κιθαρίστας του Ozzy δεν ήταν λίγο ως πολύ;
Και κλείνουμε με τον Όζη. Δεν ξέρω αν ήταν “παρών” σε όλη τη συναυλία, θέλω να πω ότι η έλλειψη φωτισμού πάνω του σε κάποια κομμάτια με έβαλε σε μία υποψία. Who fuckin’ cares… O Oζης ήταν εκεί… Ένα μικρό απροσάρμοστο τσογλάνι, που θέλει την προσοχή των μεγάλων και των σοβαρών, που τους βγάζει τη γλώσσα περιπαικτικά, που τους έκανε μούσκεμα για την πλάκα του, που κατάβρεχε τον εαυτό του γιατί κανείς από μας δεν του το έκανε, που θα ήταν ακόμα πιο χαρούμενο αν όλοι ήταν όσο τρελλοί με αυτόν και, το κυριότερο, που τους γούσταρε και φρόντισε να τους “τιμήσει” φεύγοντας από τη σκηνή σερνόμενος, γιατί απλά δεν είχε άλλα να δώσει…
Aς μην συγκρίνουμε τίποτα με τίποτα. Ας είμαστε απλόχεροι. Ας εκτιμήσουμε αυτό που μας χάρισε. A night to remember…