Καλο το εξωφυλλο. Επισης καλο ειναι και ενα τραγουδακι απο το black rain που βγηκε και στο internet εδω και κανενα μηνα (το τραγουδι λεγεται “i don’t want to stop” ) - Πληροφοριες …στα γνωστα sites :–
Το εξωφυλλο τα εσπαγε!!!το κομματι δεν το εχω ακουσει ακομαα…
Kalo/kalytero tha itan ama eixe allon tragoudisth…
Κακιες Κακιες [-X :lol:
Πως σας φανηκε λοιπον το album?Φανταζομαι το ακουσατε,ε?Δε θελω να φανω μιζερος,αλλα παλι (επειδη εκανα το ιδιο σχολιο και με τους Scorpions) μου ακουγεται πολυ κατω του μετριου.Οχι δλδ οτι ειχα και τπτ απαιτησεις απο τον Ozzy για το 2007 αλλα λεμε τωρα,ποτε δεν ξερεις.Θα επρεπε νομιζω να τον εχουν σταματησει απο τη δισκογραφια μετα το εκπληκτικο Ozzmosis και απλα να περιοδευει.Γνωμη μου.Εσεις τι λετε?
Κοιτα και εγω δεν ξετρελαθηκα αλλα θελει το χρονο του να το γνωρισουμε καλυτερα.
ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΛΟ: http://entertainment1.sympatico.msn.ca/Music/Artists/Articles/OzzyOsbourne
Εμένα πάλι μου αρέσει το εξώφυλλο:D …ρε σεις,πως έγινε έτσι η γριά?
Το album μετά από την πρώτη ακρόαση μου φαίνεται αρκετά καλό…είδωμεν…
Καλο εξωφυλο για ozzy, απο λιγο που ακουσα samples δεν μπορω να πω οτι θα μας παρουσιασει κατι διαφορετικο απο αυτα που ξεραμε, η φωνη του λιγο με χαλασε αλλα ντακς θα περιμενω να βγει για να κρινω απο τα studio.Συνολικα δεν μου φαινεται να ειναι και τοσο καλος δισκος(ελπιζω να μην μας βγει αρπαχτη…)
αλλα καλυτερα ας περιμενουμε.:-s
Και γαμώ τα εξώφυλλα… Μακάρι και το περιεχόμενο να είναι ανάλογο…
prin kamia ora katevasa to album kai me mia proti proxeiri akroasi mporo na po oti einai arketa kalos…
Εχω κολλησει με το i dont wanna stop, ωραιο τραγουδακι, απλα μου τη σπαει που ο δισκος θα ειναι καπως βαβουριαρικος, τα riff δλδ, καλα σολακια απο zakk wylde. Βεβαια ολα αυτα απο τα samples που ακουσα,
μπορει να ειναι αλλιως οταν βγει ο δισκος. Aυτο ακριβως που λεει ο Gigatron καλος δισκος μεν αλλα…
δεν ειναι αυτο που περιμενα…
(ο zakk μου θυμιζει τον κοναν το βαρβαρο!):lol:
Λοιπόν μετά από εκτενή ακράση έχω να πω ότι είναι σαφώς καλύτερος του προκατόχου του με πολλές περισσότερες καλές στιγμές και τραγούδια.
Ο Wylde απλά αποδεικνύει γτ είναι από τους καλύτερους σολίστες ever ενώ καταλαβαίνεις ότι παίζει αυτός εννοείται.
Χαακτηριστικότατος.
Όμως… όμως δεν είναι αυτό που περίμενα.
Συμπαθητικός δίσκος πάντως.
Afou mporei akoma kai tragoudaei oti kai na vgazei thauma tha einai…
Εμενα το εξωφυλλο γιατι μου φαινεται λιγο παιδικο? :roll:
Eμένα μου θυμίζει Matrix, αλλά με τον Neo γέρο.
Ozzy ω ρε!
Ίσως γιατί είναι:-k :-k :-k :-k
Γιατί μπορεί να θεωρείς τα heavy metal εξώφυλλα παιδικά… :roll:
Εντάξει σε σχέση με το diary of a madman είναι θεϊκό!!
Παιδιά, ο δίσκος είναι φοβερος.