Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι ισχυει? Ουτε στο σιτε του Οζυ λεει τιποτα, ουτε στα σιτε με τα εισιτηρια:-k
(καλως ηρθα στην παρεα σας)
Εεεεε αφού το ανακοίνωσαν οι ντιντίδες ισχύει.
Δεν πάει για όλους αλλά εφόσον δεν έχει καμιά κουλή τιμή…
[SIZE=“7”]ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ;[/SIZE]
Ναι συμφωνώ μέ όλα όσα γράφτηκαν. Ναι δεν είναι αυτός που ήταν. Ναι πιθανότατα ακόμα και εγώ πλέον έχω καλύτερη φωνή (σκάστε απλά δίνω έμφαση:lol:). Αλλά πόσες ευκαιρίες είχαμε και πόσες θα έχουμε να δούμε solo Ozzy;
Δεν ξέρω για σας αλλά ακόμα και αν είναι σε αναπηρικό καροτσάκι με ορό δίπλα και την νοσοκόμα να του κρατάει το μικρόφωνο εγώ θα πάω να τον δώ. Όλα τ΄άλλα είναι μαλακίες.
Καταλαβαίνω ότι σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει. Αλλά το να μην πάς με δικαιολογία το είναι γέρος και λοιπά γραφικά, για μένα είναι η μεγαλύτερη βλακεία που μπορεί να πεί κάποιος… Ειδικά για έναν καλλιτέχνη που δεν έχει ξαναδεί…#-o
Α και [SIZE=“7”]OZZY ΛΕΜΕ ΤΕΛΟΣ[/SIZE]
μονο θα του το κραταει?? αν “τραγουδησει” κι’ολας πληρωνω τα διπλα…
Αυτό!!!
τι ωραια φετος…ειδαμε
ufo
wasp
blue oyster cult
uriah heep
gamma ray
και ερχονται
metallica
megadeth
slayer
anthrax
scorpions
over the rainbow
ozzy
u2
aerosmith
bob dylan
billy idol…δυσκολο καλοκαιρι προβλεπται!!!
[SIZE=“7”]OZZY ΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ[/SIZE]
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά για μένα είναι η ΣΥΝΑΥΛΙΑ του 2010
Αυτο ειναι λιγο τραβηγμενο… Παντως η χρονια φετος εχει πολλες μεγαλες συναυλιες, σε ποιον να το ελεγες και να το πιστευε ποσα ονοματα θα μας ερθουν φετος… Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ της χρονιας για εμενα ειναι σιγουρα το Sonisphere…
ΛΟΓΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
Για μένα πάλι θα έλεγα ότι είναι η σημαντικότερη συναυλία απο το 1988. Υπερβολικό ίσως αλλα έτσι αισθάνομαι. Θα γαυγίζει bark at th moon και θα μας φάνε τα σαρκοβόρα στο κωλόδασος…
[SIZE=“4”]OZZY ΡΕ!!![/SIZE]
Οπως και αν βγει…ΤΕΛΟΣ!!!ΕΙΝΑΙ Ο ΟΖΖΥ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ!!!
ΑΠΛΑ…ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!
Βασικά, τον OZZY, τον είδαμε με τους BLACK SABBATH, το 2005 σε μία μεταφυσική εμπειρία (για εμένα) και όχι μία απλή συναυλία. Ήταν κάτι το ΠΡΩΤΌΓΝΩΡΟ, ένα feeling που δύσκολα θα νιώσει κάποιος ξανά στη Μαλακάσα…Όσοι τυχεροί ήταν εκεί…ξέρουν…ένιωσαν.
Οπότε μου είναι δύσκολο να να ανηφορίσω ξανά και αντί για τον ΜΕΓΙΣΤΟ (έχει ακούσει ξανά κάποιος τέτοιο ΗΧΟ live) ΙΟΜΜΙ, να δω (με όλο το σεβασμό) τον GUS G δίπλα του στη σκηνή ?
Δε κολλάει με τίποτα…αν ήταν ο Zakk…θα το σκεφτόμουν…
Όσον αφορά τον OZZY…πολλοί δημοσιογράφοι του εξωτερικού εντυπωσιάστηκαν σε εκείνη τη συναυλία (φυσικά όχι για την απόδοση των φωνητικών)…δηλώνοντας :
''Έχουμε δει τον OZZY, να τραγουδάει καλά, άσχημα, να χοροπηδάει, να σέρνεται…ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟ όμως, μόνο σήμερα τον είδαμε ! ‘’
μόνο που δεν έρχονται οι Sabbath, αλλά μόνο ο Ozzy, με ένα πατριωτάκι μας στην κιθάρα το οποίο δούλεψε σκληρά για να φτάσει να παίζει δίπλα στον Ozzy. Θα είμαι εκεί!!!
Ακριβώς. Δεν έρχονται ρε παιδια οι Sabbath… ξεκολλήστε από το 2005. Και γω ήμουν εκεί και ναι ήταν κάτι το ασύληπτο που όποιος δεν ήταν δεν μπορεί να το καταλάβει. Αλλά εδώ μιλάμε για OZZY. Τέλος. Ούτε IOMMI, ούτε BUTLER, ούτε WARD. OZZY και μόνο OZZY. The Prince of Darkness himself!!! :twisted:
Δε γουστάρετε να ακούσετε μια γριά να τραγουδάει και έναν Έλληνα (που αντί να χαίρεστε κάθεστε και κράζετε ή μήπως ξέρετε καλύτερη κιθάρα απ’αυτόν). Μη πάτε και μη μας πρήζετε τα @@ εμάς που θέλουμε να πάμε να δούμε live άλλο ένα κομμάτι της ιστορίας της γαμημένης μουσικής που γουστάρουμε.
Crazy Train, Mr. Crowley, Bark At The Moon, Breakin’ All The Rules και και και…
WILL BE THERE!!!
Φίλε μου καλέ…δε με νοιάζει τι Εθνικότητα έχει ο κιθαρίστας του OZZY, αλλά ΤΙ ΑΞΙΑ, ας μην επεκταθούμε άλλο…δεν έχει νόημα.
Εφυγα!
ποτε ξεκιναει η προπωληση; :-k
(συναβλιακος πρωυπολογισμος: 222 euro μη συμπεριλαμβανομενου αλλων 3 πιθανων συναβλιων, και τα εξοδα μεταφορας και διατηρησης οργανισμου…)
ουαου…ειχανε ερθει πολλοι ξενοι δημοσιογραφοι για ανταποκριση στο χωραφακι μας;;;
ελα, επειδη το ειχα διαβασει εκεινο το τευχος,αυτο ειναι μια παπαρια που μετεφερε ο χρονοπουλος που υποτιθεται ειπωθηκε απο τον διοργανωτη του sweden rock και ενταξει δεν το παιρνεις και τοσο στα σοβαρα…
και εγω ειχα παει το 2005, διψασμενο το κοινο aπo κατω αλλα οκ χεστηκε ο οζζυ, την επομενη θα το ειχε ξεχασει i m sure…
222 φιλε μου αυτη την χρονια ειναι λιγα ετσι οπως παμε…
(οταν λεω λιγα το εννοω ειρωνικα αλλα θα μπορουσε να ειναι και περισσοτερα οπως πολλοι απο εδω μεσα θα δωσουμε)
πλακα θα εχει να θυμομαστε αυτη την χρονια σε λιγα χρονια με τα live που δεν πηγαμε…#-o
η προπωληση νομιζω δεν εχει ανακοινωθει ακομα…
συμφωνω απολυτα με οτι λες deathakias.
παντος ειναι αληθεια οτι οι συναβλιες στην Ελλαδα ειναι τοσο ακριβες σε σχεση με τον υπολοιπο κοσμο;
[SIZE=“7”]OZZY ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!![/SIZE]