Τοp 10 rock guitarists

Πωωωωω!Ξέρεις τον Kaukonen???Mπράβο!!!

Ο Clapton είχε και στα προσωπικά του ωραίες συνθέσεις αλλά όντως οι συνεργασίες που είχε ήταν το κάτι άλλο.

Χαχ, ναι ρε, αφού oi Airplane είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα.:slight_smile:

Γαμώτο,εννοείς τον Jorma?Eννοούσα τον Peter Kaukonen…:pΠρέπει να είναι αδέρφια!

Ψάξε αν θες το Black Kangaroo!!!Είναι του 71 και μεγάλη δισκάρα!Hard rock στυλ,πολύ ωραίος,θα σου αρέσει λογικά!

Το έψαξα,είναι όντως αδέρφια!Απλά μου αρέσει πολύ το άλμπουμ και σκέφτηκα με την μία αυτόν!:p:p:p

Έχει ηχογραφήσει και με Airplane λέει!

Ναι, τον Jorma εννοούσα. :stuck_out_tongue:
:-k Δεν τον ήξερα καθόλου, τον Peter, ούτε ότι συνεργάστηκε με τους Airplane.
Θενξ ρε, θα το ψάξω!

[ol]
[li]george lynch
[/li][li]david chastain
[/li][li]malmsteen
[/li][li]akira takasaki
[/li][li]joey tafolla
[/li][li]james byrd
[/li][li]vinnie moore
[/li][li]dan rock
[/li][li]brian macalpine
[/li][li]marty friedman
[/li][/ol]

Τι ευτυχία να ζούμε στη χώρα με όλους τους κορυφαίους κιθαρίστες! :D:p
…Αλλά παρ’όλα αυτά να μη χωράνε στη λίστα ο Γιάννης Σπάθας, ο Ηλίας Ζάικος και ο Γιώργος ο Πιλάλας! [-X[-X

Hopeto και εγώ χαίρομαι που έχουμε νέους ροκάδες στο φόρουμ και ο Bloozed έβαλε στη λίστα του τον Warren, από την άλλη μου κάνει εντύπωση που ο Deadhead δεν τον αναφέρει καν στους “έμειναν εκτός”
Deadhead ελπίζω να μην είσαι σαν τους deadheads που στην περυσινή περιοδεία των The Dead είχαν βγάλει τα άθλια μπλουζάκια “Warren who?” γιατί θα θυμώσω! :x:p

1.Van Halen (τι να λέμε τώρα)
2.Joe Satriani ( but i like it…)
3.Shawn Lane (γίγας)
4.Uli Jon Roth (τα πάντα όλα)
5.Ritchie Blackmore (μορφή)
6.Vinnie Moore (“king of kings”)
7.Slash (είναι ένας)
8.Jimmy Page (τέρας)
9.Angus Young (γιατί έτσι μας αρέσει)
10.David Gilmour (μόνο κ μόνο για το Comfortably numb αξίζει:p)

+fernando miyata, paul gilbert, malmsteen και Robbin Crosby (συμπάθεια) και άλλοι που ξεχνάω…αυτοί μου ήρθαν στο μυαλό πρώτοι…

Η μουσική πολλές φορές είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό.
Τώρα για τους κιθαρίστες είναι ανάλογα τα συναισθήματα που σου βγάζουν.Έτσι θα ψηφίσω και όχι με βάση το πόσο την είχε ο ένας ή ο άλλος.
Τελείως υποκειμενικά.

