Blizzard of oz Δαγκοτο
Λοιπόν ο ozzy εξής πολύ μεγάλη δυσλεξία για αυτό και δεν καταλαβαίνουμε χριστό και συνεχίζω
το καλύτερο του άλμπουμ είναι το live με τον Randy(Ozzy Osbourne-Randy Rhoads Tribute (Live) [UK]) και το Diary Of A Madman εννοείτε ότι και το Blizzard of Ozz είναι πολύ καλο cd αλλα όλα τα τραγούδια μπορείς να τα ακούσει και στο live με τον Randy.
η Sharon είναι μια πολύ μεγάλη πουτάνα και αν ο όζοι είναι σήμερα σε αυτή την κατάστση φταίει αυτή ο ozzy είναι ένας 60 χρόνος που η πολύ πολύ μαστούρα τον εξής κάνει ανίκανο να σκεφτεί το 90 τα 100 τον εγκεφαλικών κυτταρων του είναι νεκρά το νέο του cd είναι για πέταμα ο ζακ πεζή καθαρά για τα λεφτά αυτό το καταλαβαίνεις εξάλλου αφού το νέο cd τον Black Label είναι πολύ καλύτερο από το Black Rain.
και συνεχίζω είναι γνωστό ότι ο ozzy υπάρχει μονο για να τραγουδάει και στα 2 πρώτα του cd την μουσική την έγραφε ο Randy αλλα κάποια τραγούδια τα έχει γράψει ο ozzy εννοείτε ότι η πουστιά που έκανε στον Ντέσλεϊ και στον Kerslake και το χειρότερο αυτό με τον Randy εγώ προσωπικά ευτυχώς βρήκα και κατέβασα τα original cd(από τότε που αρίσα να άκου ozzy)αλλα ντιέ πειράζει μπορεί να όνομα του randy να μην είναι στο cd αλλα είμαι
μέσα στις καρδιές μας και κανένας δεν θα το δίωξη κανεις από εκεί πόσος περισσότε η πουτάνα η sharon ιατί ο ozzy μετά από μια ηλικία το έχασε τελείως τώρα πια είναι έρμαιος στα χερια τις Sharon και όσον αφορά το prince of darkness υπάρχει στα δισκοπωλεία εγώ το έχω δει σε πολλά δισκοπωλεία και κάτι ακόμα :bow2: :bow2: Ο RANDY ΚΑΙ Ο OZZY Κ’ΝΑΝΕ ΤΗΝ METAL ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο RANDY ΕΊΝΑΙ Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΚΙΘΑΡΊΣΤΑΣ ΠΟΥ ΠΈΡΑΣΕ ΑΠΌ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ.:rockon:
OZZY???:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
ρε μήπως είμαστε soulmates? το ultimate sin μπορεί να έχει χαρακτηριστεί από τον ίδιο τον ozzy ως “μια αλκοολική μαλακία”, αλλά είναι αξεπέραστη δισκάρα.-
Thank God for the bomb, secret looser, klp klp τι να λέμε.
NO MORE TEARS με διαφορά από τα υπόλοιπα. 8)
Αν εξαιρέσουμε το ανεπανάληπτα θεϊκό “Blizzard Of Ozz”, και ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα γήινα albums του, διαλέγω το “Ozzmosis” και μετά το “Bark At The Moon” :respect: !
Αυτο ακριβως!!! Το Blizzard δεν συγκρινεται με κανενα. Απο τα αλλα το Ozzmosis ηταν απιστευτη δισκαρα σε εποχη που κανεις δεν περιμενε ο Ozzy να βγαλει τοσο καλο δισκο. Ριχνω Ozzmosis αφου δεν εχει παρει ακομα ψηφο.
ακριβως!
Eιστε σιγουροι οτι ακουγεται καπως οταν λεμε οτι πρεπει να συνταξιοδοτηθει ο κυριος?? Εγω τον λυπαμε και για το καλο του θα ηθελα να σταματησει κυριως. Δεν το εχω πει για αλλα συγκροτηματα αλλα δυστυχως ο Οζζυ οχι απλως ειναι σκια του εαυτου εδω και αρκετα χρονια αλλα δεν μπορει να φτασει ουτε σε εναν ανεκτο βαθμο αποδοσης.
Μην το παρετε στραβα. Εκτιμω και 'γω πολυ την καριερα του και ειναι μεγαλο κριμα το πως εχει καταντησει…
kala to link pou postares paroligo na me kani na kla4o apo lipi… ;/
Πωω μαστουραα.Και ο Ζακκ το χαλαει λιγο το κομματι να πουμε την αληθεια,αλλα ο Οζζυ δεν το χαλαει απλα.Του αλλαζει την εννοια.Απο τραγουδιι το κανει μαρτυριο για τ’αυτια και την καρδια.
