P.Wee Ellis Live Στη Λαρισα 29/11/09 και 30/11/09

http://www.enjoylarissa.gr/index.php?option=com_jevents&task=icalrepeat.detail&evid=165&Itemid=104&year=2009&month=11&day=29&uid=17e570f1c5d29ab5269cfe8ca4666e7a

Eίναι άδικο που δεν σου απαντά κανείς σε αυτό το θρεντ που άνοιξες.
Είναι σπουδίος μουσικός και αξίζει όσοι μπορείτε να πάτε να τον δείτε. Εδώ παίζει αυτή την εβδομάδα (απόψε τελευταία βραδιά αν δεν κάνω λάθος) αλλά μετά τον συναυλιακό οργασμό της περασμένης εβδομάδας δεν νομίζω να τα καταφέρω να πάω να τον δώ.

1)Τελικα θα παιξει μονο την Κυριακη.
2)Φιλε μου,το βλεπω δυστυχως οτι δεν ενδιαφερει πολυ κοσμο.Δεν πειραζει,εγω παντως θα παω καπακια μετα το ντερμπι που ευτυχως ειναι νωρις.Και μονο να παω και να παιξει Cold Sweat,Sex Machine,Grandpa…θα τρελαθω.
3)Εσυ,καλα εισαι?

Ηξερα εκ των προτερων οτι μια jazz/funkσυναυλια δεν θα ενδιεφερε πολυ κοσμο απο εδω μεσα,αλλα ηθελα να αναφερθω σε αυτην τη μοναδικη εμπειρια που εζησα χθες στο Μυλο της Λαρισας.Ο P Wee Ellis μας ξαναθυμησε παλιες ,φοβερες στιγμες του μακαριτη James Brown,εχοντας μαζι του εναν φανταστικο τραγουδιστη τον Fred Ross.Ο τυπος δεν παιζοταν πραγματικα!!!Πολυ καλη η μπαντα που τους συνοδευε,κορυφαια αποδοση,επαιξαν περιπου 2 ωρες και ολοι φυγαμε καταευχαριστημενοι.Απο τις πολυ καλες συναυλιες που εχω δει τα τελευταια χρονια και οχι μονο!!!Για αλλη μια φορα,’‘Mπραβο Λαρισα,Βολε Ξυπνα’’.