Ένας από τους πιο δύσκολους στην απεξάρτηση εθισμούς είναι ο εθισμός στην δημοσιότητα! Η χήρα του Ozz μπορεί να έχει λυμένο το οικονομικό, αλλά κάπως πρέπει να μείνει στη δημοσιότητα μετά τον θάνατο του Madman, και η κόντρα με τον Roger τον Waters είναι μια πολύ καλή αφορμή για να την αφήσει να πάει χαμένη!
ναι, μόνο που ο ροτζερ ο πουρόκερ, ήταν μουσικός και αστερίας Ο ΙΔΙΟΣ. Η σάρον δεν έπαιζε μουσική και χωρίς τον όζζυ ποιος ξέρει αν θα είχε 250.000 για πλαστικές. επίσης 2-3 κομμώτριες - μωρή κακιώστρα - κι ενος ταράνδου κέρατα που έφαγες απο το μακαρίτη, αργότερα καλύτερα θα ήταν να τρώς παρά να μιλάς, επι παντώς επιστητού καιροσκόπα θείτσα, που μόνο χοντράδες έκανες, βλέπε αυγά στους μείντεν, επανηχογραφήσεις των 2 πρώτων για να μην πληρώσεις λεφτά κτλ κτλ κτλ. λάθος άτομο διάλεξε ο χάρος για να πάρει. και αυτά οτι δεν κάνουν οζεμπικ, μανα, κορη και ο γιός, γελάσαμε. αν και γιατί να ασχολούμαστε με τηλεοπτικά ΤΠΤ και όχι με ωραίες μουσικές.
Και λίγα του λέει.
Θεωρείς τον Waters nazi επειδή μιλάει κατά της γενοκτονίας ;

40 Χρόνια ![]()
![]()
Είναι ο αγαπημένος μου δίσκος από Οζι, άσχετα με τη φήμη που έχει ο συγκεκριμένος. Απίστευτα σόλο, πιασάρικες φωνητικές μελωδικές, τα είχε όλα αυτός ο δίσκος, ένα κι ένα τα κομμάτια. Ίσως αυτό που ξένισε πολλούς, ήταν ότι δεν είχε τόσο dark διάθεση όπως άλλοι δίσκοι του madman.
Ο δίσκος του Όζι που σίγουρα θα ακούσω όποτε θέλω να ακούσω Όζι…
Και το Bark at the Moon ![]()
Άσχετα με το “τι πιστεύει κόσμος”, σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου του Ozz το συγκεκριμένο album είναι “μια αλκοολική μαλακία”, ένας αφορισμός που μέσα στην υπερβολή του, κρύβει μια μεγάλη δόση αλήθειας!
Το “The Ultimate Sin”, ηχογραφημένο από ένα για άλλη μια φορά αλλαγμένο line up της μπάντας, είναι μια απροκάλυπτη απόπειρα σύμπλευσης με την επίκαιρη τότε glam/ hair metal σκηνή έχοντας κάποιες εντυπωσιακά ρηχές συνθέσεις, με τον Madman να βρίσκεται ξανά στη δίνη των εξαρτήσεων του και την γελοία του κόμμωση να μην διευκολύνει καθόλου την κατάσταση! Έχει να επιδείξει βέβαια και τις κορυφές του, αδιαμφισβήτητο και αυτό!
Σίγουρα θα έβαζα τον δίσκο στους 3 καλύτερους του. Παιδιά έχει τραγουδαρες. Το ομώνυμο, το shot in the daaaaaaark, killer of giants,thanh god for the bomb και το αγαπημένο μου loser sesessecret loser
Εμείς που το παίζουμε μεταλλαδες και αν ακούσουμε πιο θα πέσει φωτιά να μας καψει
βάζουμε αυτό ,το turbo lover και το innocence is no excuse
Αν η τριαδα των καλυτερων δισκων του Οζζυ ειναι σαν την τριμελη επιτροπη του Νικου Βαμβακουλα, τοτε σιγουρα θα χωρουσε και το Ultimate Sin ![]()
Χαχαχαχα όχι αλήθεια είναι από τους αγαπημένους μου. Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί. Το έκρυβα να σου πω την αλήθεια μέχρι που διάβασα συνέντευξη του jim mutilator που τον είχε βάλει στους τοπ 10 δίσκους του όλων των εποχών!!!
Ε απελευθερώθηκα μετά
Γιατί ρε, αυτά είναι τα ωραία ![]()
Σιγά μην κρύβουμε ή/και αισθανόμαστε ενοχές που αγαπάμε το “The Ultimate Sin”.
Εγώ το έχω αναφέρει από χρόνια εδώ μέσα ότι είναι ο αγαπημένος μου δίσκος του Madman. Θεωρώ πως πολλοί τον έχουν υποτιμημένο τον δίσκο ακριβώς επειδή είναι επηρεασμένοι από την εντελώς αβάσιμη δήλωση του μακαρίτη (που αναφέρει και ο Ian παραπάνω).
Μιλάμε για κυκλοφορία που έχει μέσα το ομώνυμο, το “Secret Loser”, το “Shot in the Dark” και ίσως το καλύτερο κομμάτι της δισκογραφίας του μεγάλου, το ανυπέρβλητο “Killer of Giants”. Και τα υπόλοιπα, βέβαια, μια χαρά κομματάρες είναι.
Δεν θα μιλήσω για το πόσο κεντάνε όλοι. Ειδικά ο Jake (ο αγαπημένος μου κιθαρίστας του Ozzy) ζωγραφίζει.
Δισκάρα από τις λίγες. Τι να λέμε, τώρα;
Τα 4 πρώτα του είναι εξαιρετικά οπότε δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στη δήλωση “το Ultimate Sin είναι το καλύτερο του”.
Αν το Ultimate Sin έχει ένα μειονέκτημα αυτό είναι ότι κλείνει το μάτι στον πιο εμπορικό ήχο που ήταν στα ντουζένια του εκείνη την εποχή.
Εξ αυτού ορμώμενος, είναι αλήθεια μειονέκτημα όταν γίνεται τόσο εθιστικά και όμορφα, όπως στην περίπτωση του Ozzy;
Κι άλλοι “κλασσικοί” προσπάθησαν να καβαλήσουν το άρμα, όχι με καλά αποτελέσματα, όμως. Αν είχαν βγάλει δισκάρες εφάμιλλες του υπό συζήτηση, εγώ μια χαρά θα ήμουν με αυτό, πάντως.
Για μένα δεν είναι μειονέκτημα, όχι, αλλά καταλαβαίνω τις όποιες ενστάσεις. Όπως το ότι ένας δίσκος μπορεί να μην γερνάει καλά για τον λόγο ότι ακολουθεί ένα ρεύμα που ακούγεται dated που λένε
Το πρώτο μου CD τότε παλιά που αγοράσαμε στην οικογένεια το Marantz CD player ![]()
Ασε τα σαπια εσυ.
Ο μονος λογος που τα θεωρεις “ωραια” ειναι γιατι σου δινεται η ευκαιρια να βαλεις στην σωστη θεση και γραμμη οποιον τυχαινει να γουσταρει κατι διαφορετικο απο τα προβλεπε ![]()