Κι εγώ θα προτιμούσα ένα Shadowkings ή Remembrance ή I See Your Face στη θέση του Last Time αλλά τι να τους κάνουμε, είναι hitακι. Μου αρέσει πάντως που ξεκινάνε πολύ επιθετικά…
Σε σπόιλερ λέμε ρε παιδιά οτιδήποτε έχει σχέση με το σετλιστ, είτε τα τραγούδια που παίζουν, είτε εκείνα που δεν παίζουν! Κάποιοι δε θέλουμε να ξέρουμε…
Θα στα πω με το ζορι!
Αν παιξουν το Rotting Misery να μην στο πω?
Όχι ρε γμτ. Να μη το πεις!
Όποιος γράψει σετλιστ (ή τραγούδια που ΔΕΝ θα παίξουν) έξω απο σπόιλερ μπαν!
Αφού θα σου το πω εγώ το setlist λίγο πριν τη συναυλία :lol: :lol: Δεν χρειάζεται να ανοίγεις τα spoiler
Χα! Καλά που μου το είπες! Να φροντίσω να χαθώ μέσα στο πλήθος και να μη με δει κανείς παρά αφού έχει τελειώσει το λάιβ. 8)
Υπερβολικά όλα αυτά τα spoiler ειδικά για κομμάτια που δεν παίζουνε ή που θα θέλαμε να παίξουνε αλλά anyway.
Ellanor ωραίο το αφιέρωμα στο gothic
Ρε παιδιά, άμα ξέρουμε ποιά κομμάτια δεν παίζουνε, δε μένουν και πολλές επιλογές ως προς το ποιά θα παιχτούν τελικά… Τέσπα, κάνετε ό,τι γουστάρετε, το πολύ (αν πια είναι μόνο δικό μου το θέμα), να μη ξανακοιτάξω αυτό το θρεντ μέχρι τη συναυλία.
Ευχαριστώ shadowking, σύντομα ακολουθεί και συνέχεια.
εδιτ. Ρε, γράφτε όπως θέλετε, ok. Βάζετε τουλάχιστο σε σπόιλερ τα σετλιστ. Όσο αφορά εμένα, θα προσπαθήσω να μη κοιτάξω το θρεντ μέχρι τη συναυλία.
Δεν θ’αντεξεις.
Αντε ελλανορ σου κατσε.Γιατι δεν τους φερνουνε σε κανα ροκγουειβ που μπορω να παω ξερω γω.
Αντε ας ελπισομεν φιλε λαγουδι οτι θα παιξουνε το θεικο YEARN FOR CHANGE!
Αν και πιστευω θα ξεψαχνισουν το νεο αλμπουμ αρα…
Ναι σιγά μη παίξουν το Yearn for Change… (πω ρε γμτ, επιστρέφω συνέχεια στο θρεντ, όσο και αν λέω πως δε θα μπαίνω…)
Λοιπον εχω σετλιστ!
Ετοιμοι?Ελλανορ αντεξες το τεστ?
Μην σταματας να ελπιζεις,Approaching a sileeencee…A blur of subsideeeeeeeeeeeeeeence…
Λίγο δύσκολο να κρυφτείς στο Gagarin
Μακάρι αλλά και εγώ δεν το βλέπω
Εγω δεν θα ειμαι αρα θελω να σας δω να καιγεστε παρακαλωντας για change!!!
Περαν της πλακας δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το παιζουν ποτε live.Το τραγουδι ε.
Το σετλιστ της περιοδείας το πολυ πολυ να αλλαξει για 1-2 τραγουδια.
Μην περιμενετε εκπληξεις
ξέρουμε αν θα υπάρχουν λεωφορεία?
και αν το εισιτήριο που ακυρώθηκε στην Θεσσαλονίκη ισχύει κανονικά για αυτή τη συναυλία?
παω αυριο να παρω τικετ αν και την τελευταια φορα στο γκαγκαριν(νομιζω το 2007 ηταν) ειχα ψιλοαπογοητευτει. αι χοπ να ειναι αλλιως αυτη τη φορα και περιμενω πως και πως να δω και ποεμ.
Αν αναφερεσαι στο λαιβ του Δεκεμβρη ηταν αρρωστος τοτε ο Χολμς.
ναι για τοτε λεω,το θυμαμαι οτι ηταν αρρωστος (τοτε που ειχε αναβληθει και η θασσαλονικη δεν ηταν?) απλα ολα ηταν τοσο χαλια που ειχα στενοχωρηθει.
Πήρα και εγώ επιτέλους εισιτήριο!!! Νούμερο 939. Ούτε 2 βδομάδες δεν έμειναν
Νο. 912 εγώ… Άντε να δούμε τι θα δούμε… Άσχετο, μάλλον για μία και μοναδική φορά θα πάω νωρίς γιατί προβλέπεται μεγάλη πήχτρα…