γιατί το έκανες αυτό ρε METAL_LAWS???
συμφωνώ ότι ο Zack βοηθά τον Ozzy να του γαμήσει την μάνα (του θρυλικού τραγουδιού) όπως μόνο αυτοί θέλουν…καημένα παιδιά του τάφου…
Ρε Scourge Of God με συγχωρεις τωρα για την παρατηρηση που θα σου κανω αλλα προσπαθησε να μιλας λιγο καλυτερα, το εχετε ξεφτιλησει μερικοι, ελεος δλδ…:thumbdown:
Να κραταμε και λιγο τα προσχηματα ετσι…
Οσο για τον οζζυ τα εχουμε ξαναπει,ενταξει εχουμε δει και αλλους θρυλικους μουσικους/καλλιτεχνες οι οποιοι ομως σεβονται την ιστορια τους και τους fans τους κ ξερουν ποτε πρεπει να σταματησουν και μεχρι που μπορουν,ο οζζυ καθεται κ γινεται περιγελος χωρις προφανεις λογους.
ω θεε,δεν υπάρχει…κρίμα
Τι κρίμα αυτή η κατάντια για εναν μεγάλο καλλιτέχνη! Μήπως, τελικά, ισχύει αυτό που λένε κάποιοι, ότι δηλαδή ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει στη ζωή; Δεν είμαι σίγουρη γι’ αυτό, ούτε υποστηρίζω ότι το άξιζε αυτό ο Ozzy απλά αναρωτιέμαι…
ρε σεις, μι μιλατε ετσι για τον οζι. ο οζι για μενα ειναι ο καλυτερος, η κορυφη πως το λενε. αλλα για να τα λεμε εξω απο τα δοντια απο το 2000 δεν εχει κανει κατι αξιοπρεπες. ο καινουριος δισκος δεν ειναι για πεταμα οπως ‘‘προαναφερθηκε’’ αλλα δεν ειναι κατι που περιμεναμε απ τον οζι. σε σχεση με τους δισκους του randy δεν πιανει μια. ειναι ενας ‘‘καλος’’ δισκος αλλα οχι για τον οζι. αυτος ειναι για αλλα πραγματα. και συγκεκριμενα τωρα ειναι για να παρετηθει. οπως ειπα, για μενα ο οζι ειναι κορυφη αλλα πρεπει να καταλαβαινει ποτε πρεπει να σταματησει κ ν μην γινεται παντα οτι θελει η π… η sharon. γιατι μπορει ν τον βοηθησε στις αρχες των 80’s αλλα τωρα, οσο παει τον χαντακωνει…
αυτα ειχα ν πω κ οποιος θελει ας πει την γνωμη τ σ’ αυτα…
Έχω μια απορία…
Eίναι αφελής η ερώτησή μου οπότε μην βαρέσετε…
Ξέρουμε στους Sabbath ο Geezer ήταν ο κύριος στιχουργός.
Έχει γράψει εκεί ο Οzzy στίχους?
Στην προσωπική του καριέρα τους έγραφε αυτός?
Αφορμή για την 2η ερώτηση , είναι μια συνέντευξη κάποιου άνθρωπου του Ozzy στο Χάμερ παλιότερα , αναφέρει κάπου “αυτό το τραγούδι το έγραψα…”
Ο Οzzy υπήρξε κάποτε ο τραγουδιστής των Black Sabbath. Την πρώτη φορά που έφυγε από τους Sabbath τελείωσε και η μουσική του καριέρα. Και των Sabbath παράλληλα.
Υπερβολές νομίζω. Έβγαλε δισκάρες και σόλο, όπως και οι Sabbath χωρίς αυτόν.Η αλήθεια είναι πάντως πως ο Ozzy δεν ασχολείται πλέον με τη μουσική. Διάβασα στο review του Metal Observer πως του πήγαν τα κομμάτια και αυτός διάλεξε ποιά θα μπουν στο άλμπουμ! Αν αυτό ισχύει ναι είναι κατάντια. Είναι σαν να λες, πως αφού πουλάς ακόμα μουσικά, μπορείς να σερβίρεις ότι να ναι και θα πουλήσει.
Εγώ γενικώς σιχαίνομαι τη φωνή του, αν και λατρεύω τα έργα των Sabbath, όπως και τα πρώτα solo του. Βρίσκω ότι στη solo δουλειά του η φωνή του είναι πιο υποφερτή, στους Sabbath είναι υπερβολικά ‘‘κλαψιάρικη’’ η φωνή του (υποκειμενικά πάντα). Πάντως χαλαρά το ‘‘Tribute’’ είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει από άποψη live. Μόνο και μόνο λόγω Rhoads.