Paradise lost -"Faith Divides Us Death Unites Us"

ε?στην επετειο ρε ατιμε?

Δεν περιμενω πλεον τπτ απο αυτους…Λογικα θα κινειται στο υφος του In requiem…αλλα οπως εχω ξαναπεί μου φαινεται οτι κανουν γενικοτερη αγγαρεια…

δε συμφωνω,οι 2τελευταιοι δισκοι ηταν πολοι καλοι με αποκορυφωμα το in requiem!!!

Σωστόοοοος…

Γενικώς ίσως να έχουν ένα δίκιο αυτοί που λένε ότι οι Lost επίτηδες το ξαναγύρισαν στο metal, αλλά από την άλλη οι δουλειές τους είναι ακόμα τόσο ποιοτικές που προσωπικά δεν μπορώ να τους προσάψω τίποτα.

PARADISE LOST welcome Adrian Erlandsson as new drummer!!!

British gothic metal act PARADISE LOST have confirmed that Adrian Erlandsson (Cradle Of Filth, The Haunted, At The Gates) will be their new full-time drummer!

Τι λες τώρα!!! Ο καλύτερος drummer που είχαν ever!

ps:από το official site τους

μπα… που τετοια τυχη :stuck_out_tongue: ημουν ελλαδα οταν εγινε εκεινο το live… ακομα βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο . Τους ειδα live με σαππορτ οπεθ το 2006. Πρωτη φορα, επαιξαν και το shadowkings :har:

Εμμ το έπαιξαν και το '97.

φιλε εγω το 97’ ειχα μολις αρχισει να ακουω rock - metal :stuck_out_tongue: τεσπα… Μηπως πηγες στν συναυλια που εκαναν στα χανια ? Αξιζε τπτ ?

αφου ηταν ΠΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ (ειναι ο βορειος ο νοτιος και οι ΚΑΛΟΙ)

για μενα η μπαντα εχει τελειωσει εδω και καιρο.
ναι επεστρεψαν τα ομορφα leads,ναι οι στιχοι ειναι καπως καλυτεροι (νταξ δεν ειναι πρηστ στο θεμα γελοιοτητας),νταξ οκ κομματακια γραφουν αλλα δεν ειναι οπως παλια.
ισως ομως μεγαλωσα…

αντε να δουμε.

Όχι δεν είχα πάει στα Χανιά. Η πρώτη φορά που τους είδα ήταν το '97 και ήταν πολύ καλή συναυλία αν και οι παλιότεροι λένε πως δεν ήταν όσο καλη ήταν οι προηγούμενες…

το μάθαμε και το ότι οι lost γράφουν γελοίους στίχους (απλά όχι στα επίπεδα των Priest).
και επίσης, άλλη μια προσθήκη στους τελειωμένους.

Πάντως από τα βιντεάκια, φαίνεται να υπάρχει και γρήγορο κομμάτι σε στυλ Once Solemn. Γενικά είμαι αισιόδοξος άλλωστε ο Greg έχει αποδείξει ότι το έχει σε ότι και να κάνει.

Τώρα τα περί τελειωμένων κτλ. είναι γραφικότητες…

οταν μια μπαντα κανει καποια μεταστροφη σε καποιο αλλο στυλ βλεπε ΚΡΕΑΤΟΡ παρανταης ΤΟΤ κλπ και μετα λογω κακων κριτικων/μετανειας γυρναει στα παλια κλασικα μονο ως κακο το εκλαμβανω.συγνωμη.

Δήλαδη θέλεις να μου πεις ότι σε χαλάσανε οι 3 τελευταίοι δίσκοι των Kreator που το ξαναγύρισαν στο thrash? Τεσπα είναι πως το βλέπει ο καθένας, εγώ δεν έχω τέτοια κολλήματα. Αν η μουσική είναι καλή τα άλλα μου είναι αδιάφορα…

Χμ, δε νομίζω η επιστροφή αυτή έγινε λόγω μετάνοιας or something.
Εξάλλου η στροφή Once Second/Host εγινε μια εποχή που υπήρχε γενικώς η τάση για πειραματισμό και ήταν ακόμα πρωτοπόροι.
Τώρα απλά, απολαμβάνουν να παίζουν τη μουσική που εκφράζει τον ήχο τους. Έστω και αν δεν υπάρχει σύγκριση με αριστουργήματα τύπου “Icon”, απλά οι Lost επανέφεραν τον ήχο - σήμα κατατεθέν που τους έκανε μεγάλους. Εφόσον βγάζουν αξιοπρεπείς δίσκους ας το γυρίσουν πάλι και στο “Gothic”.

αυτο ειναι το θεμα.οι φανμποηδες/νταη χαρντ ενα δυο 3 και 4 της παλιας εποχης δεν τους αρκει το αξιοπρεπεις.

σημειωση:η εποχη των πειραματισμων μ αρεσε.

Το να ζητάς από τους PL σήμερα να βγάλουν ένα νέο Icon ή Draconian Times είναι σαν να ζητάς από τους Metallica να βγάλουν Ride The Lightning ή MOP. Δηλαδή αδύνατο! Οπότε εμείς οι φανμπόυδες αρκούμαστε και σε αξιοπρεπείς δίσκους…

δεν καταλαβες.
με ενοχλει οτι οι ιδιοι αναγκαζουν τους εαυτους τους να βγαλουν κατι στο υφος που καταξιωθηκαν.
επειδη δεν τους “βγηκε” ο πειραματισμος.
σαφως και δεν περιμενω να ξαναβγει το γκοθικ.
ουτε το ΜΟΡ.
απλως θελω καλλιτεχνικη ελευθερια και οχι ΠΡΕΠΕΙ.
για αυτο και οι συγκεκριμενοι εφαγαν απο μενα ενα ΑΚΥΡΟ ,οχι πως δεν ακουω με ευχαριστιση τους δισκους τους,απλως οχι με τον ενθουσιασμο που ακουγα/ακουω τα παλια τους.
αυτο.

Το In Requiem ειναι πολυ παραπανω απο αξιοπρεπες, για την ακριβεια ειναι ενα αλμπουμ που το 80% των “ατμοσφαιρικων” συγκροτηματων εκει εξω θα πουλαγε την ψυχη του στο διαολο για να βγαλει.
Οτι δεν ειναι Draconian η Icon χαιρω πολυ, ουτε το Death Magnetic ειναι MoP αλλα τα σπαει.