:!:
Με την καμία!
:!:
Με την καμία!
ελα ρε γιατι??τρομερα τραγουδια εχει:)κ λιγοτερο progressive:p
αυτό. μετά τα 2 πρώτα, μετά το be και πολύ στο τέλος το scarsick.
=D>:D
Εβλεπα βιντεο από το dvd του BE τσι προάλλες και είχα μείνει. Σαν δισκο προτιμώ άλλες τους δουλείες βέβαια (σαν τα Entropia, Remedy Lane, The Perfect Element & One Hour By The Concrete Lake -τα είπα σχεδον όλα τελικά).
Θεωρώ τον Daniel genius. Καταπληκτικός τραγουδιστής και συνθετης. Και προσιτός, όχι καμμια ψωνάρα. Μακάρι να ήταν όλοι σαν αυτόν.Τι κομματαρα το Rope Ends!(και όχι μόνο)
νταξει,τέρμα το παραληρημα.
Τελικά είχε έρθει στο πάρτυ του hammer?Πήγε κανεις από δω?
πωπωπωπωπωωω 8O :bow2:
3 Μαρτίου δεν κυκλοφόρησε το ΔΒΔ?
Ε-ε-έρχεται και το άλμπουμ σύμφωνα με τη wiki:
* 1997: Entropia
* 1998: One Hour by the Concrete Lake
* 2000: The Perfect Element, part I
* 2002: Remedy Lane
* 2004: “BE”
* 2007: Scarsick
* 2009: Untitled 7th Studio Album
λοιπόν.
πρώτον “βγήκε” το audio από το live. Ακούγεται καλύτερο από ότι το περίμενα. Πάντως για να είμαι ειλικρινής, τους έχω δει κάποιες φορές live και ποτέ δεν είχαν τέτοιο ήχο…:lol:
highlight, η εκπληκτική απόδοση / ερμηνεία στο Hallelujah. Έχω μαγευτεί πάλι, το ακούω συνέχεια.
μόλις είδα ότι πήγε για 23 Μάρτη.
Η κανονική κυκλοφορία αγνοείται. Θεωρητικά κυκλοφόρησε στις 9/3 αλλά μέχρι και στο amazon π.χ. διαθέσιμο δεν υπάρχει.
Πρόσφατα βρήκα σε dvd τη συναυλία στο Masstival περιοδείας Scarsick, από όπου και του link που πόσταρα. Ωραίο είναι.
Εδώ και μήνες γράφουν στο studio το νέο δίσκο. Πάλι χωρίς μπασίστα. Και με νέο drummer. Έχω πραγματικά περιέργεια τι εννοούσε ο Daniel ότι ο Simon σχεδόν διέλυσε τη μπαντα.
περιμένουμε εννοείται με αγωνία.
Πάρε κόσμε!!
:bow2::bow2:αυταααα ειναι…που ειναι και ο γρακχος να τα δει να λιωσει τωρα…αντε να δουμε,γαματα!!!:D:D
Στην πραγματικότητα, για το νέο άλμπουμ χρησιμοποιείται ως session bassist ο Per Schelander των Royal Hunt. Να και φωτογραφία από το Facebook της μπάντας.
http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v650/11/43/22754734656/n22754734656_1777672_918.jpg
Σύμφωνα με μια συνέντευξη σε σουηδική εφημερίδα, o Daniel δεν θέλει να προσλάβει μόνιμο μπασίστα για την ώρα,καθώς η ατμόσφαιρα μέσα στο συγκρότημα είναι η καλύτερη δυνατή αυτό τον καιρό.
@Outshined: Που διάβασες οτι ο Daniel είπε οτι ο Simon παραλίγο να διαλύσει την μπάντα?
__Πάντως στα links που έδωσε ο tylerdurden από τον νέο dvd τους, δεν υπάρχει ούτε ένα πλάνο του!! Ούτε ένα (εκτός απ’ τα γενικά πλάνα).
__Ε, κάτι σημαίνει αυτό…
Near, σε κάποια συνέντευξη δε θυμάμαι καλά.
Πάντως live μου φάνηκε πραγματικά παρα πολύ καλός μπασίστας ο Schelander.
Shadowcaster, ρητορεύεις, έμαθα ε…
__Kαλός παίκτης (μα, έπαιζε στους pos, τι να συζητάμε), αλλά στην Scarsick περιοδεία που τους είδα, ε, δεν έδιχνε να δένει τόσο… Ούτε η ενέργεια που έβγαζε, ούτε το μουσικό ηχοχρωμα μάλλον (μάλλον γιατί ο ήχος ήταν κλασσικά… μετριότατος [-X).
__Χαχα, μάλλον δεν είμαι ο μόνος που έχει μικρότερη αδερφή που πάει σε σχολείο που ρητορεύουν, ε…? :lol:
χαχα εγώ δεν έχω πάντως, σε κριτή έχω πάντως!
μάλλον έχουμε ένα κοινό παρελθοντικό παράγοντα…
Από το site των Pain of Salvation
[B]Earlier this year SPV (distributors and co-owners of InsideOut Music) declared insolvency and filed for bankruptcy, causing a lot of damage for us and other bands. As for ourselves, the planned album release and four tours were effectively postponed and/or cancelled indefinitely.
Therefore we are now happy to announce that we are back on track again, with Century Media picking up InsideOut, together sorting out the sordid mess that SPV caused. Work on the album has been resumed and we are doing our best to pick up where we left a few months back with new energy.
Since you have been waiting for such a long time we will give you some first hand info on the coming album:
We are giving birth to a double album called ?Road Salt? - revolving around choices, temptation, sacrifices, passion and the difficult art of giving up. A lot of the intimate issues that have become the core of Pain of Salvation in other words.
The whole album will have a very raw and dry sound, initially described by Daniel as ?1976 on steroids?. The music daringly combines the lost worlds of the early Pain of Salvation while at the same time, as always, paving new roads for the band and their fans.
Hey, why not some song titles?
Linoleum, Sisters, Gone, No Way?
Road Salt will come with an extensive booklet and will also be available as a double vinyl! No release date has been confirmed yet, but we are looking at 2010 in any case.
[/B]
1976 on steroids λοιπόν.
Επιστροφή στα αριστουργήματα θέλουμε όμως. Ούτε μία μέτρια στιγμή θέλουμε όμως. Μακάρι!
έτσι, να σβήσετε απ τη μνήμη μας το μέτριο μπε και το σκάρσικ που δεν πιάνει καν βάση.
Εσύ θεωρείς το Dead winter dead το καλύτερο σάβαταζ, τι να πεις :Ρ
Ούτε καν 8)
Άντε να δούμε…το scarsick ούτε σε έμενα άρεσε…πάντως απο την θεματολογια των στίχων κινούμαστε σε κάτι ανάμεσα σε Perfect element & Remedy lane…Μακάρι και μουσικά!
Το Perfect Element έχει ωραία κομμάτια, το Βe επίσης, αλλά δεν την πάλεψα ποτέ να τους ακούσω ολόκληρους τους δίσκους.
Κάποια στιγμή θα τους ξαναβάλω, μπας και.
Στο Rock Em All ήταν ωραίοι.