Εχω τρια αγαπημενα αλμπουμ που με τρελαινουν.
το operation mindcrime το ειδα live το 2004.
το images and words… θα δειξει.
το draconian times ειδα το μισο το 1995 και δεν μπορω να περιμενω το σαββατο!!!
αντε λιγο εμεινε ακομαααααααααααααααααα!!!
Εχω τρια αγαπημενα αλμπουμ που με τρελαινουν.
το operation mindcrime το ειδα live το 2004.
το images and words… θα δειξει.
το draconian times ειδα το μισο το 1995 και δεν μπορω να περιμενω το σαββατο!!!
αντε λιγο εμεινε ακομαααααααααααααααααα!!!
Βασικά από το Draconian Times δεν έχουν παίξει το Jaded. Αυτό θα εννοεί προφανώς.
Μια ερωτησούλα. Ξέρει κανείς αν εχουν τελειώσει τα εισητήρια; Θα βρούμε στο ταμείο;
οχι οχι στο ενκορ ελεγε.αυτο καταλαβα/
http://www.metal-discovery.com/Interviews/paradiselost_interview_2011_pt1.htm
Ναι, ωραία συνέντευξη, αλλά νομίζω ότι πάλι στο Jaded αναφέρεται, το οποίο δεν το παιζαν ούτε στην περιοδεία του Draconian.
Εκτός και αν τελικά παίξουν και κομμάτια που χουν να βάλουν στο σετ από την περιοδεία του Icon. Όπως και να’χει πάντως, αυτές οι συναυλίες, εφόσον είναι ιδιαίτερες και “επετειακές”, θα πρέπει να κάνουν και τις εκπλήξεις τους, πέρα από τα αναμενόμενα.
Στη συνέντευξη στο Rocking ο Nick Holmes είπε ότι σίγουρα θα παίξουν το Sweetness. Όσοι το περιμένατε λυσσάτε! Εγώ θέλω True Belief και κανα κομμάτι από το ομώνυμο που το κλάσανε στο προηγούμενο live.
Από το ομώνυμο δύσκολα να παίξουν κάτι. Και βασικά μόνο το Over The Madness θα ταίριαζε κιόλας ή το Sun Fading. Εφόσον τα περισσότερα τα 'χαν παίξει στην περιοδεία εκείνη και έτσι κάνουν με κάθε νέο άλμπουμ βασικά. Το ιδανικό θα ήταν να συνταιριάξουν το Draconian Times με κομματάρες από Icon και πίσω. Αλλά παρόλα αυτά, το πιθανότερο είναι να εξελιχθεί σε ένα best of set, όπως συνήθως κάνουν πέραν των καινούριων.
ένα rotting misery ωραίο θα ήταν :roll:
αν πάω να πάρω εισιτήριο για Σάββατο την ίδια μέρα λέτε να βρω ή τσάμπα ονειρεύομαι?
εγω πιστευω οτι θα ειναι πολυ safe το setlist.
draconian times
horizon ends
sweetness
as i die,
pity the sadness
true belief
Embers fire
one second
erased
eternal
say just words
ειναι και γυρω στα 80 λεπτα ειναι και κοντα σαν ηχος ολα πλεον μεταξυ τους.
παντως υποσχομαι επειδη θα ειμαι vip και θα ειμαι στο sound check εαν εχει 3g μεσα στο fuzz να ανεβασω set list…αλλα για σαββατο 8)
Καλύτερα να πας λίγες μέρες πριν να πάρεις Helen! Άσχετο θα πουν και το Hallowed Land;; (δεν πιστεύω να μην το πουν…) …α θα πουν κ το Sweetness! Γιατί δεν το παν κ πέρσι;; Όλα τα καλά φέτος θα τα πουν;; Πόση ώρα θα παίξουν καμιά ώρα και κάτι ή δίωρο (δε μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια χεχε). Άντε καλά να περάσετε!
Εντωμεταξύ, θα’ταν αρκετά πιο “paradiselost φάση” να παιζαν το Draconian Times και στο encore μόνο κομμάτια από One Second - Host. Πλάκα θα’χε.
το θέμα είναι ότι θα έρθω από αλλού και δε μπορώ να βγάλω νωρίτερα, γι’ αυτό ρώτησα. Thanks πάντως.
Ναι, σε καταλαβαίνω κ εγώ δε μένω Αθήνα! Όταν ανεβαίνω(λόγω της σχολής), όχι συχνά, τα αγοράζω…φροντίζω βέβαια να τα παίρνω πολλές μέρες πιο πριν (έχω χάσει ήδη μία συναυλία έτσι). Μην ανησυχείς πάντως θα βρεθεί κάποια λύση!
Τους εχω ικανους να ανοιξουν το λαηβ με κανενα ‘the enemy’.
ειναι τόσο μαλάκες που δε θα με εξέπληττε…
Πραγματικά πάντως το εισητήριο της συναυλίας πρέπει να είναι το πιο άθλειο που έχω δει ποτέ μου ,ελπίζω η συναυλία να μας δικαιώσει τουλάχιστον τι διάολο για το Draconian Times μιλάμε…Εδώ που τα λέμε και να μην πέξουνε τπτ άλλο ευχαριστημένος θα είμαι!
Btw μπορεί κάποιος απο Θεσσαλονίκη να με διαφωτίσει για το αν υπάρχουν συγκοινωνίες για το Principal (ενοείται εκτός απο ταξί)?
Το ίδιο το Principal βάζει λεωφορείο (δωρεάν) που φεύγει από κέντρο.
Ρε, ξεκολληστε με το σετλιστ, λες και δεν τους εχουμε μαθει τοσα χρονια
Μονο που θα ακουσουμε Hands Of Reason και Sweetness καλα ειμαστε
Η καλυτερη συναυλια που εχω παρακολουθησει απο τους Paradise Lost και μου εχει μεινει βαθια χαραγμενη στην μνημη, ειναι το 1996 στο Ροδον. Απιστευτη συναυλια, τρελος ηχος,κομματαρες, το Ροδον τιγκα και ο κοσμος τρελαμενος. Δεν περιμενω να ξαναζησω κατι τετοιο, ουτε καν να φτασει, αλλα ευελπιστω σε κατι πολυ καλο.
Για να δουμε…!
Όλοι μου έλεγαν γι αυτήν την συναυλία, εγώ τους είδα το 97 και όσοι τους είχαν δει το 96 έλεγαν πόσο μεγάλη διαφορά υπήρχε. Όμως πιστεύω ότι η φετινή θα είναι πολύ ιδιαίτερη και ελπίζω να τα δώσουν όλα. Και ο κόσμος το ίδιο!