Μητσοτάκη δώσε Paradise Lost pass στο λαό! Απόλαυση ήταν χθες, δεν εχω φωνή σήμερα, όλα καλά!
Sweetness γτχμ
Μητσοτάκη δώσε Paradise Lost pass στο λαό! Απόλαυση ήταν χθες, δεν εχω φωνή σήμερα, όλα καλά!
Sweetness γτχμ
Είμαστε οι pl και ήρθαμε να σας πατήσουμε (ψύχραιμα πάντα)
Κορυφή το widow για εμένα
ο νέος ντράμερ τα σπάει , λογικό που τα pity/widow highlits αμφότερα ήταν σαν να έπαιζαν οι slayer
Η αλήθεια πάντως είναι ότι το πραγματικό highlight ήταν η ολότητα (τελειότητα) του ICON
Το ghost όσο και να μου αρέσει , ίσως είναι λίγο υποτονικό για κλείσιμο συναυλίας (έπρεπε να αλλάξει θέσεις με το pity ή και το sweetnes)
το merch ήταν και τραγικό (όχι μόνο ακριβό) καμία σχέση αυτά που έχουν στο omerch (το οποίο βέβαια θέλει χρυσά μεταφορικά…άλλη κουβέντα αυτή).
να πω την αμαρτία μου, ο προηγούμενος μου άρεσε πολύ περισσότερο, βέβαια ο καινούριος ήταν άτυχος γιατί έσπασε 2 φορές το snare ( Dying Snaredrum) και ίσως ήταν λίγο μαγκωμένος στην αρχή, μετά πήρε φόρα.
Στην Θεσσαλονίκη σίγουρα είχε κάποιο θέμα, ήταν εκνευρισμένος με τον εξαερισμό ή μπορεί και κάτι άλλο, δεν βγήκαν ούτε να χαιρετήσουν… Και τα “αστεία” που μουρμούριζε μόνο αυτός τα έπιανε.
Πιθανολογω οτι μπορει και να περιγραφετε την ιδια ακριβως κατασταση.
Θα μου πεις, τι πιο σύνηθες…
χαχα,ναι!
πρεπει να ειμαι ο μονος που γελασε με το αστειο περι christendom-καλεσμενου/ενισχυτη!
ωραιο αστειο!
αγγλικο!
οχι, δεν ηταν καλος ο ηχος, ισως τα δικα μου στανταρτ ειναι υψηλά… . Εχω παει σε πολλα live στο Principal και , ειδικα για Lost , ο ηχος δεν μου αρεσε. Δεν προσεξες οτι χανοταν σε στιγμες ο Νικ ? Επισης οι κιθαρες πολλες φορες τσιτωνοντουσαν πολυ δυνατα και χαλουσε ο ηχος τους… Κάποια (οχι όλα) προηχογραφημενα ηταν επισης σε λαθος ένταση/παραμορφωναν…
Οπως εγραψα πιο πάνω, όλα καλά !!!
O νεος ντραμερ οντως τα σπάει!!
Δεν λειτουργούσε ο εξαερισμός στο 8ball?
Άμα δεν υπάρχει και πολύ ζήτηση το θέλω εγώ
Καλα δεν ηταν και βρουτους για να νιωσουμε γεματοι
Οχι που καποιοι δεν τους φάνηκε ο ηχος, δεν ειμαι μαλλον τρελός τελικα…
να σου πω,σε καποια απο αυτα συμφωνω, σε καποια οχι!
στο christendom υπηρχε η τσιτα που ανεφερες.
σεβομαι απεριοριστα την θετικη σου σταση παντως.
για να πω την αμαρτια μου, οι μισοι λενε το ενα, οι αλλοι μισοι το αλλο…
ειλικρινα παντως (δεν το λεω για σενα αυτο φιλε λεγκ), εχω την ξεκαθαρη αποψη, οτι ,πλεον ,πολυς κοσμος, εχει διαμωρφωσει “εικονα” προτου παει στο λαιβ, στεκεται με τη διαθεση του ετοιμη για γκρινια και δεν απολαμβανει τιποτα απολυτως.
γιναν ολοι κριτες ηχου (με ολη την ειλικρινεια μου,επαναλαμβανω,δεν το λεω για σενα).
εξου και οι διαφορες αργοπορίες για επισημα review. να αφουγκραστουμε πρωτα τι λενε οι πολλοι.
εχουμε δει λαιβ βαβουρα πολλες φορες, αλλα η γκρινια δεν ηταν τετοια.
μειντεν πχ, θυμαμαι το 2007 στο μπασκετ, ηταν σκετη φασαρια στα πρωτα κομματια και οι περισσοτεροι σημερα (δικαιως) το μνημονευουν ως φοβερο λαιβ.
ω θαυμαστο καινουριο ιντερνετ με ολη σου την μιζερια.
ΥΓ: ισως, και το εννοω,τα δικα μου στανταρ να ειναι πιο χαμηλα. εχω ζησει καλυτερο ηχο και απειρες φορες χειροτερο, εως χαλια.
προχθες ηταν μια χαρα.
δεν σε ειπαμε τρελο ρε (εμεις οι λιγοι που απολαυσαμε)!
κουβεντα κανουμε!
σιγα μην περιμενω να ακουσω αποψη βολκα.
ε,οχι!
ακριβως ρε φιλε, κουβεντα κανουμε
Εγραψα για το ήχο που όπως ανέφερα, τον συγκρίνω με άλλα live στον ίδιο χώρο, αλλά δεν ηταν αυτο ικανό να μου χαλάσει την όλη εντύπωση…
Επισης, να μας πουν οι “ειδήμονες” , που ειναι αυτοι οι “καλοι” χώροι που ενδεικνυνται για συναυλιες (Θεσ/νικη) , με καλη ακουστική , για να τους μάθουμε και μεις βρε παιδί μου…
Αποψή μου, απο πλευρας μεγέθους, εγκαταστάσεων κτλ, μια χαρά ειναι το Principal, OΛΑ ειναι θέμα ρυθμισεων (ικανότητα ηχολήπτη) ,μηχανημάτων και σωστης οργάνωσης για να βγει , ακουστικά, ενα Live καλά
Πολύ πιθανό να υπηρχαν διαφορές στον ηχο απο σημείο σε σημειο. Απλα σε sold out live δεν μπορείς να αλλάξεις 10 διαφορετικα σημειο να βρεις το καλυτερο.
Φυσικα δεν χρειάζεται να ακουσεις αποψη βολκα. Μπορείς να έχεις την δικη σου. Ομως και γω δεν μπορω να γραψω οτι το live ήταν σούπερ οταν έκλεινα τα αυτιά μου να μην ματωσουν.
By the way, δεν τα βαζω με το πρινσπαλ. Μθα χαρα ηχο έχουμε ακουσει σε αλλα live
νομιζω οτι εκει που ημουν εγω, ακριβως στο κεντρο του χωρου και ψηλότερα απο τους μπροστινους, ειναι ενα πολυ καλο σημειο για να βγαλεις αντικειμενικα συμπεράσματα…