Ozzy

Ευτυχώς που (νομίζω ότι) έχει σταματήσει για διακοπές… :sweat_smile:

1 Like

Και στον τάφο θα μπει αυτός.

5 Likes

Θα έλεγα ότι εγώ αν έπαιρνα 28εκατομμύρια θα ήμουν για πάντα διακοπές, αλλά προφανώς και δεν έχω το work ethic του μαν

3 Likes

εκεί να μπει. αρκεί να μη βγει και να πάρει και την Τατιάνα μαζί.

4 Likes

Δεν ξέρω τι φάρμακα έπαιρνε για άλλες παθήσεις, αλλά αν είχε κόψει τα φάρμακα για το Πάρκινσον θα έπρεπε να βγει στη σκηνή οριζοντιωμένος σε κρεβάτι και το μικρόφωνο να το κρατάει boom πάνω από το κεφάλι του.

1 Like

Αυτό που είχε σταματήσει ήταν τα παυσίπονα γιατί τον έκαναν να μπερδεύει την ομιλία του, επομένως δεν θα ήταν σε θέση να τραγουδήσει.

2 Likes

Πόσο πια όμως

1 Like

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν το διάβασα, αλλά οκ!

1 Like

Κάποιοι θα πούνε “too soon”, εγώ θα πω μπα σε καλό σου, πνίγηκα.

2 Likes

Στο θέμα “too soon” εγώ είμαι υπέρμαχος του ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ (με φωνή Παπασημακόπουλου) Γκίλμπερτ Γκότφριντ (για τους αδαείς, το πουλί στον Αλαντίν)

3 Likes

https://www.youtube.com/live/c6wT1-p61NQ?feature=shared

1 Like

Ελάτε, ας το πούμε όσοι το βλέπουμε. Έχω ήδη 3 στα 3 στο γραφείο. Την ώρα που περνάει η νεκροφόρα, δεν σκεφτήκατε ότι θα ανοίξει το καπάκι από μέσα;;;;;

4 Likes

Καλά ρε, κάτσατε να δείτε live streaming την κηδεία του Οζ;;;;;; Πάτε καλά;;;;;;;;;

4 Likes

Άμα δεν έχεις δουλειά, όλα γίνονται. Στη μία οθόνη Μπέρμιχαμ και στο κινητό το φιλικό της Λίβερπουλ στην Ιαπωνία. Η πομπή στο Μπέρμιχαμ είχε πιο πολύ σασπένς…

1 Like

Δεν ειχα σκοπο να δω, αλλα με τριγκαρατε. Τελειωσε βεβαια, οποτε με βολεψε. Ο Γουιλ Σμιθ γιατι κανει τον σεκιουριτι, επεσαν αναδουλειες ή ηταν φαν;

1 Like

τσεκαρα εκ των υστερων το βιντεο.

κομματια η σαρον ρε…

1 Like

Δεν είδα την τελετή, από στιγμιότυπα πάντως που είδα, ήταν πολύ βαριά η ατμόσφαιρα. Και σε αυτό το σημείο, να πω ότι είμαι ενάντιος με το πόσο απάνθρωπα είναι τα μέσα φορές, είναι η οικογένεια ενός τεράστιου σταρ, αναμφισβήτητα. Αφήστε τους όμως στο πένθος τους, πραγματικά τα κοντινά πλάνα στον σπαραγμό της συζύγου, δεν είναι και ότι καλύτερο.

Σίγουρα θα πονέσει για τον επί χρόνια σύζυγό της, αναμφισβήτητα, δεν χρειάζεται όμως να το δούμε κι εμείς έτσι φάτσα φόρα, γνώμη μου πάντα…

2 Likes

Η κηδεια γινεται ιδιωτικα, αλλα η οικογενεια συμφωνησε σε δημοσια περιφορα. Για εμενα πολυ σωστα, ο Οζι ηταν κατι για εκατομμυρια ανθρωπους, συνεπως το αξιζε. Ομως η δημοσια καλυψη εχει και συνεπακολουθα. Η οικογενεια ξερει καλα τι σημαινει το παιχνιδι των μιντια και, παραλληλα, ειναι και το τιμημα που πληρωνει για το γεγονος οτι τα χρησιμοποιησε οταν τα χρειαζοταν. Καλως ή κακως, ερχεται παντα και η ωρα του λογαριασμου.

4 Likes

Σαφώς και δεν θα έμενε κρυφό, ένα γεγονός παγκοσμίου εμβέλειας, παρόλα αυτά, νομίζω ότι είναι λίγο λεπτές οι ισορροπίες. Όταν βέβαια υπάρχουν τα ΜΜΕ, προφανώς και δεν θα υπάρξει ο δεοντας σεβασμός, προφανώς και θα κάνουν τα δικά τους, δημοσιότητα θέλουν να εξασφαλίσουν, πουλάει σα ζεστό ψωμί το γεγονός, προφανώς και θα διεκδικήσουν κομμάτι από την πίτα.

Παρόλα, δε θα διαφωνήσω στο τελευταίο σκέλος της δημοσίευσης του προηγούμενου συναδέλφου…

1 Like