David Gilmour
Eric Clapton
Jimi Hendrix
Ritchie Blackmore
Pete Townsend
Jeff Beck
Jimmy Page
Rory Gallagher
B.B. King
Tony Iommi

Plus:George Harrison

Τσου:p Αν είδες, το είπα έμμεσα κιόλας, η λίστα μου είναι τελείως υποκειμενική, και πάντα με βάση τους καλλιτέχνες και τις μπάντες που ακούω πιο πολύ. Έχω όλα τα σιντί των Grateful Dead μέχρι την εποχή του Jerry, αλλά από το '95 και μετά που ουσιαστικά η μπάντα διαλύθηκε, λίγο έχω ασχολήθεί με τα νέα γκρουπ που έκανε ο Weir με το Lesh. Πάντως, είδα τους Dead, σε μια εκπομπή του 2009, στην Αμερική με Weir, Lesh, και Haynes, και τολμώ να πω, πως μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα.
Και δυστυχώς, τον κύριο δεν τον ξέρω καθόλου για τη σόλο δουλειά του.

Κανείς δεν λέει πως οι σημερινοί The Dead είναι η συνέχεια των Grateful Dead, είναι απλά μία αφορμή η μουσική αυτή να παίζεται ζωντανά (όπως δηλαδή πάντα παιζόταν καλύτερα έτσι και αλλιώς :wink:)

Ton Warren αξίζει σίγουρα να τον ψάξεις, είμαστε αρκετοί (για Ελληνικά δεδομένα…) οι φανατικοί του εδώ μέσα και το καλό είναι πως ανάμεσα μας υπάρχει και συντάκτης του Rocking (και υπάρχουν και περισσότεροι συντακτες που γουστάρουν) με αποτέλεσμα οι δίσκοι του να παρουσιάζονται συνήθως στην κεντρική σελίδα.

Την τραγουδάρα αυτή που είναι tribute στον Jerry Garcia την έχεις υπ’ όψη;

1.Andy Latimer
2.Al Di Meola
3.Robert Fripp
4.Mark Knopfler
5.Warren Haynes
6.Jimmy Page
7.Frank Zappa
8.Alex Lifeson
9.Jeff Beck
10.Brian May

o Hendrix είναι ιεροσυλία να μπει σε λίστα με άλλους, οπότε:

1. Alex Lifeson
  2. Tony Iommi (ναι είναι μέτσαλ, αλλά είναι ίδια εποχή με τους άλλους και κολλάει)
  3. Robert Fripp
  4. Jimmy Page
  5. Andrew Latimer
  6. Ritchie Blackmore
  7. Steve Hackett
  8. Brian May
  9. David Gilmour
  10. George Harrison

David Gilmour απο σημερα αγαπημενος …

Πρέπει να είσαι πολύ καλό παιδί εσύ:)

Ξεχαστηκα εντελως και λογικο βεβαια…Οποτε λεω να βγαλω τον Haynes με βαρεια καρδια και στη θεση του να βαλω τον κιθαριστα που χω λιωσει τον τελευταιο χρονο,τον ΘΕΟ Joe Bonamassa

Σάγαπάω!!!:stuck_out_tongue:

1.John Sykes
2.Neal Schon
3.Richie Sambora
4.Garry Moore
5.Dave Meniketti
6.Vivian Campell
7.George Lynch
8.Ritchie Kotzen
9.John Norum
10.Rob Marcello

Αχ αγαπη μου!!:lol:

Ειλικρινα δεν νομιζω να χω ακουσει ποτε καλυτερο ηχο κιθαρας σε live…tone απο αλλο πλανητη.

Α!Τον έχεις ακούσει live…
Σε μισώ!!!

Τον Bonamassa να ρώταγες, Haynes θα σου έλεγε να βάλεις! :p:D
O Βοnamassa ακόμα εξελίσεται, ωραίος είναι, ανέβηκε και άλλο στην εκτίμηση μου μετά το περυσινό live, στο μέλλον θα μας δώσει και ακόμα καλύτερα πράγματα πιστεύω.
Είναι από τις μεγάλες μου ελπίδες να έχω κάποιον που να γουστάρω να βλέπω live όταν οι τωρινοί μου ήρωες δεν θα περιοδεόυν πλέον! :frowning:

Και ας δουλέψει και με κανέναν άλλο παραγωγό από τον Shirley, θα τον ανανεώσει. :wink: