Pali kalokairi

Εξαρταται ποσο μικροσκοπικο ειναι … παντως ειναι γεγονος οτι καλοκαιρι οι αντρες βραχυκυκλωνουν εντελως μολις δουν καμμια γυμνοστηθη στην παραλια , η καμμια με string η κορδονι . Και το κανουν και χωρις τακτ … το ματι εννοω .

Αν και σιχαίνομαι το καλοκαίρι, ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια ωραία παραλία,μια φραπεδιά κ ταβλάκι??? Εγώ πάντως ΟΧΙ!!!..Κάπως πρέπει να περάσει κ αυτή η εποχή :?

Όσο για τα λιγούρια…είναι παντός καιρού κ εποχής…ΠΑΝΤΑ τα βλέπουμε μπροστά μας κ δυστυχώς τα “κάνουμε” κ παρέα 8) για να τους τονώσουμε το ηθικό :twisted:

ΕΜΠΡΟΣ κορίτσια μην κολάτε πουθενά!!! Χαρείται το μπάνιο σας στην θάλασσα κ το οφθαλμόλουτρο!!![κοινώς γεμίστε τις μπαταριές σας για το χειμώνα,.γιατί τότε αρχίζουν τα δύσκολα :wink: ]

εγω παντος τρελενομαι για ρακετες :smiley: αυτος ειναι και ο κιριος λογος που παω στη θαλασσα.

Και μενα μ’αρεσουν οι ρακετες αλλα αυτο το μπαλακι ολο με αποφευγει… :smiley:

Το ποδηλατο ειναι το καλυτερο…Πας στα βαθια και βουτας με την ησυχια σου 8)

ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!
Όλο το χρόνο το περιμένουμε να ρθει πως και πως!
Είναι η διάθεση ένα με το κλίμα!
Ήλιος και χαμόγελο!
Καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι λαλαλαλα λαλαλαλα :smiley:

Kαι στο 'χω ξαναπεί , κόφτα αφού σε χαλάνε … τίποτα εσύ … :?

Καθαρα και μονο για λογους δουλειας και ειδικα φετος, δεν βλεπω την ωρα να τελειωσει το γ@μημενο.Μεγαλη πικρα!!!

Το καλοκαίρι είναι χάλια ε.

distixws tha prepei na simfwnisw me ton unholy…i hate summer!

Να σας πω, όλοι εσείς κυκλοφορείτε και σε νορμάλ έκδοση μήπως? Άκου χάλια το καλοκαίρι! 8O

Σε πολλους δεν αρεσει…Η ζεστη ειναι βασικα το πιο σπαστικο πραγμα στον κοσμο…Και εγω σαν πολυ θερμη γυναικα(γκουχου) δεν την αντεχω καθολου… :smiley:

Εμενα το φθινοπωρο μ’αρεσει πολυ αλλα δεν το λεω παραεξω γιατι με κοιτανε σαν psycho :oops:

snuffleeva αστους κούκλα μου, δεν ξέρουν τίποτα! 8)
Angel Με Τα Μαύρα, που είδες το χάλασμα; Φτιάξιμο θα το 'λεγα!:smiley:
Σαν το ψαράκι τρα λα λα λα λα :smiley: :wink:

Που να δεις τον Angel με τα μαύρα που λές κι εσύ, που το καλοκαίρι τον πιάνουν οι ζέστες και επειδή δεν την παλεύει με τη “μαύρη κάππα του σκότους”, το καλοκαίρι το γυρίζει σε βεραμάν baby doll (διαφάνεια…you know) και σαγιοναρα mitsuko απ’αυτές με το δίχαλο!!!
:lol: :lol: :lol:

Ρε πάτε καλά που είναι χάλια το καλοκαίρι?? Η ζέστη είναι φρίκη, το ξέρω, αλλά η διάθεση η καλοκαιρινή δεν συγκρίνεται με τίποτα!!

Πείτε τα ρε ομοιδεάτες γιατί θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε! Το καλοκαίρι είναι υπέροχο! Δηλαδή προτιμάτε το χειμώνα που και κρυώνεις και να σταθείς δε μπορείς και ανεβάζεις 40 πυρετό κάθε τρεις και λίγο? Καλοκαιράκι ορε!!! Με τα μπάνια μας, τις φραπεδιές μας, τα ραντάκια μας…Πάω να κάνω μια βουτιά στο κέντρο τώρα! :stuck_out_tongue:

Ναι ρε! Σκέψου ότι το χειμώνα δεν μπορείς να κάνεις το πιο απλό πράγμα, να αράξεις σε μια πλατεία με τους φίλους σου και να πίνετε μπύρες! Θα πρέπει να είσαι με ένα άβολο μπουφάν, να κρυώνουν τα αφτάκια και η μυτούλα σου και να φοράς τουλάχιστον ένα γάντι για να μπορείς να καπνίζεις (καλά και γαμώ τα επιχειρήματα εδωσα αχαχαχαχχαχα)

Σκεφτείτε τους βόρειους λαούς, που είναι μες την κακομουτσουνιά και έχουν και τις περισσότερες αυτοκτονίες που λένε πως οφείλοντε στο ψυχρό κλιμα!

Το καλοκαίρι είναι έξω καρδιά (και έξω τα κορμιά) Φορώντας λιγότερα και πιο ελαφρά ρούχα νιώθεις πιο ελαφρυς κι άνετος. Ερωτεύεσαι πιο εύκολα, χαμογελάς συχνότερα και είσαι έξω στους δρόμους, στις παραλίες με τα φραπεδάκια, τα ουζάκια και τα ωραία σου!

Πόσες φορές έχω ξυπνήσει το πρωί και κοιτάζω έξω και βλέπω συννεφιά και κάτι με πιάνει! Ενώ όταν έχει λιακάδα είμαι χαρούμενη!

Και επιστημονικά να το πάρουμε το θέμα, υπάρχει μια ουσία στον εγκέφαλο-η σεροτονίνη- όπου όταν είναι σε υψηλά επίπεδα το άτομο έχει ευφορία ενώ η πτώση της προκαλεί κατάθλιψη. Έχει αποδιχτεί ότι σημειώνεται πτώση της σεροτονίνης όταν ο καιρός δεν είναι καλός, έχει συννεφιά και είναι ψυχρός!

Κούκλες μου ο Ανδρέας εδώ και καιρό είναι ένας gothic ποζεράς… Τα δύο αγαπημένα του συγκροτήματα είναι δηλαδή οι Nightwish και οι Bon Jovi… Και σας τι σας χαλάει που του αρέσει το πολικό ψύχος της Φινλανδίας…
Άλλωστε σας το χω ξαναπεί… ΕΣΕΙΣ να αγαπάτε ΜΟΝΟ εμένα…;

Μ’ αρεσει που περιμενεις και κορη , παναθεμα σε :stuck_out_tongue:

… 8O με εντυπωσίασες !! :roll: :roll: :lol: :wink:

Σωστα ολα αυτα ρε “κοπελια” (που λεει και ο whos’s). Κατα ενα μεγαλο βαθμο συμφωνω. Αλλα ο χειμωνας εχει αλλα πραγματα που δεν αναπληρωνονται…Ειναι πηγη εμπνευσης για 'μενα. Το καλοκαιρι θα εισαι οσο πιο πολυ μπορεις εξω , θα αφησεις να σε παρασυρει το παραμικρο που θα πιστεψεις οτι μπορει να σε βοηθησει να περασεις καλυτερα, αλλα ο χειμωνας…Θα αραξεις στο σπιτακι σου, θα σκευτεις πραγματα και θα κανεις συζητησεις αρκετων ωρων και πολυ πλουσιες θεματικα, θα γραψεις μουσικη, (ως γνωστον το συμαντικοτερο πραγμα που μπορει να σου προσφερει εμπνευση ειναι η μελανχολια, και η μοναξια και οχι η χαρα και η παρεα)…Αυτα λοιπον θα τα νιωσεις μονο σε μια χειμονιατικη περιοδο…
Δεν θα πω οτι δεν μ’αρεσει το καλοκαιρι, απλα για μενα ο χειμωνας ειναι πιο δημιουργικος…

esu re doomed opws kai na to kanoume apo to onoma kai mono den tairiazeis me to kalokairi.den kolaei to doom me thn paralia kai th xara.egw pantos 8a sumfvnhsw me thn kopelia (azza) gia to kalokairi kai kuriws sto shmeio tou aragmatos sthn plateia kai tis mpures.alla an alla3oume thn plateia me thn paralia tote akoma kalutera.o zouglaou kai o sabbarth 3eroun kai 8a sumfwnhsoun mazi mou.
oso gia thn episthmonikh kalupsh tou 8ematos ti na pw re kopelia.me isopedwses.
:twisted: :twisted: