Αυτο ακριβως και εγω ημουν εκει το 2005 και ηταν πραγματικα μαγικο και ανεπαναληπτο αυτο που ζησαμε, αλλα τωρα θα ερθει ο Ozzy σολο, ποιο το νοημα να συζηταμε για τους Black Sabbath? Οσο για το κραξιμο στον Gus G. γνωστη χρονια αρρωστια των ελληνων… Ζηλια λεγεται, επειδη ο αλλος τα καταφερε και εσυ οχι… Ξεκολλατε ρε… Και να τονισω εδω οτι δεν κοβω και φλεβα για την προσωπικη καριερα του Ozzy, οπως για Black Sabbath, αλλα αν παω θα παω να δω τον Ozzy… Ολα τα αλλα ειναι ανουσια…
- απειρο
αντι να χαιρομαστε με τη χαρα καποιου κοιταμε πως θα τον υποβαθμησουμε…[-X
κ οποιος πιστευει οτι δεν αξιζει, ας κοιταξει βιντεακια απο φετινα live αλλιως
τους περιμνουμε κ τους 2 μαζι πως κ πως!!!ozzy ΡΕΕΕ!!!
καλα μερικοι τον εχετε τον καλο σας και το επαναφερετε χωρις αφορμη το θεμα…αλλα αφου επιμενετε, αμα ο Οζζυ επαιρνε τον Πολυκανδριωτη στη μπαντα θα χαιροσασταν επειδη ειναι Ελληναρας;;;[-X
παντως εγω θα ημουν περηφανος αν επαιρνε αυτον…
[SIZE=“7”]OZZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!![/SIZE]
Καιρός ήταν!με αρκετά φθινούτσικο εισιτιριάκι,τι σκατά όλοι φέτος είρθανε?Ντού απο παντού κανονικά!αν και αν μας το λέγανε 1-2 χρόνια πρίν για να μαζέψουμε και κανα ρευστό,καλά θα ήτανε.
[SIZE=“7”]ΟΖΖΥ!!ΟΖΖΥ!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΖΖΥ!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:[/SIZE]
Δεν το επαναφεραμε εμεις το θεμα, διαφωνουμε απλα με μια αποψη που εκφραστηκε… Δεν θα χαιρομουν απλα αν επαιρνε εναν ελληνα, αλλα ο Gus G. δεν ειναι κανας τυχαιος ή ακυρος… Και απο την στιγμη που εχει δουλεψει για να φτασει εκει που ειναι , μπραβο του.
παλι τα ιδια???
παλι pitch A???
75E???
αυτο αναφεροταν και στην πρωτη ανακοινωση?
κανω λαθος ή στην αρχικη ανακοινωση ελεγαν για 39? τα πρωτα 2500 εισιτηρια?
(αν κανω λαθος οκ - δεν θα το ειχα προσεξει)
βλεποντας pitch Α να πω την αληθεια ψιλοξενερωσα…
και τώρα τα 4.000 πρώτα εισιτήρια έχουν 39?. Απλά είναι γενικής εισόδου και όχι για μπροστά. Πάντως και εγώ στη πρώτη ανακοίνωση δε θυμάμαι να έγραφε για pitch 1 και 2. τώρα πρέπει να το έβαλαν αυτό. Βασικά έγραφαν αυτό, το οποίο είναι λίγο αμφισβητήσιμο και διαφέρει από τη νεώτερη ανακοίνωση [-X
[SPOILER]ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα πρώτα 2500 εισιτήρια κοστίζουν 39?
Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 45?
Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75?
Το εισιτήριο στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 50?[/SPOILER]
Επίσης γράφει:
Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος μπροστά στη σκηνή (Pitch A) που κοστίζει 75?.
Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75?.
Άρα VIP και pitch Α ίδια τιμή :-k:-k
39αρια, και πολλά τους είναι. Και ας μας βγάλουν και στο χωράφι ξέρω γω απέναντι.
θα αγοράσω 39 ή 45, ότι προλάβω… Δεν δίνω ούτε ευρώ παραπάνω, και αυτό πάει στην Didi και όχι στον Ozzy…
ζηλεψαν απ’το ντεμη κ αρχισαν παλι τις μαλακιες… ευτυχως που το ειχαν κοψει περσι γιατι για ac/dc μπροστα θα ειχε 120…
δεν βλεπω να προλαβαινω 39 γιατι δεν παιζει σαλιο… αλλα ξενερωσα με το ολο θεμα γιατι καλα ειχα συνηθισει να ειμαι στο καγκελο σε ολες τις συναυλιες εδω κ δυο χρονια αλλα απο δω κ περα θα πληρωνω για λιγους τα ακριβα… δεν βγαινω αλλιως με τοσα live…
βασικα καγκελο θα ειμαι κ τωρα, αλλα καμια 30αρια μετρα απο τη σκηνη…
Νταξ, αν μπορούσε να υπάρξει ένας υποτυπώδης συντονισμός, έπρεπε να μην πάρει κανείς Pitch A, στα πρότυπα της συντονισμένης δράσης των Βούλγαρων για Metallica. Τί θα έκαναν, θα το άφηναν άδειο;
γαμω τους διαχωρισμους τους γαμω!!!
ρε παιδια διακεκριμενη θεση=Vip οποτε αυτο θα ειναι στα πλαγια της σκηνης στο υψωμα…κανονικα η αρενα…
Δυστυχώς δεν είναι κανονικά η αρένα.
Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος μπροστά στη σκηνή (Pitch A) που κοστίζει 75?.
Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75?.
ααααα μαλιστα δεν το ειχα δει αυτο…λαθος…
μαλακιες…κομμενα αυτα εισιτηριακι πισω σε καθε λαηβ που υπαρχει αυτη η μαλακια για μενα…και για ολους κανονικα…
σωστος…
και γω θα ακολουθησω…
και επρεπε να το ειχα κανει ηδη…
Ναι παίδες, αρκετά πια με τις διακεκριμένες θέσεις και τους χωρισμούς. Δε θα πάθουμε και τίποτα αν δεν είμαστε μπρος τη μούρη του Ozzy ξέρω γω.
το σκέφτομαι πολύ αν θα πάω απο την μία λογικά θα είναι αποχαιρετηστήριο λαιβ πριν ανέβω ξανά στα ξενα από την άλλη η λογική με τους διαχωρισμούς κλπ μου είναι ιδιαίτερα απεχθής (εννοείται ότι αμα πάρω θα είναι 45αρι)