Λοιποννν
να πω κι εγω 2 πραματακια
Το χοραιζονς και το ομωνυμο εξαιρετικα
Το ντιναιαλ μια μετριοτητα
Ακουσα κι αλλα 2 ,το ιν τρουθ (τα σπαει) κι αλλο ενα(πολυ καλο) ,δε θυμαμαι σιγουρα ποιο,μια φορα στο πισι ενος φιλου,συντακτη καποιου σαιτ που του το στειλανε υδατογραφημενο πως το λενε
Αρα 5/6 ως εδω και δε ζητησα παραπανω να μη χαλασει εντελως η εκπληξη
Ντρακονιαν αισθητικη πιανω κυριως στον αερα,πρωτοτυπια δεν εχει,αλλα νταξ,το ζητουμενο απο τετοια γκρουπς νομιζω ειναι η εμπνευση και δισκοι που τιμαν το ονομα τους κτλ
Ωραια,ωραια
Το εξωφυλλο δε με εξιταρε κιολας,το θελα πιο μωβ,χαχα.
Συμφωνώ γενικά. Κατά σειρά προτίμησης ομώνυμο (καλό), As horizons end (μέτριο προς καλό) και rise of denial (αδιάφορο). Γενικά υπάρχει πολύ αισιόδοξια πάντως για το νέο δίσκο… Άντε να δούμε…
Δίσκος του μήνα στο Hammer. Αναμενόμενο, αφού ο δίσκος θα σπέρνει …είναι πλέον κοινό μυστικό.
Το videoclip πάντως χάλια μαύρα …
Ας της έκοβε το λαιμό στο τέλος μπας και είχε λίγο νόημα … [-X
ποιο βιντεο ρε παιδια??
συγγνωμη βιντεο λοστ χωρις την μπαντα και κυριως χωρις τον χολμς???
Οκ το βιντεάκι! Δίσκος του μήνα στο Hammer αλλά απορώ στην κεντρική του Rocking.gr που είναι αυτός ο δίσκος στο δημοψήφισμα οεο??
και να ηταν και καλο, να παει και το παλιαμπελο…τι ‘‘κοτσανα’’ βιντεο ειναι αυτο…
λυπαμαι που τ λεω αλλα δεν εχω δει πιο ηλιθιο βιντεακι… ουτε η μπριτνει σπιαρς δεν εχει γυρισει τετοια μαλακια…
μεγάλη πουστια από την Century Media, δεν νομίζω οι lost να δίνανε την εγκριση τους σε ένα τέτοιο πράγμα !#-o
Ρε μιλάτε καλά, έλληνας έχει κάνει την παραγωγή
Άσχετο αλλά η κοπελιά μου θυμίζει τον Araya στα νιάτα του
θέλει προσπάθεια για να κάνεις τόσο ηλίθιο videoclip.
τι στο διάολο τους έχει πιάσει;
και το my apocalypse των metallica σε στυλ all nightmare long, απλά είναι μικρότερο και δεν κουράζει τόσο.
αλλά αυτό πρέπει να κόστισε κανά κατοστάευρω.
Γουαου!
Το βιντεο ειναι αθλιοτερο κι απο το “Where the rain grows” των Helloween
οχι οτι σχετιζονται,απλως αυτο ειχα παντα κατα νου ως τυπικο παραδειγμα φτηνιαρικου κλιπ
θα μου πεις,τι σημασια εχει…
αυτο εδω ειναι το didibook??
http://www.play.com/Music/CD/4-/11668209/Faith-Divides-Us-Death-Unites-Us/Product.html
Χααααααχαχαχα! Τι πατάτα είναι αυτό το βίντεο ρε…
έχει μήπως κυκλοφορήσει κανένα κομμάτι πέρα από αυτά που υπάρχουν στο myspace?
Μολις ειδα το βιντεο για το φαιθ ντιβαιντς ασ ντεθ ιουνιτες ας… Πρωτη φορα που βλεπω βιντεο οχι μονο των λοστ, γενικα που δεν δειχνει το συγκροτημα. αλλα μια φακλανα που της κουρευει το κεφαλι ενας φουσκωτος.
Αύριο θα “ανέβει” όλος ο δίσκος στο myspace ! Επίσης το Frailty πρέπει να ανέβηκε και στο you tube . Αν μπορεί κανείς ας ρίξει καμια “αυτιά” μας πει τι παίζει …