Pali kalokairi

[quote=“Bloody_Angel”]

Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος από εδώ μέσα να σου αλλάξει γνώμη… :wink:[/quote]

Αποκλείεται?

Ειρωνικά το είπα…χαχαχαχαχαχα…

έτσι… έτσι… :wink:

έτσι… έτσι… :wink:[/quote]

:wink:

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια … η οτι δεν εχουμε το αποπαιρνουμε
:wink: :roll: :wink: :roll:

Γεια σου Αλεπού…

100 η αλεπού,101 τα αλεπουδάκια :wink: :roll: :wink: :roll:

Μετα παραπονιουντα οι γυναικες οτι δεν υπαρχουν αντρες, ειναι ολοι Που**ιδες κτλ …
Δεν την “πεφτουν” πια…
Απ’ το κακο στο χειροτερο…

Υπαρχει καμμια γυναικα τη σημαρινη εποχη χωρις ψυχολογικα προβληματα και χωρις να κατηγορει τους αντρες ?
Ετσι που λες Θωμα … κατηγορουν κατηγορουν κλπ κλπ και τι καταφερνουν …πολυ απλα το να μην δινουμε σημασια και να κοιταμε την παρτη μας και οσοι απο εμας ειμασταν σωστοι απεναντι του μας ωθουν να γινουμε “καθηκια” οπως μας αποκαλουν χωρις να λενε ομως ολη την αληθεια , αλλα την μιση γιατι πολυ απλα ετσι τις συμφερει.

Κάτι τέτοια αποφθέγματα βγάζεις για τη ζωή , ρε κουφάλα, είσαι και το '70 γεννηθής…κι έχω αρχίσει να σε νιώθω σαν πατέρα μου!!! :lol: :lol: :lol:
Angel In Black…είσαι το ίνδαλμά μου!! 8O 8O

Τωρα αυτο που λες το λες για καλο ? :roll:

…μα και βέβαια…μπαμπα!!! :lol: :lol: :lol:

…μα και βέβαια…μπαμπα!!! :lol: :lol: :lol:[/quote]

8O 8O 8O 8O 8O 8O :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: … θέλω να πεθάνωωωωωωωω :? :? :? :smiley: :smiley: :lol: :lol: :lol:

Τώρα εδώ τι να πιάσω και τι να αφήσω?;

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν κατηγορούν τους άντρες?[εμένα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι άντρες 8) ] όπως και πολλές χωρίς ψυχολογικά? [ναι? δεν είμαι η μόνη:wink:]

Το ?καθίκια? θα το αφήσω ασχολίαστο?
8O

-Φίλτατε Ανδρέα, δεν υπάρχουν ψυχολογικά προβλήματα αλλά άσχημες εμπειρίες,τώρα αν εσύ πέφτεις σε περιπτώσεις πρέπει να το κοιτάξεις πιο σοβαρά το θέμα…

• Δεν έχω ψυχολογικά προβλήματα, αν κ μερικοί επιθυμούν να μου δημιουργήσουν

-Δεν κατηγορούμε κανέναν κ μην γενικεύεις τα πράγματα…

-“Σωστοί” όλοι είμαστε,ο καθένας όμως με τον δικό του τρόπο…

Υ.Γ…ποιος αποκάλεσε ποιον “καθίκι”?
Υ.Γ…ποια αλήθεια ακριβώς λέμε μισή?

Μαρια … ποιος σου μιλησε οτι αναφερομουν σε σενα … αναφερθηκα τελειως γενικα γιατι εχω ακουσει κατα κορον τις γυναικες να μας αποκαλουν “γουρουνια” , “αχρηστους”
“φαλλοκρατες” και πολλου αλλους χαρακτηρισμους … και ποιος σου ειπε οτι εχεις ψυχολογικα προβληματα η οτιδηποτε αλλο …και που ειδες μαλλον να αναφερω προσωπικα εσενα , αν ηθελα να πω κατι σε σενα το ξερεις οτι θα στο ελεγα … απλως με ευκαιρια των οσων ειπατε και οι δυο DeathBitch και εσυ , αρπαξα την εκαιρια να πω και γω την αποψη μου γενικα για τις γυναικες , χωρις παντα να αποκλειω οτι υπαρχουν εξαιρεσεις . Δεν ειπα οτι κατηγορειται κανεναν συγκεκριμμενα αλλα γενικα . Τωρα αν εγω εχω πεσει σε περιπτωσεις ασχημες η ιδιομορφες ειναι κατι που το ξερεις και εσυ η ιδια μιας και εχουμε συζητησει κατα κορον .
Τωρα αν μερικοι προσπαθουν να σου δημιουργησουν , σορρυ αλλα φταις και εσυ για αυτο , γιατι πολυ απλα τους το επιτρεπεις .

Και μην παιζεται με τις λεξεις … τωρα το ποιος ειπε τι , ειναι αλλου παπα ευαγγελιο , το να εισαι γενικη παιρνει πολλους η μπαλα που δεν πρεπει .
Και γω πιο πανω αναφερθηκα γενικα , για να καταλαβαιτε οτι οι γενικολογιες δεν εξυπυρετουν τις αληθειες . :wink:

Btw , διαβασα οτι αλλαξες κινητο , στειλτο μου pm .

Απεύθυνα τον λόγο σε εσένα μιας κ εξέφρασες κάποια/ες απορίες…Και ως φυσιολογικό σου απάντησα κ ως Μαρία.Όσο για χαρακτηρισμούς πιστεύω πως κ εμείς έχουμε πολλές φορές την τιμή να στολιζόμαστε με διάφορα κοσμιτικά επίθετα. :roll:

Κακό είναι που σου απάντησα στην ερώτηση σου? Όπως, παρεπιπτόντως, τελείως φυσιολογικά έκανε κ η DeathBitch.

Τωρα αν μερικοι προσπαθουν να σου δημιουργησουν , σορρυ αλλα φταις και εσυ για αυτο , γιατι πολυ απλα τους το επιτρεπεις .
Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει κάτι τέτοιο κ το ξέρεις.

… τωρα το ποιος ειπε τι , ειναι αλλου παπα ευαγγελιο .
Εμείς δεν θίξαμε κανένα τέτοιο θέμα,ούτε καν σας χαρακτηρίσαμε…

Και γω πιο πανω αναφερθηκα γενικα , για να καταλαβαιτε οτι οι γενικολογιες δεν εξυπυρετουν τις αληθειες .

πφφφφφφφφ γυναικες … 8)

Γιατί δεν χαλαρώνουμε λίγο? 8)

Θα έλεγα Angel_In_Black είσαι ένας από αυτούς που θέλει να μας δημιουργήσει τα ψυχολογικά? χμμμ? θα το προσέξουμε αυτό, στην επόμενη συνεδρία? 8)

Και κάτι ακόμα? pls. Δεν αποκαλούν όλες οι γυναίκες τους άντρες γουρούνια. 8O
Δηλαδή, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Τα γουρουνάκια είναι από τα πιο γλυκά ζωάκια? :lol:

Οπως και οι καρακαξες ειναι υπερωχα ωδικα πτηνα :lol: :lol: :lol: 8) 8)

Λίγα με τις καρακάξες? είναι τα αγαπημένα μου, πουλιά!!!