πλακα κανεις!για μενα, ο υπερτατος λογος π ακουω οζι ειναι αυτη η φωνη του!και σε καμια περιπτωση δεν τελειωσε στους σαμπαθ. εκανε περισσοτερα μετα.
Νέο δίσκο ετοιμάζει ο Ozzy
Μόλις ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του “Black Rain”, ο Ozzy δηλώνει μέσω της ιστοσελίδας του στο MySpace έτοιμος να ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις για ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ, μετά το πέρας των συναυλιακών του υποχρεώσεων, στις 9 Αυγούστου.
Πέραν του νέου δίσκου, ο Ozzy και η οικογένειά του ετοιμάζουν την επιστροφή τους στην τηλεόραση, με ένα νέο reality show, με τίτλο “The Osbournes: Loud And Dangerous”. Το show αναμένεται να προβληθεί το φθινόπωρο.
Καλα κρασια…[-X Νεο reality,νεος δισκος και να’χαμε να λέγαμε…:? :?
Καλός ο Οζζυ αλλά ο Ντίος τον έχει με άνεση.
Συνφωνω.
Και οι δύο είναι από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του metal και γενικότερα της μουσικής, απλά ο Dio δεν παντρεύτηκε τέτοιο τσόκαρο.#-o
Ανατριχίλα!!! ο Randy Rhoads πέθανε την μέρα που γεννήθηκα ρε γαμώτο…
Τι είπες τώρα??? 8O8O8O
ναι 19/03/1982 σκατά…
Στο θέμα μας τώρα, ο οzzy είναι ο παππούς του metal, καλά περισσότερο ο Iommy αλλά τέλοσπάντων, φυσικά και μου αρέσει αν και τους 2 τελευταίους δίσκους δεν τους έψαξα και πολύ.
:thumbup:[
η μουσικη του και αυτα που τραγουδησε ειναι συγκλονιστηκα αλλα εχει καει απιστευτα και αν αληθευουν αυτα που λεττε οτι εκανε στους μουσικους του και ιδιως στον ραντυ ειναι το λιγοτερο ξεφτυλας.αυτη η σαρον η π@#$%^&*(@! τι να πω τον κατεστρεψε.παντως ειδικα τα πρωτα αλμπουμ στους σαμπαθ και τα δσολο του ειναι επη.
blizzard of ozz με διαφορα.
τι θεικο επος:bow2::respect::hippy::band::rockon:
+1.Κομματαρες εχει…
το πρωτο:respect:
Ultimate Sin, επειδή είναι υποτιμημένος δίσκος πρώτα από τον ίδιο τον OZZY αλλά κι επειδή έχει μερικά ασύλληπτα κομμάτια με πρώτο και καλύτερο το “Killer Of Giants”
Θα συμφωνησω, άσε που το Shot In The Dark είναι το αγαπημένο μου ever που τραγούδησε ο ozzy.
Και εγώ θα συμφωνήσω με τους 2 απο πάνω.
Ισως αυτά τα 2 να είναι τα αγαπημένα μου κομμάτια του τρελού αλλα και συνολικά το άλμπουμ είναι άρτιο. Κομματάρες έχει, τρομερή κιθάρα έχει και γενικά δεν του λείπει τίποτα. Εκτος φυσικά του ότι δεν είναι το εξωπραγματικό Blizzard of Ozz με τον απίστευτο Randy Rhoads έναν απο τους καλύτερους κιθαρίστες που έχω ακούσει ποτέ. Κανονικά το Blizzard θα έπρεπε να μην συμμετέχει στο δημοψήφισμα…
Blizzard of Ozz
Diary of a Madman
Ultimate Sin
Bark at the Moon
Και μετά το χάος…καλά όχι ακριβώς το χάος! Το Ozzmosis ήταν ο τελευταίος πάρα πολύ καλός δίσκος του μπαρμπα Ozzy.
Όχι και χάος.
To No More Tears είναι δισκάρα. Παίζει πολύ καλά και ο Zakk και μου αρέσει και πολύ ο ήχος.