__Δεν έχω ψάξει ακόμα τη δισκογραφία του (τόσος λίγος χρόνος), αλλά τον τελευταίο καιρό λιώνω αυτή τη διασκευάρα:
__Χαχα, οκ, το ίδιο θα έλεγε ο Joe, βγάλε εμένα και βάλε τον Haynes αλλά αυτό επειδή είναι σεμνός, ταλαντούχος και με επίγνωση (και με τους δασκάλους που είχε…) . Κατά τα άλλα, όπως τα είπατε, το μέλλον είναι μπροστά του και δείχνει να του ανοίκει μετά και το live (και την αποδοχή) στο Royal Albert Hall.
__Μule, περί Τy Tabor (και φυσικά όλος ο κόσμος και ειδικά ο μπασίστας, αναρωτιούνται το ίδιο πράγμα με σένα, γιατί ποτέ δεν έγιναν μεγαλύτερη μπαντα, ειδικά με τέτοιο ντεμπούτο δίσκο! και τέτοιο δεύτερο!), αυτό Summerland, από την πρωτη ακρόαση, δε μπορεί να μου ξεκολλήσει με τίποτα απ’ τον νου. Μαγεία:
__Και να μην ξεχάσω να υπογραμμίσω αυτά επακριβώς που ανέφερε ο Hocam για τον Latimer. Τότε ήξερα 3-4 τραγούδια από Camel μόνο και είχα ακουστά μόνο τον μύθο τους (που βασικά, τι μύθο, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ υποτιμημένοι, τουλάχιστον στην Ελλάδα της εφηβικής μου ηλικίας) και επειδή κέρδισα μιά πρόσκληση (για σου ρε JoJo-Βακάρε, έκανες και κάτι σωστό! :lol:) πήγα να τους δω.
__ΣΟΚ. ακόμα παραμιλάω -και λέμε το 95% των τραγουδιών που άκουσα το άκουγα πρώτη φορά (και 99% όταν ακούς κάτι για πρώτη και ΜΙΑ φορά δε μπορείς να το εκτιμήσεις /συλλάβεις /συνηθήσεις /αξιολογήσεις όπως του πρέπει, ιδίως αν μιλάμε για μελωδικό progressive). Αλλά μήπως και Μπαχ να ακούσεις πρώτη φορά, δεν μαγεύεσαι;
__Ισως το καλύτερο live που έχω δει ποτέ, ΣΙΓΟΥΡΑ ο καλύτερος tone που έχω ακούσει ποτέ live, και σίγουρα το πιο παθιασμένο (όχι να τρέχουμε να πετάμε κουβάδες νερό στο κοινό και να λέμε “πωπω πάθος”). Μιλάμε για ντουέντε, καλλιτεχνική μέθεξη, να ανοίγουν οι ουρανοί και ο Latimer στο σόλο να συνδέεται με το σύμπαν και την αλήθεια του…
υ.γ. σόρρυ, δε μπορώ να μπω στον ψυχαναγκασμό και ένα τεράστιο εσωτερικό debate για να βγάλω δεκάδα…