καλα μιλαμε παιδια τα καινουρια κομματια ειναι ασσυληπτα!!! τ αλμπουμ θα σκισει!!! προσωπικα περιμενα κατι πολυ καλο οπως το τελευατιο π για μενα ειναι κ γαμω αλλα αυτο εδω με εχει αφησει αφωνο… ελπιζω ολα τα κομματια να ειναι σαν τα 3 πρωτα π ακουσαμε. οσον αφορα το εξωφυλλλο που πολλοι λενε εμενα ρε μ αρεσει… κ τ σηματακι με τα αναποδα PL και το ολο εξωφυλλο γενικοτερα. πιστευω παει γαντι στη μουσικη που ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ για αυτο το αξεπεραστο νεο επιτευμα τους!!!
Πρόλαβε και έγινε αξεπέραστο χωρίς καν να έχει διαρεύσει πέραν 3 κομματιών! Κουλ! :lol:
Αναμενεται ακομη μια τρελη δισκαρα.
αμ θα ειναι αξεπεραστο… κ μαλιστα θα ειναι κ στα 2-3 κορυφαια αλμπουμ της χρονιας…
χαλαρά στα τρία καλύτερα της χρονιάς. Αυτά τα πράγματα φαίνονται από την αρχή. Το έχουν τώρα πως να το κάνουμε …
fanboyδες ενωμένοι, ποτέ νικημένοι (κι εγώ μέσα) :D:D
σε βρίσκω συνετό και σωστό! 8)
Κάκιστο το “Paradise lost”…
Δεν μπορώ να αντιληφθώ που είναι χωλαίνει το “Paradise lost”, πέρα από το γεγονός ότι έχει ξεκάθαρη rock δομή με τις κιθάρες όμως (μελωδικές και μη) να παίρνουν κεφάλια…
Αν μας χαλάει και αυτό…
Στο Paradise Lost μας χαλάει η σχτετική έλλειψη έμπνευσης στις συνθέσεις.
Επίσης ο Isis αναφέρθηκε στου στίχους.
Το τελευταιο τραγουδι που ανεβασαν ειναι πραγματικα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΕΛΕΙΟ!! Πραγματικα μια πολυ δυνατη και βαρια συνθεση.Ακουγοντας το προσεκτικα φαινεται η επιπλεον χρηση μιας χορδης σι δηλαδη εχουν παιξει με εφταχορδες κιθαρες!! Λογικα και στο λαιβ θα παιξουν ετσι οποτε μιλαμε για ηχο δυναμιτη !! Φαινεται πως θα εχουν απο ολες τις περιοδους τους στοιχεια στο αλμπουμ. Αυτα της πρωτης ειναι πολυ εμφανη. Οτι πιο κοντινο στο αρχικο old school στυλ εχουν κανει τον τελευταιο καιρο!
δυστυχως κατι δεν μαρεσει
o ηχος της κιθαρας ειναι χιλιοακουσμενος
σαν τις παραγωγες του sneap που ακουγωνται ολες οι ιδιες πλεον
και πολυ γκαρα γκαρα η ρυθμικη
το ντραμιν παντως ειναι πολυ καλο
θα περιμενουμε βεβαια το cd να τα ακουσουμε σε καλη ποιοτητα
αλλα ειναι αυτο που ειπωθηκε
σαν να προσπαθουνε να ακουστουνε heavy παλι χωρις να τους βγαινει
Τα τρια κομματια που εχουν κυκλοφορησει μεχρι στιγμης ειναι πολυ πιασαρικα.Οχι σαν του symbol of life βεβαια,αλλα σε σχεση με τη προηγουμενη δισκαρα δειχνει να ειναι πιο πιασαρικος ο καινουριος δισκος κατι που μου ελειψε απο το in requiem.Ε οπου ναναι θα διαρευσει και θα το ακουσουμε.
η παραγωγη ειναι πολυ πιο “αντισυμβατικη” απο τα τελευταια αλμπουμ κ πολυ λιγοτερο καθαρη. οι παραγωγες του σνεαπ ακουγονται ολες ιδιες γιατι ειναι κρυσταλλο. σχεδον κρυσταλλο ηταν κ στα τελευταια παρανταις αλλα τωρα καμια σχεση.
επισης εμενα προσωπικα η μπαντα μου φαινεται οτι οχι μονο καταφερνει να ξαναειναι χεβι αλλα οτι το κανει κ πολυ σωστα μαλιστα! το πετυχαινει αψογα!
