sorry λαθος μου εφαγα παντοφλα για αυτη τη μαμακια:D
Προφανώς. :lol:
Κι εκεί κάνει πολύ καλά φωνητικά, ψιλά κλπ αλλά δεν του πάει το ξασμένο μαλλί ρε.
+100000000 .Off topic: αν σε ψηφισω θα ερθουν οι λατρεμενοι μου DOWN??:bow2:
Κάτι θα κάνουμε. :lol:
Δεν ξέρω ρε, εγώ απλά προωθώ το demand επειδή τους υπερλατρεύω και θέλω να τους δω. Τώρα το αν με αυτό καταφέρουμε κάτι δεν το ξέρω, αλλά δεν αξίζει να το προσπαθήσουμε;
Τέλος του οφφτοπικ.
.-
Σωστοοοοος!!!
Πιστευω Οποιοδηποτε και να εβαζε η απαντηση θα ηταν η ιδια!
Προσωπικα το Trendkill ειναι το αγαπημενο μου…
Εγω μεχρι πριν αρκετο καιρο το αγαπημενο μου ηταν το Vulgar αλλα τωρα θεωρω το Cowboys το αγαπημενο μου!8)
επιτελους!!
Το λες επειδη θυμιζει (και) Priest ε?
αυτο δεν το’χα προσεξει αλλα μαλλον δικιο εχεις. το λεω βασικα επειδη με τον Hatebreeder παντα διαφωνουσαμε για το ποιο ειναι καλυτερο, το Cowboys ή το Vulgar.
Δεν διαφωνουσαμε απλως τοτε μου αρεσε πιο πολυ το Vulgar ποτε δεν θα ξερω ποιο αλμπουμ τους ειναικαλυτερο γτ ειναι διαφορετικα και μαρεσουν σχεδον ολα και δεν μπορω να ξεχωρισω!
Σε ολα τα αλμπουμ τους παντως μας εχουν χαρισει αρκετες κομματαρες!
Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι το γεγονός οτι δεν θα τους δούμε ποτέ live.
cowboys,far beyond,vulgar,great southern
Aν και τα 3 πρωτα των 90’s τα γουσταρω εξισου ψηφισα Far Beyond Driven.
Απορω με τον εαυτο μου παντως!Πως και δεν ειχα ψηφισει στο τοπικ των θεων ?
Χωρίς να έχω ακούσει το re invinting και το power metal ψηφίζω Cowboys From Hell
Το καλύτερό τους κατά την άποψη μου.Όλα τα τραγούδια μου αρέσουνε και έχει και το cemetery gates μέσα.Βέβαια καθόλου πίσω δεν πάνε τα vulgar και το far.Λίγο πιο πίσω έρχεται το southern χωρίς όμως να μην το θεωρώ δισκάρα
Μου προξενει εντυπωση παντως που προηγειται τοσο πολυ το Cowboys! Η μηπως οχι? Απο το Vulgar και μετα δεν ηταν που τους κατηγορουσαν εδω στην Ελλαδα οτι hardcore-ιζαν? Γελαω εξω δυνατα…
Τα’χω ακούσει όλα εκτός των Power Metal και Re-inventing the Steel. Ψηφίζω το Cowboys From Hell γιατί μάλλον ήταν το album που επηρρέασε όσο κανένα άλλο τους και επειδή περιέχει μέσα τα αγαπημένα μου κομμάτια (Cemetery Gates, Domination, The Sleep…). Μου αρέσουν όλοι οι δίσκοι που’χω ακούσει πάντως. Οι Pantera είναι ιστορία…