Ozzy

Όντως ρε. Οφείλουμε και ένα μεγάλο μπράβο στην τεχνολογία πάντως, δεν ξέρω πόσο “πραγματικά” είναι τα φωνητικά του, πάντως ο δίσκος ακούγεται μια χαρά σε όλα του.

2 Likes

42 Χρόνια :metal::heart:

9 Likes

Καταρχήν, να πω ότι ο καινούριος δίσκος, νομίζω ότι φέρει πιο φανερά τη σφραγίδα του Ozzy, δηλαδή, ως σύνολο, ως αίσθηση, ως ύφος, είναι ξεκάθαρα δίσκος του Ozzy, δεν έχει στοιχεία ξένα που είχαμε ακούσει στις προηγούμενες δουλειές του, είναι καθαρόαιμος δίσκος Ozzy.

Όμως, για την ώρα, προτιμώ το Ordinary Man ως δίσκο, ξέρω ότι ο παραγωγός είναι ο ίδιος, γι’αυτό κάνω τη σύγκριση, στο Ordinary Man, είχαμε πιο memorable στιγμές νομίζω, τις οποίες ενδεχομένως να μην έχω εντοπίσει ακόμα στον καινούριο δίσκο, δεν μου κέντρισε το ενδιαφέρον να ασχοληθώ περαιτέρω μαζί του, ίσως δεν έχουν τόσο έντονα hooks τα κομμάτια, πιθανόν να μην είναι αυτός ο σκοπός του δίσκου, ίσως πρέπει να τον αξιολογήσω με άλλα κριτήρια, δεν ξέρω, σε όσους άρεσε ο δίσκος θα μπορούν να μου απαντήσουν καλύτερα σε αυτό.

Και επίσης, έχω την εντύπωση ότι δεν αξιοποιήθηκαν σωστά τα cameos κιθαριστών στο δίσκο, εντάξει, Wylde & Iommi προσέφεραν τραγούδια και παίξιμο το οποίο αναδεικνύει την μουσική τους ταυτότητα αλλά, οι υπόλοιποι, δεν νομίζω ότι προσέφεραν κάτι ξεχωριστό, πέραν του ότι μεγάλα ονόματα, συνεργάστηκαν με εξίσου μεγάλο όνομα του χώρου, κυρίως τα ονόματα που συμμετέχουν εντυπωσιάζουν εκ πρώτης όψεως αλλά, δεν ξέρω, νομίζω ότι μένουμε μόνο εκεί, μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος…

21 Χρόνια :metal::heart:

Φοβερή δισκάρα, πρόλαβα την @evanthia

7 Likes

41 Χρόνια :metal:

7 Likes

πφφφ…σιγα το δίσκο…

Το Scream του 2010 ήταν καλύτερος δίσκος.

Η αλήθεια είναι ότι πέραν του ομώνυμου και κανα δύο κομματιών ακόμα, ως δίσκος, θαρρώ ότι είχε αρκετό filler, κάτι που δεν ίσχυε για τον αμέσως προηγούμενο, εκεί δεν περίσσευε νότα, νομίζω ότι έχει καταξιωθεί στο πάνθεον των Όζι φανς, επειδή ήταν ο τελευταίος δίσκος με τον RR, πριν βρει τραγικό θάνατο, συνθετικά, ο Blizzard είχε πιο ενδιαφέρον υλικό κατά την ταπεινή μου γνώμη, εδώ κάνει κοιλιά σε αρκετά σημεία, παρόλο που συμμετέχει ο αείμνηστος.

Την κόβω την πλάκα…
Πάω να αυτοκτονήσω…

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

1 Like

Ελπίζω τουλάχιστον σε αυτά τα καναδυο να συμπεριλαμβάνεις το παρακάτω

Αν και βγαίνουν τα κουκιά :stuck_out_tongue:

2 Likes

Εντάξει, συμπεριλαμβάνεται και αυτό. Δεν ξέρω, μπορεί να είναι και καθαρά θέμα γούστου αλλά αυτός ο δίσκος, δεν με έχει τραβήξει τόσο, χωρίς φυσικά να αμφισβητώ ότι το επίπεδο του ομώνυμου, δύσκολα το φτάνει άλλο κομμάτι της δισκογραφίας του ΟΟ. Δεν ξέρω, ίσως είναι άλλου είδους δίσκος και δεν έχω ασχοληθεί εκτενώς, ίσως δεν έχει τα χιτάκια που θα μου τραβούσαν την προσοχή, ίσως ο δίσκος εστιάζει σε άλλα πράγματα.

Μιας και μιλάμε για χιτάκια και άλλου είδους μουσική, το ίδιο νομίζω και για τον τωρινό δίσκο του Madman. Ναι, είναι πιο καθαρόαιμος Οζι δίσκος συγκριτικά με τον προηγούμενο, οι συνθέσεις όλες παραπέμπουν στο κλασικό ύφος του καλλιτέχνη, δεν έχει τόσες πολλές νεωτερίστικες πινελιές θαρρώ.

Χιτάκια, δεν ξέρω αν έχει ο δίσκος η κομμάτια που να μένουν με την πρώτη, πάντως, η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για έναν αξιοπρεπέστατο δίσκο, αναλογιζόμενοι και την τωρινή κατάσταση του Οζι, δεν ξέρω πόσα από τα κομμάτια αυτά θα “μείνουν” αλλά, νομίζω το σημαντικό είναι ότι είναι ακόμα ενεργός, προφανώς και δεν θα ανακαλύψει εκ νέου τον τροχό αλλά ναι, δεν ξέρω ποια η γνώμη σας. Έχω διαβάσει διθυραμβικές κριτικές αλλά, κάπου νομίζω ότι έχουν μια δόση υπερβολής

Τι επαθε η σαρον και βριζει τον βρασιδα,ειπε τον μπαρμπαοζυ οτι δεν μπορει να τραγουδησει ξερω γω και αρπαχτηκαν? :rofl: Μικροπραγματα.

39 Χρόνια :metal:

4 Likes

2 Likes

Ο απέθαντος Ozzy,περιοδία με καροτσάκι και μπαστούνι,το έχουν κάνει και άλλοι πιο πριν.

1 Like

έχει και πάρκινσον ο γίγαντας αλλά δεν μασάει

1 Like

Καλά, απ’ ότι φαίνεται “μασάει”, αλλά δεν βλέπω τίποτε το ντροπιαστικό στο ότι “βγάζει βλάβες” επειδή γέρασε, ειδικά αν αναλογιστούμε σε τι καταχρήσεις έχει υποβάλλει τον οργανισμό του επί μακρόν.
Άλλος στη θέση του θα είχε “χαιρετήσει” προ πολλού, όπως άλλωστε έχει συμβεί με αρκετούς rock stars της γενιάς του.

Ανεξάρτητα απ’ όλα αυτά αγαπάμε Ozz, ευκόλως εννοούμενο αυτό!

4 Likes

Δεν είναι θέμα καταχρήσεων. Είναι θέμα ότι έπεσε στο σπίτι του επιδεινώνοντας το παλιό τραύμα που είχε υποστεί στο γνωστό πολύ σοβαρό ατύχημα. Επίσης η ηλικία του (είναι 74 πλέον) και φυσικά ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον.

1 Like

Μωράκι μου οζζυ:heart::kissing_heart::kissing_heart: