(signomi gia ta greeklish den exo ellinika sto pc)
o ozzy oso afora tis dilosis tou pleon den prepei na pernete sta sovara dioti leei oti tou ipagorevi i sharon… ke afto nemen ine krima alla ine i pragmatikotita… o ozzy pou agapisame oloi ine krimenos piso apo tis kataxriseis tou parel8ontos pou ton exoun kanei pleon anikano na antepe3el8ei monos tou, ke gia afto ke ine exartomenos pano stin filargiri gineka tou…
oso gia tis dilosi tou gia to album… EXEI DIKAIO!! nai, oi poliseis tou album exoun meio8ei es8ita apo tin piratia, posoi apo esas pou to exete akousei to exete agorasei kiolas? ne, exei dikaio, alla afto pou sas enoxlei esas ine oti to apasxoloun/endiaferoun ta lefta… ke giati na min tou aresoun? ine to epagelma tou, to isodima tou, ke oso ke an den sas aresei den 8a ton xalage na vgalei ke alla fraga!
den leo oti ton ipostirizo, telefteos exei parei tin kato volta… ego otan 8elo na skeftome ton ozzy den skeftome tin katantia enos sigxismenou ke paralogismenou pappou, alla tin TRELLA tou neou ozzy pou kiriolektika GAMAGE TO SYMPAN!!!
afto pou 8elo na po ine oti, den 8a krino to pappou mou sta 80 tou otan exi altzaxaimer, alla me to pos itan stin zoi tou prin afto, giati peri etsi periptosi prokite…
oso gia ta lefta…xalali tou… den ime enantia stous plousious rockades… ime enantia se an8ropous san ton lars pou to MONO pou skeftonte ine ta lefta, se anti8esi me ton ozzy pou apla ine xamenos sto diastima…
Σωστά τα γράφεις Bigdude.
Aυτό το thread έχει καταντήσει βήμα για να πουλάει ο καθένας τη τζάμπα μαγκιά του χώνοντας τα στον Ozzy τώρα που τον βρήκε πεσμένο.
Χώστε τα και για κανέναν άλλο που σας κοροϊδεύει και συνεχίζετε να αποθεώνετε…
Δινει δικαιωματα φιλε μου ο ozzy για να του τα χωνουν,δεν νομιζω οτι βγαινει ο καθενας απο εμας επειδη ετσι του καπνισε χωρις λογο και τον κραζει. Οσο για αυτο που λεει για την πειρατεια ειναι κατι που συμβαινει σε ολους τους μουσικους,ολοι οι μουσικοι χανουν λεφτα απο την πειρατεια οχι μονο ο ozzy.
Για διάφορους λόγους θεωρώ τον Ozzy γενικότερα υπερτιμημένο. Αλλά όχι και να του τα χώνουμε λες και είναι κανένα τσουτσέκι που τώρα εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή και έχει βγάλει γλώσσα.
Δεν ξέρω αν το Black Rain είναι κακό ή καλό. Δεν το έχω ακούσει ούτε θέλω κιόλας. Όμως όπως και να το κάνουμε η πειρατεία ρίχνει τις πωλήσεις. Δε λέω για πολλούς είναι καλό να υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάζεις όσα άλμπουμ θες αλλά το πράγμα έχει καταντήσει κουραστικό. Πολλοί κατεβάζουν ένα άλμπουμ, ακούν τα 2 πρώτα κομμάτια και μετά ούτε που ξανασχολούνται με αυτό. Αν έχουν διαβάσει και καμμιά αρνητική κριτική για αυτό, εκεί να δεις θάψιμο.
@ Κιμι: Έχει δώσει αφορμές και μάλιστα πολλές. Αλλά -το ξαναλέω- αποτελεί εύκολο στόχο. Για μένα αφορμές έχουν δώσει και πολλοί άλλοι που εδω μέσα όχι μόνο δεν υφίστανται το κράξιμο που τρώει ο Ozzy αλλά σχεδόν θεωρούνται και “ιερές αγελάδες” που κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί να κριτικάρει.
