Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.
Καλο καλο.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.
Καλο καλο.
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ALBUM TOY ΟΖΖΥ???
ΨΗΦΙΣΤΕ
ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ NO MORE TEARS
τα πρωτα δυο με διαφορα:) …ο randy roads παραδιδει μαθηματα κιθαρας…πανεμορφες μελωδιες,δυναμικα riffs,σολο εκπληκτικης τεχνικης,feeling,και πανω απ ολα ρεσιταλ μελωδικου neoclassical παιξιματος χωρις μπουρμπουλιθρες…και η φωνη του ozzy καλυτερη οσο ποτε…
για μενα το blizzard of ozz ειναι ο καλυτερος δισκος ολης της καριερας του ozzy και βαζω μεσα και sabbath…και ασφαλως χαρη στο θεο που λεγονταν randy roads…
Bark At The Moon
The Ultimate sin…Υποτιμημένο και γαμάτο (και με έναν Jake Lee να δίνει ρέστα…)
Δε τα έχω ακούσει όλα, αλλά ψηφίζω το Blizzard of Ozz, νομίζω πως είναι το κλασικότερο του. Ήταν και ο Randy Rhoads…
+1
Με καλλυψες απολυτα…
Το Black Rain χοντρη πατατα παντως…:thumbdown: :thumbdown:
Blizzard of Ozz!
Το Blizzard of Ozz με διαφορα μεγαλη.
Το Black rain με απογοητευσε.
Blizzard με μικρή διαφορά απο Diary και Bark.
Blizzard Of Ozz.Η μια κομματαρα μετα την αλλη.
Το καλύτερο ίσως είναι το πρώτο αλλά το αγαπημένο μου είναι το Ozzmosis.
τα δυο πρωτα με randy εινα αριστουργηματααααααααααααααα!!!
τα επομενα με lee πολυ καλα και πολυ υποτιμημενα.
μετα με zakk το πρωτο μμμμ παει και ρχεται ενω το no more tears δισκαρα.
ozzmosis μετριος δισκος
down to earth κατω του μετριου
black rain ε πλακα εχει…
Γιατι ο ozzy οταν μιλαει δεν καταλαβαινεις ποτε μα ποτε τπτ απο οσα λεει? Ουτε φαφουτης να ητανε… :lol:
Ε όχι και Princess…:lol:
Ozzy???
DIO
Μαζί με τον Mustaine τα κόψανε.
ΣΤΑΝΤΑΡ!:lol:
Xm… Blizard of Ozz 8) Το πρώτο από τη solo καριέρα του που άκουσα…
Tα 2 πρώτα είναι αντικειμενικά τα καλύτερα, λόγω και του Randy Rhoads, αλλά προσωπικό μου αγαπημένο είναι το Ultimate Sin.
Xαίρομαι που οι περισσότεροι συμφωνούμε για το blizzard γιατί η δική μου άποψη είναι εντελώς υποκειμενική:
Είναι ο πρώτος δίσκος που αγόρασα ποτέ (σε κασέτα “εταιρείας” όπως λέγαμε τότε το 84) που φυσικά έχει πάψει να πάιζει εδώ και πολλά χρόνια:D
Ευτυχώς πρόλαβα και το ξαναπήρα στα πρώτα remastered CDs που κυκλοφόρησαν πριν η Sharon ξαναηχογραφήσει τα μέρη των Daisley/Kerslake το 2001 [-X
MADMAN,DOUBLE O,PRINCE OF DARKNESS,ΚΑΜΕΝΟΣ,OZZY,ΘΕΟΣ,OZZAROS FOREVER!!!