σιγουρα στις νεωτερες γενιες φαινεται επικαιρος αυτος ο ηχος
και αυτο ειναι το ζητουμενο της μπαντας
να μπορει να ακουστει σε νεους οπαδους
οπωτε μπραβο τους και μαγκια τους
επισης δεν μιλησα για ολοκληρη την παραγωγη
αλλα για τον ηχο της κιθαρας
και αυτο απο οσο μπορω να κρινω ακουγωντας απο myspace
προσωπικα μου λειπει ο efemey
καλα με το efemey ειχαν σοβαρες παραγωγες οι λοστ, οι τελευταιες ηταν λιγο στημενες. Μακραν ομως η πιο ευστοχη και αξιοπροσεκτη παραγωγη που ειχαν ηταν του Sank στο One Second. Οσον αφορα το νεο αλμπουμ, παραγωγη στα Fascination Street στουντιο για μενα ισοδυναμει με τυοποποιημενο ηχο.
τι εννοεις οτι φαινεται επικαιρος???
κ που ξερεις εσυ οτι εγω ειμαι νεα γενια??
οτι ειναι συγχρονη παραγωγη
η κιθαρα εχει ηχο που μπορει να προσεγγισει οπαδους που ειναι μεγαλωμενοι με τον ηχο των 00ς
και οσο για τη νεα γενια
δεν το ξερω
απλως το υπεθεσα
καθως οι περισσοτεροι παλιοι οπαδοι των λοστ
παντα κατα βρισκουμε να γκρινιαζουμε
σε αντιθεση με σενα που ανακυρηξες το αλμπουμ ως δισκο της χρονιας εχωντας ακουσει 3 κομματια μοναχα στο ιντερνετ
πρωτα απ ολα δεν το ειπα κορυφαιο της χρονιας. στα κορυφαια. απο κει κ περα στα χρονια που ζουμε (η μουσικη γραφεται πιο δυσκολα κ ειναι λιγοτερο “ποιοτικη” συνηθως απο οτι παλια) θεωρω δεδομενο οτι αυτη η μπαντα ειναι απο αυτες που ξερουν να κλεινουν στοματα ευκολα και μπορει ευκολα να δημιουργησει αριστουργηματα κ δεν ειναι απλως η διαισθηση μου αλλα ειναι και οι 3 αυτες κομματαρες που εχω ακουσει.
οσον αφορα την παραγωγη δεν νομιζω οτι εχει υπαρξει ποτε στην ιστορια ενα συγκροτημα που μετα απο μια δεκαετια κ βαλε γραφει αλμπουμ με παραγωγη ολοιδια με τις παλιες. πρακτικα δεν γινεται αυτο. ομως το να δωσει μια old school χροια στον ηχο, γεγονος που συμβαινει, νομιζω πως στην προκειμενη περιπτωση ειναι καλοδεχουμενο…
Ντάξει, όπως σε κάθε αναμενόμενη μεγάλη κυκλοφορία μιας μπάντας σαν τους ΛΟΣΤ, λογικό είναι να υπάρχουν και οι υπερβολές. Το νέο άλμπουμ πάντως, απ’ότι φαίνεται από τα δείγματα, θα ναι πιο κοντά στην λογική των παλιότερων δίσκων, όσον αφορά την ηχητική συνέχεια των κομματιών. Στο “In Requiem” πχ, από τις κομματάρες σαν το Never For The Damned ή το Ash & Debris, ο δίσκος έπεφτε στα σημεία που προσπαθούσαν να βάλουν και διάφορα σημεία από τις πιο πρόσφατες δουλειές τους, με αποτέλεσμα να ακούγεται ένα σχεδόν άνισο αποτέλεσμα, άσχετα αν ο δίσκος είναι μια χαρά στο σύνολό του.
Όσον αφορά το θέμα της παραγωγής, συμφωνώ με τον Signal και γενικώς πλέον η υπερβολικά καλογυαλισμένη παραγωγή σε τέτοιου είδους ακούσματα δεν πολυταιριάζει. Εκτός και αν αφορά μπάντες τύπου lacuna coil ή κάτι τέτοια. Για παράδειγμα ο ήχος - σήμα κατατεθέν των Paradise Lost την περίοδο των Academy Studios είναι απλά η κορυφαία εκπροσώπηση στον ατμοσφαιρικό ήχο. Ακούς πχ το Icon και την κομματάρα “Joys Of Emptiness” με τα εκπληκτικά leads του Greg και όσο και να γαμάει σαν σύνθεση, αυτή η μουντή παραγωγή είναι που κάνει το συγκεκριμένο κομμάτι αυτό που είναι. Και φυσικά, όσον αφορά το “Icon” ντάξει, όλα είναι τέλεια. Και βλέπεις από την άλλη την παραγωγή του “Symbol Of Life”, αλλά είναι τόσο διαφορετικό άλμπουμ από τα κλασικά τους, που ταιριάζει άψογα με την πιο industrial / gothic αισθητική της μπάντας εκείνη την περίοδο. Όλα εξαρτώνται και από τις συνθέσεις και τις διαθέσεις της μπάντας ανα καιρούς λοιπόν.
Το “Rise Of Denial” είναι κομμάταρος πάντως.
ομολογώ ότι παρασύρθηκα.
παρήγγειλα και το digibook cd (εκείνο που λέει ότι είναι και καλά ltd στα 500) και το βινύλιο.