Paradise lost -"Faith Divides Us Death Unites Us"

Εγω προσφατα αρχισα να ακουω τα χαμενα παραδεισια,και ειναι τρομερα συγκροτημα.

Δεν είναι το κατάλληλο topic για να συζητήσουμε για το In Requiem μάλλον, αλλά έτσι στα πεταχτά.

Προσωπικά μου άρεσε πιο πολύ από οτιδήποτε έχω ακούσει από One Second και δώθε. Ειδικά το Ash & Debris είναι απίστευτο στοιχειό. Σκλήρυναν τον ήχο τους λίγο παραπάνω από Symbol Of Life κλπ - ντάξει, δεν είπαμε ότι φτάσανε Gothic, απλά ίσα να θυμηθούμε την έννοια του riff. Περί ορέξεως όμως, κολοκυθοκορφάδες πλακί.

Πάντως, πήρε το μάτι μου κάπου ότι το νέο άλμπουμ είναι ένα παζλ απο όλη την καριέρα τους…
σορυ…αλλά το in requiem αυτό δεν υποτίθεται οτι έκανε κατα κάποιο τρόπο??? :-k

Ναι αυτό ακριβώς ήθελα να πω και εγώ ότι αυτό το παζλ επιχειρήθηκε με το In requiem (για να μην σου πω ακόμη και με το Paradise lost αλλά σε μικρότερο βαθμό). Όπως το καταλαβαίνω θα είναι μια συνέχεια αυτών των δυο δίσκων, απλά με τον καινούργιο δίσκο θα το πάνω ακόμη παραπέρα με επιρροές μέχρι και shades of god …χωρίς όμως πάλι να ξεχνάνε όμως δίσκους όπως το one second κλπ. Ένταξει δεν είναι δυνατόν να παίζουν σε κάθε δίσκο άλλα πράγματα όπως στη δεκαετία του 90, μπορούν όμως πιστεύω να εξελίξουν το υπάρχον στιλ που έχουν και όπου τους βγάλει. κίνδυνος επανάλειψης ?? ίσως …αλλά ας περίμενουμε και θα δούμε το τελικό αποτέλεσμα εξάλλου είναι και η ποιότητα των συνθέσεων που μετράει περισσότερο κατ’ εμέ.

Στο παραπάνω βιντεάκι που έβαλε ο σιγκναλ νομίζω οτι κάποιος απο αυτους που παρεβρέθηκαν στην προακρόαση έκανε λόγω για σύνοψη όλης της καριέρας τους…

ναι…δλδ, απο death φωνητικά μέχρι ηλεκτρονικά θα έχει…

αν δε βγεί δεν είναι να πιστεύεις κανέναν… :slight_smile:

ε καλα δεν πιστευω να εννοουσε ολη την καριερα τους

παντως ολοι οι συντακτες που μιλησαν ειπαν τα καλυτερα

ή ειναι ολοι τους φανμπουδες ή οντως μιλαμε για εναν πραγματικα καλο δισκο

υπομονη

προφανώς… :slight_smile:

απλά είναι μια φράση που συνηθίζεται να λέγεται και έχει καταντήσει απίστευτα κλισέ…

ή απλά κανουν προμοσιον

οταν μιλαμε για λοστ δεν νοουνται τετοια πραγματα!!!

εγω παντως έχω εντοπίσει γύρω κανά δυο κριτικές στο net που χωρίς να αποθεώνουν μιλάνε για αψεγάδιαστο δίσκο. Τίποτα, δεν έχει νόημα αυτή η ιστορία, θα ακούσουμε μόνοι μας και θα κρίνουμε. Εδώ έχουν περάσει δύο χρόνια από το in requiem και άλλοι μιλάνε για δισκάρα άλλοι για πατάτα (αν είναι δυνατόν δηλαδή) ! υπομονή μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη όποτε και είτα θα διαρεύσει έιτε θα ανέβει στο mspace

Nέο κομμάτι The Rise of Denial στο Myspace τους…

Ρε γαμώτο έχω την αίσθηση πως θα είναι τελείως In Requiem φάση. Δηλαδή, ενθουσιασμός στις πρώτες ακροάσες, και μετά ξεφουσκώνει. Μακάρι να βγω λάθος. Όπως και να χει, είναι απ’ τις πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες αυτός ο δίσκος, μιας και μιλάμε για τέτοια ΜΠΑΝΤΑΡΑ.

Βγαλμένο απο εποχές Gothic το νέο άσμα…χωρίς τα brutal φωνητικά βέβαια…αν και το γρέζι έχει επιστρέψει για τα καλά…

Καλύτερα να μη βγάλουν άλλο τραγούδι μέχρι τις 28…δεν αντέχεται η αναμονή.

Το in requiem κάθε άλλο παρά ξεφούσκωσε για μένα :slight_smile:

Το Ιn Requiem μάλλον δεν ξεφούσκωσε για πολύ κόσμο, άλλωστε είναι στο νούμερο 164 στο πρόσφατο δημοψήφισμα του Metal Hammer αλλά αυτό που μετράει είναι ότι για μένα ήταν ότι καλύτερο είχαν βγάλει από την εποχή του One Second!

Το νέο άσμα μου αρέσει αρκετά, 3 στα 3 μέχρι τώρα αλλά είπαμε είμαι fanboy :stuck_out_tongue:

Lost να’ναι και οτι να’ναι.

εκ πρώτης ακροάσεως ακούγεται αρκετά υποσχόμενο με αρκετή in your face αισθητική. Κάτι μου λέει πως επερχόμενο αλμπουμ θα είναι ανώτερo του In Requiem

To demo τους Frozen Illusion. 8O
Τωρα πως χωρανε 3 5λεπτα σε 7ιντσο ειναι αποριας αξιο… #-o

Ωραιο ειναι, αλλα μου ακουγεται λες και προσπαθουν να θυμηθουν πως ακριβως επαιζαν τοτε. Και δεν το καταφερνουν τοσο.

Επισης στα δυο απ τα τρια κομματια, το solo σκαει ψιλο (για να μη πω εντελως) ακυρα. Γνκ δεν ξερω, φοβαμαι πως θα μας βγει ενα σκαλι ακομα πιο κατω (προσωπικα μιλωντας).

Ωραίο κι αυτό, ναι. Αν και μέχρι τώρα οι εντυπώσεις μου παίρνουν μια κατιούσα. Το πρώτο μου άρεσε πάρα πολύ, το δεύτερο αρκετά, το τρίτο μου άρεσε… σκέτο. :?

Βασικά με χαλάει το ρεφραίν στο νέο κομμάτι. Πολύ όμως, πιστεύω του αφαιρεί πόντους. Μουσικά ωστόσο μου αρέσει (το πέρασμα στη μέση με τις στοιχειωμένες κιθάρες είναι πολύ ωραίο), και τα φωνητικά του Χολμς καλύτερα απ’ ότι στο In Requiem. Και γενικά είναι πολύ βαρύ. Αλλά το ρεφραίν μου το χαλάει αρκετά.

Δεν έχω ακούσει ακόμα το κομμάτι που “κανει τη διαφορά” που λέμε, που θα εκτοξεύσει το άλμπουμ σε σχέση με τα προηγούμενα. Ίσως είναι ουτοπικό να περιμένω διαφορές απο τους Paradise Lost εν έτει 2009 βέβαια…

Για να δούμε. Καλά πάμε, αν και μου έφυγε η αρχική καύλα ομολογώ. :stuck_out_tongue:

μαλιστα… ψηνομαι για την εκδοση με το 7’’, αλλα εχω να τα σκασω και στον wilson και δεν παιζουν φραγκα γαμω… :-s