Pali kalokairi

anarotiemai loipon,eimai i moni pou ksenerono TELEIOS me to kalokairi,ti zesti,ti thalasa kai ola ta sxetika??den tha borouse na krataei mia vdomada to poli??

1. Σοβαρολογείς Χρύσα;;;;;;; Δεν σου αρέσει το καλοκαίρι!!! Μάλλον δεν έχεις πάει διακοπές με τον Αντρέα και μένα στη Ρόδο? δεν υπάρχει χειρότερο δίδυμο?
  1. Σοβαρολογείς Χρύσα;;;;;;; Δεν σου αρέσει το καλοκαίρι!!! Μάλλον δεν έχεις πάει διακοπές με τον Αντρέα και μένα στη Ρόδο? δεν υπάρχει χειρότερο δίδυμο?[/quote]

kati exo akousei pados…kala,esi me tetoio nickname perimena oti tha me ipostirikseis!

1. Να σε υποστηρίξω Χρύσα? πότε θα πάμε μαζί Φινλανδία;

Όχι Ντέμπορα. Δεν υπάρχει αύριο.

Αν δεν υπήρχε καλοκαίρι, ζέστη,άμμος και τα λοιπά αμφιβάλλω αν οι Kyuss θα γράφαν τους δίσκους που έγραψαν. Επίσης κωλογουστάρω καλοκαίρι βερμουδίτσες,θάλασα,μπιρόνια κλπ άρα … 8)

Κλασικός ΛΟΥΣΤΡΟΣ… Μόλις χτές πήγε μπουκαλάτος, λουλουδάτος και ΕΔΩΣΕ ΛΟΓΟ στο κορίτσι του και σήμερα την πέφτει στην Χρύσα…

Πόσο μ’ αρέσει η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!

Κλασικός ΛΟΥΣΤΡΟΣ… Μόλις χτές πήγε μπουκαλάτος, λουλουδάτος και ΕΔΩΣΕ ΛΟΓΟ στο κορίτσι του και σήμερα την πέφτει στην Χρύσα…

Πόσο μ’ αρέσει η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!![/quote]

1. Διαψεύδω πάλι τον “τραγικό” δημοσιογραφίσκο… Χθες το βράδυ δεν βγήκα από το σπίτι…

Πόσο μ’ αρέσει η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!![/quote]

1. Διαψεύδω πάλι τον “τραγικό” δημοσιογραφίσκο… Χθες το βράδυ δεν βγήκα από το σπίτι…[/quote]

Που να τολμήσεις να βγεις απ’ το σπίτι της… Σου έχει επιβάλλει να χτυπάς κάρτα κάθε μισάωρο… Χρύσα σου έχω ξαναπεί θα ρωτάς εμένα να σου λέω τα κατορθώματα τους… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Nai re eidame kai tous tragikous finlandous pou molis mathenane pws eimaste apo ellada mono pipa den mas pairnane . xinane epitopou … teleiws tragikoi tous etrwga sti mapa ta kalokairia sti rodo kai piga panw kai aidiasa . to mono pou aksizei apo finlandia einai i mousiki skini tis xwras kai o agios vasilis , ola ta alla einai gia ton peo.

Ase pou otan katevenoun ellada se kana nisaki , vlepeis gkomenares pou perpatane kai simperiferonte san to izola to psigeio . teleiws monokomates .

To kalokairi kalo einai , vlepeis mounakia stin paralia alla vlepeis kai kati mpaza me mpikini pou prepei na exeis sakoula gia ton emeto leme .

Tespa 50-50 einai pleon gia mena , to kalokairi to exw psilovarethei ektos an eimai me kana gkomenaki mazi diakopes pou to mono pou tha kanoume einai prwi mesimeri vradi sex … sto mpalkoni . Ekei katalaveneis an einai kalokairi , afou to xeimwna den se pairnei … kriopagimata 3ou vathmou.

sorry gia ta greekglish

Πολύ γαμάτε ρε παιδιά εδώ μέσα :roll:

Για αυτο το χειμωνα καταρουμε συνεχεια . Εχεις προβλημα και σε αυτο ?

Εγώ προτείνω να το κάνουμε επιχείρηση:“Γαμιάδες Rocking.gr”.Καλό;

Για αυτο το χειμωνα καταρουμε συνεχεια . Εχεις προβλημα και σε αυτο ?[/quote]

Ε αν δεν είχα ποιος θα ήταν ο ρόλος μου δω μέσα δηλαδής; 8O

Για αυτο το χειμωνα καταρουμε συνεχεια . Εχεις προβλημα και σε αυτο ?[/quote]

Ε αν δεν είχα ποιος θα ήταν ο ρόλος μου δω μέσα δηλαδής; 8O[/quote]

Σκεψου ή μύρισε … :lol:

Καλοκαιράκι ρε, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Μπάνια, ηλιοθεραπεία-ψήσιμο (σαν τα μοσχάρια…), ραντάκια(-ξο-) και φούστες(-ξε-), ξενύχτια, σφηνάκια, βόλτες στη θάλασσα, βραδινά μπάνια και προς θεού ΟΧΙ ΙΩΣΕΙΣ! Αυτά είναι…

Μ’ αρεσει το καλοκαιρι και τα μπανια και το ταβλι και οι φραπεδες και οι διακοπες και τα νησια αλλα σιχαινομαι την ζεστη και τον ηλιο… :? :roll:
Ασε που οι παραλιες(εδω Αθηνα κυριως) ειναι το δευτερο μερος στον κοσμο με τα περισσοτερα λιγουρια…

Οχι σκουπιδια σε θαλασσες και ακτες … η διαφημηση του Ε.Ο.Τ. με το γλαρο, αλλά ο γλαρος πεθανε εγινε ψητος στη θρακα γιατι δεν χρησιμοποιησε αντιηλιακο και ειχε ξεχασει το αρχαιο ρητο … ο ηλίος καιει για μας τους γκεϋ. Τεσπα ολα τα καλα καποτε τελειωνουν ετσι μας τελεψε και ο γλαρος.

Ευα πανε κανε μπανιο , και αν δεν βγεις με κολπιτιδα ε τοτε πανε παιξε και λοττο , τζοκερ , προπογκολ . Μιλαμε οτι και μεσα στο νερο και στιν αμμο τα μικροβια δινουν και παιρνουν , ειναι απο τις στιμγες που ευχαριστω το πατερα μου που με εκανε αντρα και την σκαπουλαρο με ολες αυτες τις γυναικολογικες ασθενειες.

Λιγουρια υπαρχουν παντου και τη στιγμη που οι περισοοτερες πετανε τον βυζο και τον κωλο τους εξω λογικο ειναι να τις βλεπουν οι στερημενοι και να τους τρεχουν τα σαλια . Για αυτο να καθεστε σε πετσετες γιατι και το σαλιο εχει διαφορα μικροβια .

Κοίτα να δεις πράματα ε! Είχα την εντύπωση ότι αυτά είναι και τα μόνα που καλύπτουν όταν κάνουν μπάνιο!!~!

Λιγουρια υπαρχουν παντου και τη στιγμη που οι περισοοτερες πετανε τον βυζο και τον κωλο τους εξω λογικο ειναι να τις βλεπουν οι στερημενοι και να τους τρεχουν τα σαλια

Α μπα ειναι τοσο στερημενοι που δεν χρειαζεται καν να τα πεταξεις εξω…Και με παρεο να κυκλοφορεις αμα ειναι λιγουρι ο αλλος… :roll: Εκτος κι αν το μπικινι θεωρειται προκλητικη εμφανιση αλλα σορυ στην παραλια ειμαι, με καφτανι θα κυκλοφορω; :?