Paradise lost -"Faith Divides Us Death Unites Us"

δεν ειναι το digibook περιορισμενο στα 500. Τα 2 πακετα (bundles), ενα με το πανό και ενα με το 7’’, ειναι περιορισμενα στα 500 το καθενα.

εντιτ : εννοεις αυτο απο nuclear blast? βασικα ψηνομαι να το παρω για το 7’’, αλλα οι μαλακες πετσοκοβουν στα ταχυδρομικα (14 ευρω) και η ολη αγορα αγγιζει τα 40 ευρω.

πες το και έτσι.
αυτό με το flag τέλος πάντων.
digibook λέει είναι και αυτό.

να τα κάνεις τι ρε φίλε…αφού δεν έχεις σύστημα να τα ακούσεις…

μη βαράς ρε…

παντως πρωωωτη φορα νομιζω που δεν ανακοινωσαν single προς κυκλοφορια για νεο τους αλμπουμ…

θα το κορνιζαρω το 7’’ γιαυτο το θελω…:stuck_out_tongue:

στον outshined πάει το σχόλιο/πείραγμα…

singlάκι είναι το ομώνυμο αν δεν κάνω λάθος…εννοείς οτι δεν κυκλοφορεί σε cd-single?

ο καιρόc γαρ εγγύc…

για ποιο digibook λετε ω ρε ??

για δωστε λινκ?

σε ποσες τελικα εκδοσεις θα κυκλοφορησει το αλμπουμ??

μπες στο myspace τους…τα έχει όλα

από myspace σε παρακάμπτει είτε σε αποκλειστική προσφορά στο site της Nuclear Blast (με το 7’’), είτε εδώ με το flag (το και καλά αριθμημένο)

http://www.emp.de/bin/shop.php?prog=shop&mid=&article=128720&funktion=PRODUCTINFO&bildrub=&product=Paradise%20Lost:%20Faith%20divides%20us%20-%20Death%20unites%20us&tc=SEARCH

προσοχή όμως διότι 20 ? είναι μόνο για Γερμανία και πέριξ. Για Ελλάδα βγαίνει 25 ?.

τώρα βγαίνουν ήδη πολλές εκδόσεις. Θα βγουν και άλλες μετά. Νομίζω πως το έχουν χάσει το παιχνίδι. Θα έπρεπε οι μπάντες από μόνες τους να βάζουν ένα όριο σε αυτή την κατάσταση. Είμαι υπέρ του να υπάρχει μια limited edition η οποία να βγαίνει με την επίσημη κυκλοφορία του album (μετά από κάποια χρόνια προσδίδει συναισθηματική αξία, ειδικά όταν ξέρεις ότι πλέον δε βρίσκεται εύκολα) αλλά μέχρι εκεί. Τα άλλα είναι υπερβολικά.

review για το αλμπουμ που λεει οτι το living with scars ειναι οτι πιο brutal εχουν κανει!!!

υπερβολικο μου φαινεται αλλα αναμενουμε…

http://www.blistering.com/fastpage/fpengine.php/link/1/templateid/16968/tempidx/4/menuid/2

Η περιορισμενη εκδοση 2CD+7’'LP σε 500 κομματια ειναι διαφορετικη απο τις παραπανω και διαθεσιμη μονο απο Ν.Β. ΟΠΟΤΕ 3 στο συνολο περιορισμενες εκδοσεις στα 500 (και καλα) κομματια. :p:D

το χουνε παραγαμησει με τις limited!!!

ρε μην ψαρωνετε…το αλμπουμ ουσιαστικα βγαινει σε 3 εκδοσεις : μονο cd, βινυλιο και διπλο cd.
Τα υπολοιπα ειναι ουσιαστικα πακετα προσφορας. Απλα στη μια περιπτωση παιρνεις ενα πανό στην αλλη το 7’’, σε συνδιασμο με το digibook που θα κυκλοφορησει και μονο του.

Στην περιπτωση της Nuclear Blast, ουσιαστικα το 7’’ ειναι αυτο που αποκτα το χαρακτηρα του περιορισμενου, καθως θα κυκλοφορησει μονο μεσω της NB στο εν λογω πακετο.

αντε να διαρευσει γιατι εγω προσωπικα δεν μπορω να περιμενω μεχρι τις 28 που θα το αγορασω…
αντε ρε… τουλαχιστον ας μην εβαζαν τοσο γαματα τραγουδια στο μυσπασε γιατι τωρα ειναι μαλακια το σκηνικο της αναμονης!!!

Εγώ πιστεύω ότι θα το ανεβάσουν όλο στο myspace κανά - δυό βδομάδες πριν τη κυκλοφορία όπως κάνανε δηλαδή με το In Requiem :wink:.

Το Rise Of Denial μέτριο, τo As Horizons End κομματάρα και το ομώνυμο έγινε ήδη personal favourite!

Ξερει κανεις αν θα το πουλάνε και στην συναυλία?
Οι τιμες των cd στις συναυλίες ειναι οκ?

Πιο ΟΚ από τα δισκάδικα σίγουρα.
Αν θα το πουλάνε δεν ξέρω…

Καλο και το rise of denial αλλα κατωτερο απο ταλλα 2.

το ομωνυμο του δισκου τα σπαει πραγματικα!!περιμενω μεγαλα πραγματα απο τους θεους!!!