o Anselmo απο ενα σημειο και μετα έγινε η καταστροφη τους…
Γιατί πότε “καταστράφηκαν”;8O
δεν σε πιάνω? δεν διαλύθηκανε εξαιτίας του μλκ του Ανσέλμο?
ο anselmo τα σκατωσε επειδη ειχε πορωθει με το underground και δεν γουσταρε που χαν γινει οι pantera mainstream.εξου και κατι παρε δωσε με κατι blackdeath σχηματα,εξου και οι superjoint ritual κλπ κλπ
ναι καλα και αυτο, αλλα οχι μονο αυτο. Οι σχέσεις του με τα άδερφια είχαν ψυχρανθεί ήδη απο το 1996. Απο εκεί και μετά έβγαινε σε περιοδικά και έκραζε/ έβριζε τον Νταημ και τους άλλους χωρίς λόγο κτλ. Είχε καταστρέψει την φωνή του απο τις καταχρήσεις, με αποτέλεσμα η απόδοση του στα λαηβ μετά το 2000 ειδικά να ειναι σχεδόν αστεία. Μετά την κυκλοφορία του Reinventing The Steel, χάθηκε για μήνες και ψάχνανε να τον βρούνε και δεν έδινε κανένα σημείο ζωής/ κοινώς τους είχε γραμμένους. Χρησιμοποίησε την δόξα/φήμη/λεφτά των Παντερα για να κάνει τον χαβαλέ του με τα διάφορα πρότζεκτς κτλ. Να τα έκανε τα πρότζεκτς δεν λεω, αλλά έλεος υπάρχουν και προτεραιότητες. Τα αδέρφια ήταν πολύ στενοχωρημένα με την αποξένωση, αλλά τον άφηναν να κάνει ό,τι θέλει. Σε αντίθεση πχ με τον Hetfield που ενα προτζεκτάκι πήγε να κάνει ο κακομοίρης ο Jason και τον σούταρε άμεσα και χωρίς πολλά πολλά.
Γενικώς, μεγάλος μαλάκας ο Ανσελμο. Εδώ είχε βγει ρε λίγους μήνες πριν φάνε τον Νταημ και δήλωσε ότι κάποιος λέει πρέπει επιτέλους να σαπίσει στο ξύλο τον Ντάημ!!! :?
Yep, you’re absolutely right. Oso gia tin teleytaia protash pou egrapses ton ekane na katigorithei apo pollous san ithikos aytourgos tis dolofonias tou Dime…
Σωστός ο Ulver:wink:
Ο Anselmo ήταν όντως πολύ μαλάκας και συνεχώς έβριζε τα αδέρφια και αποξενωνότανε από την μπάντα και από τον κόσμο(με τις καταχρήσεις) παρόλα αυτά είναι μεγάλος τραγουδιστής με τρομερή φωνή που κατά την γνώμη μου έδωσε την στροφή στον ήχο των Pantera.
Τι να πούμε τώρα για τους pantera…μπαντάρα από τις λίγες,μία από τις καλύτερες τον 90’ς.
R.I.P Dime…
Καλά δεν περιμέναμε να είναι και αγαπόυλης (Fucking Hostiiiiiile). Αλλά δεν μπορώ να τον βρίσω. Χωρίς τη φωνάρα του οι Pantera θα έχαναν ένα σημαντικό μέρος του ύφους τους. Όταν έλεγα πως και καλά δεν καταστραφηκαν εννοούσα μουσικά. Δεν με απογοήτευσαν ποτέ, και δεν γιναν και mainstream πιτεύω.
H κοπελα μου που εχει ασχημο κολλημα μ αυτους(οχι πως δεν εχω εγω ) λεει πως οταν αρχισαν και αυτοι να βγαζουν τρελα λεφτα χαλασαν οπως πολλοι αλλοι (ονοματα δε λεμε- πηραν μερος στο rockwave τελευταια μερα)+ η πολλη ηρωινη απο τον anselmo και ειχαμε τα γνωστα αποτελεσματα. Παντως τοσο σκληροπυρηνικο συγκροτημα δεν προκειται να ξαναβγει
off topic: ο anselmo κενταει με τον keenan στους down και μαλλον θα τη ξαναβρει τη φωνη του
O Anselmo εννοείται πως έχει βρει τη φωνή του ΡΕ.
Τώρα περνάω το μεγαλύτερο μου κόλλημα με Pantera. Νομίζω πως μέχρι τέλος του μήνα θα έχω πάρει ολα τα cd τους. :!: (όσα ακούγονται δηλαδή :p).
Οταν ο Anselmo ειχε τα προβληματα με την ηρωινη, οι Pantera βγαλανε τον πιο πολυεπιπεδο δισκο τους -λεγε με και The Great Southern Trendkill…
Εξού και Drag the waters…(ΥΜΝΟΣ)
Υμνος δε λες τιποτα. Κι οχι μονο…
Με ηρωινη ειχε παντα προβλημα βλεπε good friends and a bottle of pills απο vdop. Μετα χειροτερεψε για τα καλα
Πραγματικα τωρα με τον τελευταιο δισκο των down εχει βελτιωθει πολυ απο το χαλι που βρισκοταν αλλα απο τον ανθρωπο που εβγαλε ενα cowboys from hell περιμενω κι αλλα
Αν θες κάτι αντίστοιχο σε Cowboys πρέπει να περιμένεις να κάνει κανα προτζεκτ γιατί στους Down δεν πρόκειται να τραγουδήσει έτσι.
Προτιμας τον Anselmo στο Cowboys???
Εννοείται πως τα σπάει ΚΑΙ στο Cowboys αν και τον προτιμώ στο Great Southern Trendkill.
Στο Power Metal πάντως θυμίζει μέχρι και Halford…:lol:
μα δεν τραγουδαει ο ανσελμο σ’αυτο. Ενας τυπος ονοματι terry glaze:-k
O Anselmo τραγουδάει.