panathinaikos bc

Συγνώμη αλλα πρέπει να το πω! Τί κόλλημα είναι αυτό που τρώει ο Πιτινο με τον Μπεντιλ;;;; Κατα την γνώμη μου δεν είναι παιχτης ευρολιγκας ο άνθρωπος, πόσο μάλλον για τον Παναθηναϊκο!!! Εχθές (5/2/2020) ξεκιναει με Παππα, που έχει να παιξει ένα χρόνο και Μπεντιλ στην βασική 5αδα και οκ ο Παππας καλά τα πηγε αλλα ο Μπεντιλ τί να πω! Εκτος τοπου και χρόνου. Πηρε 1-2 ριπαουντ και στην επιθεση πηγαινε και στηνόταν στο τρίποντο λες και ήταν ο Φρεντετ και περιμενε πασα!.. Και στο τελος, σαν να μην έφτανε που είχαμε απο τις μικροτερες επιθετικά αποδόσεις όλων των παιχνιδιών μας, τρώει τα 5 τελευταια λεπτά με τον Μπεντιλ στην 5αδα για να κανει τί;;;;

Η ομάδα έχει ως εξείς: Παππαγιάννης (Βιουγιουκας, Ουάιλι), Τόμας (Τζονσον, Μήτογλου), Παπαπέτρου, Φρεντετ (Ραϊς), Καλάθης (Παππάς, Ράις).

Δεν υπάρχει Μπεντιλ!!! Ιμαρτον!!! Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, αλλά δεν μπορώ να τον βλέπω ούτε στον πάγκο!!! Πρόεδρε, please!!! Ρικ Πιτίνο!!! PLEASE!!!

Πέρα από αυτό και στην επίθεση δεν εκμεταλλευόμαστε ούτε τν καλύτερεο πασερ της ευρωλιγκας την τελευταία τριετία,ούτε τους καλύτερους σουτέρ που έχει δεί αυτή η ομάδα EVER! Δεν δημιουργεί λέει ο Καλάθης! Πώς να δημιουργήσει αφούκατευάζει την μπάλα και όλοι τον περιμένουν στο τριποντο και δεν κόβει κανεις μέσα, πόσο μάλλον με ένα σύστημα για να κόψουν 2-3 και να υπάρξει ελεύθερη επιλογή για να πασάρει ο Καλάθης!!!

Έχεις Φρεντετ!!! Ο άνθρωπος βάζει τρίπποντο με κλειστά μάτια και ανάποδα! Στην κυριολεξία!!! Το έχω δεί!!! Και δεν υπάρχει ένα συστημα για να πάρει αυτό το κλάσμα δευτερολεπτου που χρειάζεται για να σουτάρει!!! Και έχεις και Ράις!!! Και Παπαπέτρου!!! Και Τόμας!!! Έλεος!!! Αυτή η ομάδα βάζει 85-90 πόντους χωρίς να παίξεις σοβαρά, με σωστή κυκλοφορία, με ένα ωραίο σύστημα. Με πιο πολύ δουλειά και πιο ορθολογική ανάπτυξη στο 5 εναντιων 5 μπορεί να βάζει 110+ πόντους!!! Και πας και μου βάζεις τον Μπέντιλ!!!.. I rest my case!!!

Περιμένω τα σχόλιά σας!

Βαζελόφρων.

Γενικά έχουμε σοβαρό θεμα στο ροστερ.
Η μισή ομάδα ουσιαστικα έχει μηδεν προσφορά. Τζόνσον, Μπεντιλ, Βουγιουκας, Παππάς, Ραουτινς, Ουαιλι. Και το χειρότερο είναι ότι δεν φαίνεται η παραμικρή διάθεση από Γιαννακοπουλο και Πιτινο να αλλάξει αυτό, να πάρουμε 1-2 παίκτες που θα μπορούν να δώσουν συγκεκριμένα πράγματα που μας λείπουν. Αλίμονο και αν εχει καταλαβει κάνεις τη λογική της μεταγραφής Ραουτινς…εχει μαλλιασει η γλώσσα μας να μιλάμε για έναν ψηλό και ενα γκαρντ που θα μπορεί να οργανωσει και να παίξει άμυνα αλλα οπως είπα, καμία διάθεση αλλαγών.
Εκτός απροόπτου, μια απο τα ιδια και φέτος. Αν περάσουμε 8αδα, αποκλεισμος μετά και πάπαλα.

Κανόνας απαράβατος, δεν κάνω ποτέ διάλογο με παναθηναϊκό που έχει στο nickname του τη λέξη ‘’ βαζελος". Προχωράμε.
Επισης το θρεντ είναι άκυρο, υπάρχει θρεντ της ομάδας που καλύπτει όλα τα αθλήματα καθώς κ θρεντ ευρωλιγκας

1 Like