39 σελιδες για τους Pain of salvation που ηρθαν στην πολη μου(θεσσαλονικη)και δεν κουνηθηκε φυλλο…μαλιστα
συνεχιστε ειστε πολυ εναλακτικοι οταν στηριζεται ανυπαρκτα group…κατα τα αλλα οσοι κανουν επιτυχια σε ολο τον κοσμο και την ευρωπη εδω εχουν θεμα με ελαχιστες σελιδες(βλεπε Foo fighters)η και καθολου(Manic street preachers)
O Κλασικος ο μαλακας ο ελληνας που θα ελεγε ο γεωργιου…
ετσι μπραβο συνεχιστε για τους Pain of salvation βαλτε και λιγο απο Anathema τι ξερουν τωρα ολα τα λιμα σε ολο τον κοσμο εδω εμεις ειμαστε χρονια μπροστα…
Το post σου μου θήμησε αυτό πάντως:
οκ εγώ πχ δε γουστάρω PoS… να αρχίσω να κράζω εδώ μέσα για να με προσέξουν;;
μονο σαν αστείο μπορώ να το πάρω…και αν όντως είναι, έχεις κάνει τρομερή δουλειά…
Δεν ειμαι σιγουρος οτι πρεπει να απαντησω σε καποιον που δεν θεωρει τους Iron Maiden Metal μπαντα αλλα δεν βαριεσαι…
Προσωπικα δεν τρελλαινομαι για αυτα τα 2 γκρουπ που ανεφερες.(αν και το τελευταιο των FF ειναι τουλαχιστον καλος δισκος)…Δεν καταλαβαινω παντως το “σκεπτικο” καποιου που απλα μπαινει σε ενα θεμα και κραζει( χωρις να στηριξει καπου τα λεγομενα του.Τοση αναγκη εχεις να σε προσεξουν οι υπολοιποι;
Μπορω να δεχτω να μην αρεσουν σε καποιον οι PoS (ή οι Anathema),γουστα ειναι αυτα, αλλα τουλαχιστον ας αναφερονται και οι λογοι…
Με το σκεπτικο σου ολοι εδω στο φορουμ μηπως θα επρεπε να ακουμε και σκυλαδικα μιας και στην Ελλαδα αυτα πουλανε πιο πολυ;
Δεν περιμενω απαντηση εννοειται,εξαλλου αμφιβαλλω πολυ αν εχεις ακουσει ποτε ολοκληρο δισκο απο τα γκρουπ που κραζεις.
Χμ,4:38 ξημερωματα Κυριακης…μαλλον μιλαει η μπυρα.:-k
δηλαδη το επιχειρημα σου ειναι οτι δεν ειναι εμπορικοι.
απορω γιατι ακους ροκ/μεταλ τοτε και δεν το εχεις ριξει στις λεηντυ γκαγκες κλπ!:roll:
Daniel Gildenlöw comments: “This trip has been odd since we all know that Johan and Fredrik are leaving the band. We are enjoying ourselves on stage in the same way a typical Swede enjoys those late fall days of bonus summer, haha. That said, we have a very interesting line-up for February.”
“Daniel ‘D2’ Karlsson who played the bass for this tour will take over Fredrik’s place behind the keyboards (he is a keyboard player from the start and played keyboards on our trip to India in 2010 - being in Pain of Salvation practically indicates that you are a multi-instrumentalist). For the bass we will have Gustaf Hielm joining, who some people might recognize as the bass player on the Road Salt tracks “Innocence” and “Deeper Cut”. Others might recognize him as the Pain of Salvation bass player before the first album, or the bass player of Charta 77 and Meshuggah. I simply recognize him as arguably the best bass player I have ever heard.”
“Now, the only thing left is to decide on a new guitar player. We have had tons of applications coming in from around the world (10-15 from Brazil alone!) but we still have our doors open for a few days, before we start the final auditions in mid-December. We still have three more shows together, and we will make the most of it - enjoy the ride. After that, again, we go into the wild. Calmed by the fact that our daring fans will follow, as usual. Pain of Salvation has been called the bravest band alive. Well, if so, we must indeed have the bravest fans.”
