Pain Of Salvation

Εδώ έκανε ερώτηση σε κάποιον Vincent :smiling_face_with_tear:

6 Likes

Καμία πληροφορία για το νέο άλμπουμ έχεις;

!

4 Likes

Δεν εχω μάθει κατι νεο αλλα μαλλον προς το τελος του χρόνου ή το πιο πιθανό αρχες του επομενου.

1 Like

Ενταξει οταν βγει και το dvd χαμος παλι με ολους τους συμμεντεχοντες(Arjen εισαι θεος) … Αλλα ο Danielakos σουπερ , οπως γενικα ολοι και οι υπολοιποι.,. Prog party στα καλτυτερα .

4 Likes

23 χρονια!!!

14 Likes

Θυμάστε κάποτε στο Χάμερ που κάποιος συντάκτης έλεγε “αποκλείεται ο Ντάνιελ να μην έχει ακούσει Gentle Giant” κτλ… Το θεωρούσε αδύνατο να συμβαίνει.

Περνάω φάση Gentle Giant και πραγματικά δεν βλέπω καθόλου την αναφορά στην μουσική των POS…
Έχει κανείς διαφορετική άποψη?

Αποκλείεται να μην έχει ο Daniel!

1 Like

Δεν θυμαμαι να τους εχει αναφερει ως επιρροη ποτε…Ετσι προχειρα ομως θυμαμαι Faith no more,Queensryche, Tori Amos,Beatles…

Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος, ήταν στην κριτική του Remedy Lane για το Rope Ends

Ίσως, και νομίζω έχω δει και αναφορά σε κάποια συνέντευξη. Δηλαδή το πίστευε πολύ.
Anyway. Μουσικά και σαν ατμόσφαιρα πάντως απέχουν άπειρα ή έστω εγώ δεν το ακούω.

Χθεσινα…

5 Likes

Χωρίς μπασίστα;
Εχει αρχίσει να με ενοχλεί αυτη η μοδα

2 Likes

Κι εμένα.

2 Likes

Νομίζω το έχουμε ξανα αναφέρει πόσο ενοχλεί

Και γίνεται χειρότερο όσο πιο ξεκάθαρο γίνεται πως είναι μια συνειδητή επιλογή, η οποία - ό,τι κι αν πει ο Daniel - έχει έναν και μόνο λόγο: ένα μέλος λιγότερο, που σημαίνει λιγότερες προσωπικές τριβές και κυρίως καλύτερο μοίρασμα των (όποιων) λεφτών.

Δεν είναι ότι θα πλουτίσουν φαντάζομαι. Αλλά, αν χρειαστεί, μπορεί να προηχογραφήσουν και τα πλήκτρα και να μείνουν και τρεις στο τέλος.

1 Like

Κανένα album θα βγάλουν;

Παρ’ όλο που το “The Deep End” εχει προλογηθεί εδώ και καιρό, σχεδόν κολλητά μετά το “Panther”, δεν υπάρχει ακόμη κάτι πιο απτό.

Λες να είναι για το οικονομικό; Εγώ αισθάνομαι πως αφορά απλώς την έλλειψη διάθεσης του Daniel να βγει από το comfort zone του επικοινωνιακα.

Στανταρ ειναι και για αυτο.

Βασικα, για το οικονομικο ειναι σιγουρα. Πιθανο να ειναι και για αλλους λογους, αλλα ενα μεριδιο λιγοτερο δεν ειναι και αμελητεο σε αυτα τα μεγεθη.