Άσε μην αρχίσω να αναφέρω ονόματα τώρα και το ξεχυλώσουμε και άλλο το θρεντ και διαταράξουμε και την ειρήνη του φόρουμ πάνω που είναι ήσυχο τελευταία… 8)
Συμφωνώ με Mule, αυτό το thread (όπως και μερικά άλλα) έχουν καταντήσει κάδοι ανακύκλωσης του ίδιου μηνύματος. Όποιος το βλέπει μπαίνει και γράφει άλλη μια φορά τα ίδια πράγματα (φυσικά χωρίς να διαβάσει παραπάνω). Καταλήγω να βλέπω ένα «thread μίσους» για έναν καλλιτέχνη που στοίχειωσε τα νιάτα (κι όχι μόνο) όλων μας και όλων όσων θαυμάζουμε. Κρίμα.
Κάντε και εκκλησία στον Οζι να τον προσκυνάτε…:roll: εγώ θάβω και άτομα που μου αρέσει η μουσική τους όχι μόνο τον Όζι. Μιλάτε για αυτόν λες και είναι κανένας μεσσίας και τα έκανε όλα δωρεάν. Και λεφτά έβγαλε και κόσμο κοροίδεψε!!! Αν αρχίσεις να ανέχεσαι ένα τέτοι άτομο στο τέλος θα τους ανεχτείς όλους…[-X
Η μητέρα Τερέζα δεν είναι… και όπως το 99% των διάσημων είναι με το μυαλό στα λεφτά, αν μπορεί κανείς ας μου πεί πως κάνω λάθος και πως είναι ένας ρομαντικός τραγουδιστής…#-o
Δεν ξέρω γιατί έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα από αυτό που έγραψα.
Εδώ και πολλές πολλές σελίδες, όλοι γράφουν το ίδιο μήνυμα «Ο Ozzy έβγαλε κακό δίσκο και αυτά που λέει για το κατέβασμα είναι μπούρδες / κάνει ό,τι του λέει η γυναίκα του / είναι θλιβερός / υπερεκτιμημένος κλπ.».
Προσωπικά λυπάμαι που τόσοι πολλοί συνεχίζουν να «τα χώνουν» χωρίς να πουν κάτι καινούριο, επαναλαμβάνοντας κλισέ και κυρίως χωρίς να σκέφτονται πόσο ο Ozzy επηρέασε τη μουσική που αγαπάμε. Προφανώς δεν το έκανε δωρεάν και προφανώς δεν είναι ανεπίδεκτος κριτικής. Δεν πρόκειται να του «φτιάξω εκκλησία» και φυσικά υποστηρίζω το δικαίωμα του καθενός για κριτική, αλλά η εικόνα αυτή είναι θλιβερή.
Όποιος και να είναι, είτε είναι «ρομαντικός τραγουδιστής» είτε όχι, νομίζω πως ξαφνικά γίναμε όλοι υπερπονηρεμένοι και ξεχάσαμε πως είμαστε εμείς ρομαντικοί ακροατές. Πες ότι θες κι εγώ μαζί, απλά το να επαναλαμβάνεται το ίδιο μήνυμα εκατό φορές και να δημιουργούνται γραφικά κλισέ είναι μάλλον άχρηστο και δυστυχώς προϊόν αντίληψης «της υποψιασμένης μάζας». (+ όπως έχω γράψει και πολύ πιο πάνω προϊόν της λογικής «κατεβάζω και είμαι μάγκας».)
Aφου αυτη ειναι η αληθεια ρε Vic Vega τι αλλο να πουμε,να βγουμε και να πουμε τα αυτονοητα δλδ το ποσο σημαντικος ειναι ο ozzy,το ποσα πολλα εχει προσφερει κλπ,αυτα ειναι γνωστα και κανενας νομιζω δεν αμφισβητησε την προσφορα του ozzy στη μουσικη. Αναφερομαστε στο τωρα,στο πως εχει η κατασταση αυτη τη στιγμη για τον ozzy κι οχι στο τι εκανε πριν 20-30 χρονια που σαφως εχει μεινει στην ιστορια για αυτα εκανε.
Για το κατεβασμα που κατηγορει…Εαν εχει φτασει στο σημειο ο ozzy στα 60φευγα του με τετοια ιστορια πισω του, με τοσα λεφτα που εχει βγαλει να παραπονιεται το οτι δεν πηγε καλα ο δισκος του για τον λογο αυτο τοτε τι να πουνε και αλλες μπαντες μικροτερες που ουτε την προβολη ειχανε ποτε στον βαθμο που ειχε ενας ozzy ,ουτε την οικονομικη ανεση του ozzy και παρολαυτα χανουνε λεφτα απο την πειρατεια.
Η τραγικη κατασταση του ozzy τα τελευταια χρονια εχει κανει τους fans του και οχι μονο να μην το παιρνουν πλεον καθολου στα σοβαρα.Και σε αυτο ευθυνεται ο ιδιος ο ozzy,δεν φταινε αυτοι που του τα χωνουν οταν ο ιδιος δινει αφορμες και δικαιωματα.Αυτη η εικονα ειναι θλιβερη γιατι ο ozzy το επιτρεπει να γινεται ετσι.
Aυτό σου λέμε και ο Vic Vega και εγώ πως και το τώρα άλλο τόσο γνωστό όσο το παρελθόν είναι και δεν χρειάζεται να το ανακυκλώνει σχεδόν κάθε μέλος του φόρουμ με τη σειρά του και να έχουμε φτάσει σε ένα θρεντ με 290 (με την δική μου) απαντήσεις…
Αλλά το γεγονός πως τόσοι χρήστες επιλέγουν να αφιερώσουν τον χρόνο τους σε αρνητικά σχόλια αντί για θετικά (εκεί που πιστεύει κανείς πως αξίζουν) είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας που τείνει να επικρατήσει εδώ μέσα. Δυδτυχώς…
Ε ας το κλειδωσουν τοτε το thread απο τη στιγμη που εχει εξαντληθει το θεμα και αφου δεν υπαρχει κατι καινουριο να πει καποιος.Δεν στεκεσαι ομως στο γεγονος οτι για ολη αυτη την κατασταση που οντως δεν ειναι η καλυτερη δυνατη την αποκλειστικη ευθυνη φερνει ο ozzy και ο ιδιος προκαλει αυτην την αντιπαθεια και τα αρνητικα σχολια,αυτο το προσπερνας και δεν δινεις τοσο βαρος σε αυτο.
Ειναι λαθος για το thread να διαμορφωνεται η εντυπωση απο ορισμενους οτι καποιοι(μεσα σε αυτους κ εγω)
ξυπνησαν ενα ωραιο πρωι και δεν ειχαν τι να κανουν κ αρχισαν να τα χωνουν στον ozzy ετσι χωρις λογο,η επειδη δεν τον πανε.:-s
Την εντύπωση αυτή θα αποκτούσε ο οποιοσδήποτε χρήστης ή σερφαδόρος διαβάσει μεμονωμένα μερικά από τα post. Δεν είναι δυνατόν να ευθύνονται οι «ορισμένοι» για αυτό, αλλά οι συγγραφείς των εν λόγω post!
Δεν πιστεύω η κλειδαριά να είναι η καλύτερη λύση. Πιθανόν κάποιος να θέλει κάποια στιγμή να γράψει σε αυτό το thread κάτι καινούριο. Η «ένσταση» έγινε για να ζήσει το thread, πιθανόν για να γίνει διάλογος με νέα επιχειρήματα και νέες ιδέες. Η λογική «αφού δεν θάβουμε ας το κλειδώσουμε» είναι ακριβώς η νοοτροπία, που αντιπροσωπεύει το αντίθετο από αυτό που θα ήθελα, προσωπικά.
Όποιος διαβάζει μεμονωμένα καλά να πάθει αλλά από την άλλη είναι πολλές σελίδες για να διαβάσει κανείς…:lol:
Έτσι είναι το διαδύκτιο παιδιά, δεν θα αλλάξει.8)
τι του φταιει?μηπως να αρχισει να κανει μηνησεις και αυτος?ελεος ρε τελειωμενε οζζy.τοσα συκγροτηματα με τρελλες δουλειες και δεν λενε τπτ και βγαινεις εσυ να μας πεις οτι σου φταει το downloading…τωρα θα δεις!!!θα το κατεβασω ετσι για σπασιμο !!!