δεν ειναι το digibook περιορισμενο στα 500. Τα 2 πακετα (bundles), ενα με το πανό και ενα με το 7’’, ειναι περιορισμενα στα 500 το καθενα.
εντιτ : εννοεις αυτο απο nuclear blast? βασικα ψηνομαι να το παρω για το 7’’, αλλα οι μαλακες πετσοκοβουν στα ταχυδρομικα (14 ευρω) και η ολη αγορα αγγιζει τα 40 ευρω.
προσοχή όμως διότι 20 ? είναι μόνο για Γερμανία και πέριξ. Για Ελλάδα βγαίνει 25 ?.
τώρα βγαίνουν ήδη πολλές εκδόσεις. Θα βγουν και άλλες μετά. Νομίζω πως το έχουν χάσει το παιχνίδι. Θα έπρεπε οι μπάντες από μόνες τους να βάζουν ένα όριο σε αυτή την κατάσταση. Είμαι υπέρ του να υπάρχει μια limited edition η οποία να βγαίνει με την επίσημη κυκλοφορία του album (μετά από κάποια χρόνια προσδίδει συναισθηματική αξία, ειδικά όταν ξέρεις ότι πλέον δε βρίσκεται εύκολα) αλλά μέχρι εκεί. Τα άλλα είναι υπερβολικά.
Η περιορισμενη εκδοση 2CD+7’'LP σε 500 κομματια ειναι διαφορετικη απο τις παραπανω και διαθεσιμη μονο απο Ν.Β. ΟΠΟΤΕ 3 στο συνολο περιορισμενες εκδοσεις στα 500 (και καλα) κομματια. :p:D
ρε μην ψαρωνετε…το αλμπουμ ουσιαστικα βγαινει σε 3 εκδοσεις : μονο cd, βινυλιο και διπλο cd.
Τα υπολοιπα ειναι ουσιαστικα πακετα προσφορας. Απλα στη μια περιπτωση παιρνεις ενα πανό στην αλλη το 7’’, σε συνδιασμο με το digibook που θα κυκλοφορησει και μονο του.
Στην περιπτωση της Nuclear Blast, ουσιαστικα το 7’’ ειναι αυτο που αποκτα το χαρακτηρα του περιορισμενου, καθως θα κυκλοφορησει μονο μεσω της NB στο εν λογω πακετο.
αντε να διαρευσει γιατι εγω προσωπικα δεν μπορω να περιμενω μεχρι τις 28 που θα το αγορασω…
αντε ρε… τουλαχιστον ας μην εβαζαν τοσο γαματα τραγουδια στο μυσπασε γιατι τωρα ειναι μαλακια το σκηνικο της αναμονης!!!