Μετά το 52 βδομάδες, έλυσα το πρόβλημα προσωπικά μια για πάντα. Diary all the way.
Το κύκνειο άσμα του Randy Roades, μόνο το ομότιμο κομμάτι από αυτό το δίσκο αν βάλουμε, σίγουρα έφυγε στο δημιουργικό peak του. Δεν ξέρουμε πως θα συνέχιζε, ήδη πάντως με δύο δίσκους, έβαλε τόσο ψηλά τον πήχη που δεν ξεπερνιέται εύκολα…
Revelations vs S.A.T.O. για το πιο ομορφο τραγουδι που εχω ακουσει ποτε απο Οζι σολο (δουλεια Ραντι φυσικα)
1/2
Τι φαση το 1/2; Τετοια;

Ότι πέτυχες το Revelations ρε αστειάτορα ![]()
To Diary είναι το άλλο
![]()
Α ναι ρε, νομιζα οτι ηταν εμφανες οτι με αυτα τα δυο τραγουδια μπηκα στο debate Blizzard vs Diary. Εννοω οτι με τα δυο αυτα τραγουδια σε δυο δισκους, διχαζομαι. Νομιζω οτι αν το S.A.T.O. βρισκοταν στο Blizzard, θα ηταν μοναδικό μνημειο της μουσικης. Αν εμπαινε και το Diary, θα ηταν ομηρικη εποποιία.
Παρεμπιπτόντως, προπαρήγγειλα το Last Rites, τη βιογραφία των τελευταίων χρόνων της ζωής του Όζι. Κυκλοφορεί στις 27 Νοεμβρίου από τις εκδόσεις Ψυχογιός, σε Ελληνική μετάφραση, σε αρκετά καλή τιμή θα έλεγα, όσοι ενδιαφέρεστε…
27/11 λεει
Εγώ έχει ξεκινήσει το Αγγλικό. Αρκετά ωραίο μέχρι στιγμής θα έλεγα.
19,80€ από Amazon Γερμανίας για όποιον ενδιαφέρεται! ![]()
(το Όζι Όζμπορν μου θυμίζει το κλασικό Σάμγουερ ιν τάημ)
Δεν ξέρω αν το πόσταρε κάποιος αλλού, αλλά κυκλοφόρησε χθες νέο podcast The Osbournes όπου μιλάνε οι εναπομείναντες 3 (Sharon, Jack & Kelly).
Μιλάνε πρώτη φορά μετά το θάνατο του Ozzy, οπότε θα έχει κάποιο ενδιαφέρον νομίζω. (δεν το έχω δει ακόμα)

42 Χρόνια ![]()
![]()
θα έχουν όμως ΟΖΖεμπτικ.
έκανα την παραγγελιά μου, να έχουμε να διαβάζουμε κάτι τις γιορτές δίπλα στο τζάκι ![]()
Το τελείωσα χθες. Αν και νομίζω ότι προς το τέλος πήγαινε με πολύ μεγάλη ταχύτητα, ήταν αρκετά ωραίο και με χαρακτηριστικό τρόπο γραφής - σα να ακούς τον Ozzy να μιλάει (έτσι ήταν και το I Am Ozzy).
Ο πρωτότυπος τίτλος ποιος είναι; Ψήνομαι να το πάρω στα εγγλέζικα.
Last Rites. Δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις το hardcover, αλλά το paperback στα 15,27€ από Amazon Γερμανίας.