πολυ καλο νεο κυριως για τον Hielm 8)
δεν είναι τυχαίο που μετά την support περιοδεία τους στους Opeth τους προσέφεραν αμέσως headline ευρωπαϊκή περιοδεία. γενικά, ενθουσίασαν κόσμο.
και επιτέλους άνοιξαν οι πόρτες της Αγγλίας, που μιλάνε πλέον αρκετά για αυτούς.
κρίμα πάντως. το τωρινό line up απέδιδε παραπάνω από εξαιρετικά και τόσο ο johan όσο και ο fredrik είναι εξαιρετικά συμπαθείς.
Αν δεν κανω λαθος οι περιοδειες του επομενου ετους ηταν κλεισμενες πολυ καιρο πριν καν ξεκινησει αυτη με τους Opeth…
Και ο ρουβας ερχεται στην πολη σου και γινεται χαμος… Και δεν εχει ουτε μια σελιδα στο φορουμ. Αδκια ρε γαμωτο #-o
ΥΓ: αν μετρουσαμε την μουσικη με την εμπορικη απηχηση τοτε γάμησέ τα
o νεος κιθαριστας των PoS ,τουλαχιστον για την επομενη περιοδεια, ειναι ο Ragnar Zolberg
[I][B]μερικα video απο τις τελευταιες ζωντανες εμφανισεις:[/B][/I]
και Iter Impius στο σετ…
Να υποθέσω ότι τώρα θα πήγαινε περισσότερος κόσμος να τους δει σε σχέση με τον Οκτώβρη; Πιθανόν, αλλά κανείς δε θα ήταν μουρλός να πάρει αυτό το ρίσκο. Όταν καείς στο χυλό, φυσάς και το γιαούρτι, δε λένε; Κρίμα.
κριμα που ηρθαν την τελευταια φορα και οχι τωρα…[-X
Vote for Pain of Salvation in the online finals this week!
http://svt.se/2.176206Pain of Salvation is in the finals for Melodifestivalen Tredje Chansen this week! Only first place counts, so vote, vote, vote!
If nothing else, we would love to see how they solve the “live performance” on Saturday if we win, since we are on tour right now
Wet kisses!
ψηφιστε!!!
Perfect Element ψήφισα, αν και γενικά όλα τα albums τους με έχουν αφήσει ικανοποιημένο. Αυτό το Be όμως, πραγματικά απορώ πως εξακολουθεί και έχει τόσους οπαδούς, το αγόρασα όταν κυκλοφόρησε και δεν μπόρεσα ποτέ να το ακούσω ολόκληρο.
ειναι το πιο δυσκολο album που εχω ακουσει…το ακουγα τοτε 1 μηνα σερι χωρις να ακουσω τιποτα αλλο παραλληλα για να καταλαβω τι παιζει…Ειναι ομως το καλυτερο και πιο προχωρημενο τους για μενα
Κι εγώ εκεί που το είχα τρίτο τώρα το έχω πρώτο με μεγάλη διαφορά και ακολουθούν RS1, Remedy Lane, Entropia. Πιο κάτω τα TPE pt1, RS2 και Scarsick. Το One Hour by the Concrete Lake ακόμα δεν το εχω ακούσει.
το εχω γραψει και αλλη φορα, BE-TP1-RL ειναι η απιαστη 3αδα των PoS.Απο εκει και περα οτι εχουν βγαλει ειναι τουλαχιστον εξαιρετικο.
JTN να το ακουσεις το OHBTL οπωσδηποτε,οπως και το 12:5 που ειναι καταπληκτικο ακουστικο live.Καποιες εκτελεσεις εκει μεσα ειναι καλυτερες και απο τις κανονικες οπως πχ το oblivion ocean.