Pain Of Salvation

!!

οπότε δεν έχεις ακούσει αυτό??

ΔΟ ΙΤ~!

Ουτε αυτο; http://www.youtube.com/watch?v=LSrGoMKdkrE :stuck_out_tongue:

Το εχω ακουσει αλλα λιγο. Δεν είμαι σε σημειο να ξεχωριζω τραγουδια αλλα οταν τα ακουω κατι μου θυμιζουν. Εννοειται θα το ακουσω καποια στιγμη.

το Inside Out πρέπει να είναι το αγαπημένο μου κομματι εβερ μαζι με Still Remains απο fates warning

Το Entropia είναι αγάπη μεγάλη

“Of course I entered the stage on a bicycle - the acoustic equivalent of the Judas Priest Harley Davidson.”

:lol::lol::lol:

:lol3::lol3::lol3::bow2:

After all the positive feedback on the re-arranged acoustic versions of the songs, we decided to record the tracks for an official release. So, we just spent two days in the studio recording our favorite tracks, adding the occasional surprise of course. The working title of the album is “Clean” but that might still change along the route to its release. The recording sessions were very direct and intuitive - genuinely creative - and we recorded everything together at once, including all lead vocals and harmonies. Daredevil, old-school and naked. Just like we want it.

φανταζομαι οτι παει για Σεπτεμβριο αυτο…

:wink:

Κατι τέτοια κομμάτια ο Daniel τα γράφει ανάμεσα στο κλάσιμο και στο βήξιμο:p

ελα ρε ειναι ωραιο κομματι :frowning:

δεν με συγκίνησε να πω την αλήθεια

απο το πρωτο ακουσμα ουτε εμενα,ηθελε 2-3 :stuck_out_tongue:

Δε συγκλονίστηκα κιόλας αλλά είναι καλό και από το πρώτο άκουσμα κατά τη γνώμη μου (ίσως με παρασύρει η φωνή του Daniel). Εντωμεταξύ δεν πολυκατάλαβα την υπόθεση του video clip, ίσως πρέπει να το προσέξω καλύτερα…

…τρου στόρυ:):!:

κάποιος κουρεύτηκε.

[SPOILER]

Daniel’s hair left the band

:’)[/SPOILER]

και κλαμα οι Daniel-ιτσες :stuck_out_tongue:

αυτο δεν λεγεται κούρεμα.
ελπιζω να ειναι καλά σε ψυχική υγεία. φαίνεται λιγο τρελιαρης:p

Θα μεγαλώσει γρήγορα το μαλλί. Και μέχρι τότε να ακυρώσει όλες τις συναυλίες και να κλειστεί στο σπίτι να τον φροντίζει η γυναίκα του. Πιστεύω μόνο αφού πειραματίζεται με το μαλλί να το κάνει και με νέα μουσική με καλά αποτελέσματα βέβαια.

Πφ, κι αυτός Χρυσαυγίτης; :stuck_out_tongue: