Panini

Όντως, ήταν Upper Deck!!![/quote]

k τετοια εχω! κ απο πολλες χρονιες! :wink:

Πωπω αυτό είναι thread, η panini ήταν κορυφή!!
Έχω ελληνικά πρωταθλήματα, μουντιάλ και ευρωπαϊκά από το 1994 μέχρι το 2002, με εξαίρεση 1-2 χρόνια ενδιάμεσα!!
Τα σπάγανε! Α, και δεν τα κόλλαγα σχεδόν ποτε! Τα κράταγα έτσι

Kαι εγω αυτα επερνα με την αθανατη δραχμουλα τοτε+ ενα με αυτοκινητα…τι μου θυμησες τωρα…με γυρισες 13 χρονια πισω…

Πωωωωωω… Thundercats, Στρουμφάκια, Χελωνονιτζάκια (ειδικά αυτό το είχα λιώσει, τόσο της πανίνι όσο και της καρουζέλ!), Simpsons… και (να το πω?)… Τόλμη και Γοητεία!!! :stuck_out_tongue: :oops: Πανίνι και Καρουζέλ! Εντάξει, ήμουν πολύ μικρός, δευτέρα δημοτικού πήγαινα, εγώ με συγχωρώ!! :lol:

Λίγο μεγαλύτερος το γύρισα στις κάρτες NBA… αλλά ήταν άλλη φάση αυτό.

ΥΓ - Θυμάται κανείς τις κορυφαίες ΜΠΟΥΓΕΛΟΦΑΤΣΕΣ??? Λέω μήπως…

Ναι, σε κάποια δόση είχαν κυρηχθεί παράνομες στο δημοτικό μου.:lol: :lol:

On topic: Από το `98 μέχρι το 2001 αγόραζα ότι κάρτα Panini είχε σχέση με ποδόσφαιρο.

Τι μου θυμησες τωρα:roll: … ακομη τις εχω…:slight_smile:

Υπερτατες. Τις ζουπαγα με χαρα μεσα στο ματι συμμαθητων μου στο δημοτικο.:stuck_out_tongue:

Μπραβοοοο!!! καλο κοριτσι…:smiley:

Μου λεει πολλα η λεξη “μπουγελοφατσες” αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως ηταν… Μπορει να μου θυμησει καποιος?:-s

Κατι μικρες φατσουλες…μονο προσωπα ειχαν,συνηθως ζωακια ηταν…τις γεμιζες με νερο και στο στομα τους ειχαν μια τρυπουλα που εβγαινε το νερο οταν τις πιεζες και τους εκανες ολους μουσκεμα…:stuck_out_tongue: :smiley: .

LOOOOOOOOOOOOOOOL!Ναι, ειχα τετοιες!Τρελα σκηνικα…:roll: Αχ, παιδικα χρονια…

Τρελη φαση…αχ αναμνησεις…

Σε ζηλεύω :frowning: Εμένα τις πέταξε η μάνα μου σε κάποια φάση (γκρρρρ). Όπως και να χει, δεν παίζονταν…! Είχαν παιχτεί τρελά μπουγέλα στο δημοτικό! :slight_smile:

Εγω μαζευα και τις αλλες χαζομαρες οχι μονο με μπαλλα!Ειχα συμπληρωσει την μασκα και κερδισα ενα Φορητο PadioCd!:smiley: :smiley:
Θυμαμαι παρα πολλα με αυτοκολητα που μαζευα!
Παντα επαιρνα 2 φακελακια και μετα επαιζα μικρο μεγαλο και εφτανα τα 1000 αυτοκολητα!
Απο 8 χρονων στον τσογο!:stuck_out_tongue: :lol: :lol:

και να φανταστεις οτι ο κυρ-σπυρος ακομα ζει ρε!!#-o

Τρελο κολλημα μεχρι πριν 4-5 χρονια.

Panini με euro,mundial,ελληνικο πρωταθλημα,τσαμπιονς λιγκ μα πανω απο ολα ταπες με ποκεμον.

Και γω, κι εγω!!!

Φανταστικες οι καρτες, απο κει εμαθα ΝΒΑ. Ειχα απο το 91/92 εως το 95/96. Τωρα δεν ξερω που βρισκονται :frowning:

Εγώ έχω μέχρι και το αλμπουμ “Ελληνικό Ποδόσφαιρο '98”, αλλά όχι συμπληρωμένο. Θυμάμαι τότε που από αυτά τα χαρτάκια είχα προωθεί με ανάγνωση αθλητικών εφημερίδων κλπ. και ο μπαμπάς μου μου την έλεγε “Πάλι με αυτές τις αηδίες ασχολείσαι, βγες έξω να πάιξεις και μην κάθεσαι όλο εδώ μέσα”. Αφού από κάποιο σημείο και μετά τα έβαζα κρυφά στο σπίτι.:lol:

Ελληνικό πρωτάθλημα 1981, 1982, 1983, 1984 και …
[SIZE=“7”]EURO 1980 !!![/SIZE]

εγώ είχα από μόνο δυο σεζόν…κι εγώ από εκεί έμαθα NBA…πολλές τις έχω ακόμα μαζί με το σχετικό album με τις διαφάνιες…:slight_smile: