Pain of Salvation 14/10/2011 Principal, Thessaloniki--15/10/2011 Fuzz, Athens

nai to kserw oti isoun mprosta…:stuck_out_tongue:

alla dystyxws mono tosa ekopse…allo ena live pou mpike mesa…basika mexri stigmis to mono live pou ebgale kerdos itan to anathema…:?

κριμα για τους pos να μαζευουν μονο τοσα ατομα παντως

Αν έρχεσαι κάθε 10 μήνες ξέρω γω λογικό είναι ρε συ. Προφανώς και θα προτιμήσει ένας που τους έχει δει να δώσει τα φράγγα του σε κάποιους που δεν έχει δει. Εκτός αν είναι φανατίλα.

συμφωνω σε αυτο αλλα σκεψου απο την αλλη οτι και οι scorpions ερχοντουσαν καθε χρονο με πιο ακριβο εισητηριο και γεμιζαν το καραισκακη!:stuck_out_tongue:
γενικα παντως τους θεωρω πολυ υποτιμημενους, οχι μονο στην ελλαδα αλλα γενικα! ειναι η μπαντα που εχει βγαλει το be γαμωτο 8)

Scorpions πάει μέχρι και η γιαγιά μου ξέρω γω. Τώρα το αν είναι υποτιμημένοι ή όχι δεν ξέρω. Δεν έχω ασχοληθεί με την μπάντα. Τους είδα μια φορά σε κανονικό live και μία τον ρασταμαν κιθαρίστα και τον τραγουδιάρη σε special acoustic event. Μου φτάνει :slight_smile: :slight_smile:

καλα δεν ειναι οι μονοι υποτιμημενοι
απο υποτιμημενους αλλο τιποτα

oraia synaulia :slight_smile: agapame ton drummer ton von hertzen brothers :smiley: Episis, skata ston typo pou kikloforouse mesa ston kosmo kai travouse fotografies.

δεν του κράτησες κανα email για τη φωτογραφία?
Απλά του ζήτησες να σε βγάλει και γεια σας?

Ωραίο το report του live φίλτατη -tatsoman- !
χάρηκα, γιατί πριν διάβασα κάποια στενάχωρα σχόλια για το live και λυπήθηκα.
αλλά βλέπω ότι δεν ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα.
Χαίρομαι που πέρασες ωραία! (οκ, δε γινόταν να μην περάσεις εσύ καλά σε pos live)
Και για όσα λες για το setlist, θα συμφωνήσω μαζί σου!
Και γαμώτο τα Road Salt1&2 είναι πραγματικά γαμώ τα album. Είναι κρίμα που παραπονιούνται που δεν εμπεριέχονται συγκεκριμένα τραγούδια απο RL&TPE1… χωρίς να θέλω να τα υποτιμήσω καθώς μιλάμε για φανταστικά prog metal άλμπουμ, αλλά ας εκτιμήσουμε λίγο παραπάνω και την ομορφιά που έχουν τα 2 τελευταία τους… γιατί πραγματικά το αξίζουν!!!

για τις τοπ στιγμές:

1. πρέπει να ήταν μοναδική στιγμή!
  2. I wish I was there!!!
  3. τι παίχτηκε?? για πες παραπάνω λεπτομέρειες για αυτό το θέμα!! χιχιχιχι

όσο για την φράση που σου είπε ο Daniel… οκ… πρέπει να λυποθύμισες επιτόπου…

Είναι πολύ καλή μπάντα και απο τη μία θα’θελα κι εγώ να έχουν περισσότερο κοινό γιατί το αξίζουν !
Απο την άλλη όμως, σκέφτομαι ότι καλύτερα έτσι… να τους ακούνε μόνο όσοι πραγματικά γουστάρουν τη μουσική τους, γιατί η εμπειρία μου απο “άσχετους” ακροατές σε συναυλία αγαπημένης μπάντας είναι απο τις χειρότερες…
ΔΕ θα’θελα οι Pain να γίνουν οι νέοι “scorpions”.

[SPOILER]μη θυμηθώ τι έγινε με τους placebo όταν έβγαλαν το meds… γενικά μετά απ’αυτό ψιλοχάλασαν και ψιλοσταμάτησα κι εγώ να ακούω τα τελευταία τους… [/SPOILER]

στη Θεσσαλονίκη το λάιβ ήταν συγκλονιστικό, ουσιαστικά μόνο το fandango “έκοψαν”, που το άλλαξαν με το through the distance (για μένα καλύτερα, το άλλο το έχω ξανακούσει λάιβ), στο τέλος του hallelujah κάναμε κάνα 5λεπτο να μαζέψουμε τα συντρίμια μας και να μιλήσουμε, είχε και φουλ merch, όλα κομπλέ. ναι, κι εγώ ήθελα το dea, κι εγώ κλαίω που δεν θα παίξουν ποτέ το rope ends, αλλά δεν γίνεται, move on.

τέλος, δεν ξέρω ποιο σχόλιο ήταν πιο αστείο, το “αφού άργησαν που άργησαν ας έπαιζαν και 2 κομμάτια παραπάνω” ή για το κοτσιδάκι του Daniel. οι τύποι με τόση κούραση και έβγαζαν ΤΗΝ ενέργεια πάνω στο λάιβ, με τόσες αναποδιές εγώ ήμουν ευχαριστημένος που βγήκαν και για encore (όχι τη μαλακία με το theremin, το κανονικό encore).

Υ.Γ. “black t shirt by pain of salvation” σε καφέ και μουσταρδί. :’)

μου ειπε, επειδη εβγαζε πολλους,οτι θα επαιρνε μετα τα μεηλ μας αλλα τον εχασα :stuck_out_tongue:

2 μερες μετα απο τη συναυλεια στη θεσσαλονικη και αφου τους ειδα πρωτη φορα μπορω να πω οτι ειμαι ακομα συγκλονισμενος…
μου εδωσαν τα μυαλα στο χερι και ακομα τα ψαχνω…!

Τώρα φοράω το καφέ

μετά από συζητήσεις με κάποιους που έμειναν στο πρίνσιπαλ μέχρι να βγουν οι PoS, να πω ότι ο Gildenlow είπε ότι μετά το χαλασμένο tour bus ταξίδεψαν στην τουρκία και πίσω με κτελ και ό,τι άλλο μέσο μπορούσαν να βρουν και ήταν με 2 ώρες ύπνο, όσοι ήσασταν στο λάιβ της Θεσσαλονίκης λοιπόν θυμηθείτε αν μπορείτε πόση ενέργεια και Ψυχή έβγαλαν πάνω στη σκηνή και πείτε πόσα μπράβο αξίζουν

! ! ! ! !
Οκ, αυτά είναι! τους αξίζουν πολλά RESPECT.-

τράβηξε κανείς απο δω μέσα κανα βιντεάκι? κι απο τις both συναυλίες… όχι μόνο της Αθήνας… γιατί απ’ο,τι διαβάζω στη Θεσ/νικη δώσανε ρέστα!!!

Απ’οσα βρήκα στο youtube,
εδώ σε HD απο Θεσ/νικη τα [B]"[U]Conditioned[/U]"[/B] και [B]"[U]Kingdom of Loss[/U]"[/B]

και my fav [B]"[U]Through the Distance[/U]"[/B]

[SPOILER]γαμώτο… πότε θα παρακολουθήσω 1 συναυλία που να ΜΗΝ μιλάνε πάνω στην μουσική… [/SPOILER]

Περί iPhone και Dea Pecuniae, αφού τον τσίγκλισα λίγο :stuck_out_tongue: :

Και για μένα ήταν η πρώτη φορά και μου άρεσαν πάρα πολύ. Σημειωτέον ότι οι παλιοί τους δίσκοι δε με είχαν ενθουσιάσει ιδιαιτέρως όταν τους είχα ακούσει, όμως τα Road Salts που άκουσα στο αυτοκίνητο καθώς ανεβαίναμε Θεσσαλονίκη την Παρασκευή ήταν πολύ πολύ ωραία. Μάθαμε ότι είχαν αργήσει πολύ να φτάσουν, φίλος μπήκε μέσα στις 9:30 και μας είπε ότι πάνω στη σκηνή δεν υπήρχε απολύτως τίποτα, οπότε απολύτως κατανοητή η καθυστέρηση και ακόμα μεγαλύτερο respect για την καταπληκτική τους απόδοση. Όσον αφορά το support, ενώ τα πρώτα δύο κομμάτια μου άρεσαν, μετά βαρέθηκα λίγο.

Μια χαρά το σκηνικό Nightmare Cinema, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνετε έτσι.

Κοιτάξτε πως είχαν βγει στην Ινδία για encore στις αρχές του χρόνου οι τύποι :lol::