Σοκ στη μουσική σκηνή! Ο Ozzy Osbourne δολοφονείται!

Καλό μήνα και καλή πρωταπριλιά, αν πάθατε έμφραγμα μέχρι να ανοίξει το τόπικ ζητώ συγγνώμη, αν και πιστεύω ότι το καταλάβατε πριν δείτε το τοπικ ότι είναι Πρωταπριλιάτικο! :lol: :stuck_out_tongue:

ainteee assixtir!!! mas ko4oxioliases!.. :evil: :evil:

Χα, χα, καλόοοο… :lol:

Αλλά μπέρδεψες τα γεγονότα, δεν δολοφονήθηκε ο Ozzy αλλά ο Malmsteen! :twisted:

Αχ τι καλά!

Που πέθανε ο Ozzy ή που πέθανε o Malmsteen?

Όλοι! Να πεθάνουν όλοι!

εμενα μου αρεσε ο χρονος του ρηματος ‘‘δολοφονειται’’…δλδ συνεχεια και στο παρον…πως λεγεται δεν θυμαμαι…υπερσυντελικος???παρατατικος δεν ειναι σιγουρα!! :lol: :lol:

ευτυχως δεν εχω παρει ακομα εισητηριο!! 8O

Κρίμα ρε γαμώτο…και κοίτα σύμπτωση…πέθανε την 1η Απριλίου και δεν θα το πιστεύει και κανείς… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ρε δε παιζουν με αυτα!καραδοκουν εμφραγματα σε αυτην την ηλικια :smiley:

KILL EM ALL :twisted:

(A re… Metallica kai pali Metallica lol)

Εγώ μάλλον ήμουν ο πιο άκυρος όλων! όταν είδα τον τίτλο νόμισα ότι πρόκειται για νέο show επι σκηνής όπου τάχα θα δολοφονούν τον ozzy, όταν είδα ποιος το έγραψε πριν ανοίξει το θέμα κατάλαβα ότι τσάμπα το ανοίγω…

Μήπως είναι 100% oof-topic?

Είναι 100% oofo - topic.

emena pantos pou eimai se krisimi katastasi nevron tora teleftaia den me agikse kai katholou i eidisi… akoma kai na eixe dolofonithei, emena prosopika de tha mou eleipe.an tora ithele na mou afisei meros tis periousias tou,meta ton thanato tou,ego os aftoproteinomeni eleftheri skopeftis,de tha eixa provlima na strepsoi tin kani mou kai pros afton…

Άσε να περάσουν λίγα χρόνια ακόμα και μετά πήγαινε συζήτησε με την Sharon company… Πιστεύω ότι θα εισακουστεί το αίτημα σου…

Γιατί, τι σχέση έχει ο συγγραφέας; :evil:

Δεν ήθελα να σε θίξω, εννοούσα ότι 1 Απριλίου τέτοιο θέμα από εσένα μόνο αλήθεια δεν θα ήταν αφού δε συνηθίζεις να βγάζεις ειδήσεις στο φόρουμ! Και πάλι, δύσκολα να το χάψει κανείς από τον τίτλο του εκτός και αν ήταν από κανέναν ghideous(sorry αν έκανα λάθος στο nick), kourou κτλ…
Με κατάλαβες?

Ναι ΟΚ :slight_smile:

παρτε αλλο ενα επικο θρεντ απο τον γιαννη!!!
χαχαχαχα

μηπως τρομαξατε και παλι???

χαχαχαχα

John_Vla πού είσαι;;;;; Γύρνα πίσω επειγόντως, το rocking σε χρειάζεται!!! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue:

χαθηκε ενας γνησιος σπαμμερ!