Ozzy: I can’t believe I’m still here," Osbourne moans on his ninth solo album. “I should be dead.”:lol:
Θεικος δεν ειναι ο δισκος αλλα περιεχει καλα κομματια.:-s
Ozzy: I can’t believe I’m still here," Osbourne moans on his ninth solo album. “I should be dead.”:lol:
Θεικος δεν ειναι ο δισκος αλλα περιεχει καλα κομματια.:-s
Xμ, απο τα λιγα που ξερω απο heavy metal το ενα ειναι οτι δεν εχουν παιδικα εξωφυλλα.
poly metrio…
o xeiroteros tou xalara, zhthma an mou aresei 1 kommati !
Καλα ενταξει κι εμενα μονο 1 κομματι μου αρεσει μεχρι στιγμης…:lol:
Και εγώ που τον άκουσα μου άφησε μια αίσθηση ψιλοαπογοήτευσης. Ίσως θέλει χρόνο ο δίσκος αλλά από τις πρώτες ακροάσεις λίγα πράματα μου άρεσαν.
Σιγά μη θέλει χρόνο. Δεν παίζει prog, αν δε σου αρέσει από την αρχή…άσ’το καλύτερα.
+1000
μ’αρεσε απ’το πρωτο ακουσμα και μου θυμιζει εντονα Black Label Society αλλα με διαφορετικα φωνητικα
πολυ ωραιο αν και καπως μικρο σε διαρκεια, well done Ozzman!
Γιατι οι BLS στα φωνιτικα εχουν μεγαλη διαφορα ??? Τον Ozzy κανει ο Wylde.
Σωστά. Από τα πλην για μένα του δίσκου όπως είπαν και άλλοι, ότι ο δίσκος θυμίζει περισσότερο BLS παρά Ozzy.
βασικα ειναι αληθεια. με το που το εβαλα αυτο ειπα. πολυ BLS και απο ozzy θυμιζει μονο το υφος παραγωγης του προηγουμενου…
Το άκουσα και γω επιτέλους! Μετρίος BLS δίσκος με τον Ozzy στα φωνητικά, που συνεχίζει την παράδοση των μέτριων δίσκων που κυκλοφορεί ο Wylde τελευταία. Κρίμα για τον θείο που δέχτηκε να κυκλοφορήσει αυτό το πράγμα. Απαράδεκτο, όπως και το άθλιο εξώφυλλο.
Τελικά, δύο πράγματα είναι σίγουρα. Ότι ο τελευταίος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ δίσκος του Ozzy είναι το No More Tears και ο τελευταίος ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ δίσκος του είναι το Ozzmosis.
δεν το νομιζω, αλλα και δικιο να εχεις, το αποτελεσμα για μενα ειναι εξισου καλο!
E ma afou xrhsimopoiei to idio spastiko voice effect. San Ozzys me ena aggouri sto kwlo akougetai.(an kseretai to anekdoto)
entaksei o diskos einai gia gelia…kalytera na mhn to ebgaze katholou:(
File tetia akouo kai den ksero ti na po o OZZY einai OZZY kai panta tha kanei kafriles den to exei xasei katholou apla EINAI O OZZY TELOS!Kai akou na aposirthei tis les re file skepsou kala Den exeis katalavei oti tou OZZY kilaei stis fleves tou i heavy metal mousiki mexri na pethanei tha tragoudaei giati eianai o monadikos OZZY!Ligo sebasmo diladi o ozzy exei kanei kati kommatia pou den tha ksexastoun pote einai thauma o tipos.THE END!
κοιτα φιλε ειτε το θελουμε ειτε οχι αυτα που κανει τα τελευταια χρονια 10-15 χρονια ειναι μεγαλα ξεφτιλικια και δεν εχουν καμμια σχεση με τη μουσικη…και τον ιδιο αν τον ρωτησεις σε στιγμες νηφαλιοτητας αυτο θα σου πει…
ο ozzy ηταν πραγματικος ozzy μεχρι τη στιγμη που πεθανε ο μεγαλος randy rhoads…δεν ειμαι 15 χρονων για να εντυπωσιαζομαι με εναν 60αρη ξεφτιλε ανθρωπο που παω στη συναυλια του και μου δειχνει το κωλο του#-o …τι να σεβαστω???για να μην αναφερω για τα ξεφτιλικια με τα reality…ολα αυτα ειναι καλα για να τα οικονομανε οι εταιριες και ενα καρο μετριοι μουσικοι,αλλα οι υστεροφημια και η αξιοπρεπεια θεωρω πως ειναι σημαντικοτερα πραγματα… ισως αν δεν εφευγε απ τη ζωη ο randy να εξελισσοταν διαφορετικα η ολη ιστορια…
και στα λεω γω που ακουω ozzy μια 15ετια εχω ολους ολους τους δισκους του,και μεχρι το diary of a madman τουλαχιστον τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση…
Κοιταχτε να δειτε ο starstruck εχει πολυ δικιο για τον ozzy, τα τελευταια χρονια το εχει χασει το παιχνιδι ,οι δισκοι που βγαζει πλεον ο ozzy εχουν 1-2 καλα κομματια και μετα το χαος.Και αυτο το “o ozzy ειναι ozzy τελος” νομιζω οτι αποτελει μια δικαιολογια γιατι πλεον δεν μπορει, εχει μπει σε μουσικο τελμα εδω και πολυ καιρο. Ο ιδιος κανει κακο στον εαυτο του με καποια πραγματα που αν μη τι αλλο δεν τον τιμανε, οπως αυτο που εκανε στη συναυλια εδω… Και ολα αυτα γιατι, για “λιγα” λεφτα παραπανω(?) που σιγουρα δεν τα εχει και μεγαλη αναγκη. Καλυτερα να αποσυρθεις σαν καλλιτεχνης με ψηλα το κεφαλι απο τη στιγμη που καταλαβαινεις και ο ιδιος οτι δεν παει αλλο, παρα να περιμενεις να σου το πουνε οι αλλοι “ξες μεγαλε ξοφλησες παρατατα”,
Αλλα ozzy ειναι αυτος, οτι γουσταρει κανει…:lol: