Για οποιον ενδιαφερει το σετλιστ της συναυλιας το 1996 ηταν:
Enchantment
Widow
I see your face
Shadowkings
Remembrance
Hands of reason
Dying freedom
Elusive cure
Embers fire
Pity the sadness
Sweetness
As I die
Hallowed land
True belief
Forever failure
Once solemn
Yearn for change
The last time
νομιζω οτι ηταν η καλυτερη συναυλια που ειχα δει στο Ροδον. δεν ηταν η διασκεδαστικοτερη (skyclad) ή πιο συναισθηματικη (blind guardian 1998 ) αλλα σιγουρα ηταν αυτη που με αφησε με ανοικτο το στομα ολη την ωρα!
φοβερη βραδυα!!
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει πρέφα , αλλά το λαιβ στο λονδίνα θα ηχογραφηθεί και θα κυκλοφορήσει σε dvd είναι επίσημο ! Οπότε όποιος δεν θα πάει (όπως εγώ δυστυχώς :() τουλάχιστον θα έχει μία καλή εικόνα για το τι θα συμβεί στο fuzz το ερχόμενο ΣΚ
All Greek VIP ticket holders, please note that the VIP experience starts at 17:45hrs at both the Fuzz in Athens and the Principal in Thessaloniki. Please spread the word, we have had to move from the initial 15:00hrs due to sound restrictions delaying the sound check.
Αδερφέ θα συμφωνήσω πάρα πολύ. Είχα την τύχη να πάω και τις 2 ημέρες τότε. Αναμνήσεις πολλές από το ΡΟΔΟΝ σε αυτές τις 2 συναυλίες. Απίστευτος πανικός! Βέβαια πιο τυχερός ήμουνα όταν τους είδα στην πρώτη συναυλία της ζωής μου στο Ρόδον στην περιοδεία του ICON (αμούστακο τότε!). Αν έχει κάποιος αυτό το setlist ας το ποστάρει. BTW setlist από το Rock of Gods το καλοκαιράκι:
Shadowkings
Rememberance
As I Die
Forever Failure
Once Solemn
Enchantment
Walk Away
Embes Fire
Hallowed Land
True Belief
Last Time
Για τους ευσεβείς πόθους, setlist του 1992 Ρόδον Club:
Desolate
Pity the Sadness
Gothic
Mortals Watch the Day
Dead Emotion
Your Hand in Mine
Shattered
Daylight Torn
Paradise Lost
The World Made Flesh
No Forgiveness
Breeding Fear
The Painless
Encore:
As I Die
Encore II:
Eternal
Κρίμα που δεν θα βιντεοσκοπηθεί η Ελλάδα. Δεν πειράζει, θα τα γαμ…με όλα εκεί μέσα να το ευχαριστηθούμε.
Encore για μένα:
Mortals Watch the Day
Daylight Torn
Pity the sadness
Eternal
True Belief
Και μετά ξύπνησα…:sleep:
Mετα το σχολειο (σχολασα και στο 6ωρο) πηγα περιχαρης για εισιτηριο (Σαββατου τελικα). Και οκ, μονο Draconian Times λεμε. Οπως και να παιξουν, θα ειναι απολυτα βιωματικη εμπειρια αυτη η συναυλια. Can’t wait