Ωχ τι ξαφνικές εκδηλώσεις λατρείας είναι αυτές!
Λοιπόν αφιερωμένο ένα από τα καλύτερα του Ozzy
Hahaha είναι ο αγαπημένος μου νο1
Και μόλις ο Ozzy ανακοίνωσε ακύρωση της ευρωπαϊκής του περιοδείας. Καμία έκπληξη.
https://www.instagram.com/p/CoHFEa1O6Lv/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Και πραγματικά απορώ πως προγραμμάτισαν εκ νέου την περιοδεία, λίγο δύσκολα να έβγαινε με το μπαστούνι στη σκηνή η με βραχίονα στον οποίο να στηρίζεται, όπως είχαμε δει πριν από λίγους μήνες. Ίσως βέβαια να ήθελε να τελειώσει ένδοξα την καριέρα του, κάνοντας μέχρι τελευταίας αναπνοής αυτό που ήθελε η ψυχή του.
Όπως και να 'χει, η παρακαταθήκη του όλα αυτά τα χρόνια, είναι πλούσια συνεπώς, δεν έχει κάτι άλλο να αποδείξει. Και καλύτερα που αποσύρεται έστω και έτσι, τουλάχιστον αποσύρεται διατηρώντας την αξιοπρέπεια του.
Δεν ειπε οτι αποσυρεται παντως
H Sharon θα αποφασισει ποτε θα αποσυρθει, σιγα μην τον ρωτησει κιολας. Σκεφτομουν να κλεισω Βουδαπεστη (ταξιδο-συναυλια), αλλα μετα απο 10’’ σκεφτηκα οτι παιζει να μην γινει ποτε η οποιαδηποτε συναυλια του Madman, οποτε ακυρωσα αυτοματως τη σκεψη μου. Good skip.
“Never would i have imagined that my touring days would have ended this way”. Μου δίνει την εντύπωση ότι με τις touring days, εννοεί γενικότερα τις touring days, όχι μόνο για την τωρινή περιοδεία, και ας μη γελιόμαστε, ότι και να γίνει, έχει βεβαρημένο ιστορικό υγείας ο Όζι, μπορεί να έχει ξεπεράσει πάρα πολλά στραβοπατήματα στη ζωή του αλλά, πλέον είναι σε μια φάση όπου η ανάκαμψη, θα γίνεται ολοένα και δυσκολότερη. Εκτός αν είναι ικανό το επιτελείο του να τον βγάλει να ερμηνεύει ως ολόγραμμα…
Αυτό που εγώ κατάλαβα ότι άφησε να εννοηθεί είναι κάτι του στυλ residency. Προφανώς δε θα αφορά εμάς, άντε να γίνει σε 3-4 μέρη, απλώς το αναφέρω. Το πώς θα το καταφέρει και το πώς θα είναι, δεν το φέρνω στην κουβέντα.
2 Grammy τσίμπησε χθες ο θείος μας
https://www.grammy.com/awards/65th-annual-grammy-awards-2022
Εύγε! Δικαιωματικά
Το Patient Number 9 είναι εύκολα ο καλύτερος δίσκος στη μουσική που ακούμε για το 2022.
Αγαπημένε μουυυ
Κοιτα μην σε πάρει χαμπάρι καμια Σάρον και πιαστειτε μαλλι με μαλλί μετά.
Σαν χθες (22/2) κυκλοφόρησε το 1986 το The Ultimate Sin. Κάθε άλλο παρά αλκοολική μαλακία για εμένα.
Hahahahah μπα δε χωρίζει το ζευγάρι χαχαχα αιώνια μαζί.
Πάντως τι καύλα ήταν νέος !!!
Και όμως ο Ozzy ανεβαίνει ξανά στη σκηνή και μάλιστα στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της χρονιάς (και της 20ετίας βασικά).
Μια ιστορία από το πάλαι ποτέ αλλά, θαρρώ ότι έχει ενδιαφέρον. Φυσικά, δεν είναι αποκλειστικότητα του Ozzy αυτό. Γενικά το άλμπουμ αυτό δεν μου είχε κάτσει και πολύ, προτιμούσα το Live Evil των Sabbath που είχε βγει εκείνη την περίοδο. Στο Speak…., πραγματικά μου σπάει τα μηνίγγια ο ήχος της κιθάρας, πολύ flashy θαρρώ και δεν νομίζω ότι αποδίδει σωστά τα κομμάτια, αν εξαιρέσουμε τα φωνητικά του Όζι, κανείς δεν μπορεί να κάνει τον συσχετισμό ότι πρόκειται για κομμάτια των Sabbath. ΒΕΒΑΙΑ, ακόμα και στο live evil στο φωνητικό κομμάτι δεν αποδώθηκαν σωστά, έχασαν κάτι από τη μαγεία τους, στην ορχήστρα όμως, υπήρχαν Butler & Iommi που κρατούσαν τα μπόσικα……
Καύλαρος.
Ton agapw hahaha ,