Παιδιά στη συνέντευξη που έδωσε ο Νικολάκης στο ροκινγκ λέει ότι από τα b sides θα παίξουν σίγουρα το Sweetness.
Χαιρόμαστε για Sweetness, γκρινιάζουμε για το “δεν αντέχουμε να παίξουμε πάνω απο μια-και-είκοσι”. Όχι ότι υπήρχαν και πολλές πιθανότητες, αλλά είχα μια ελπίδα για κάτι παραπάνω…
Και ωραία συνέντευξη μπαυδαγουει
NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
εμεις πηραμε πεμπτη απογευμα. λογικα θα εχει. δεν ακουσα κατι για τρελο sold out κι ετσι.
και εγώ πιστεύω ότι θα έχει. Αλλά Θανάση μην το αφήσεις για τελευταία στιγμή :roll:
To έίχαν παίξει το sweetness την τελευταία φορά που τους είχα δει…δεν με χαλάει βέβαια ξανά!
Το 2006 sto club22…πω ρε πάνε 5 χρόνια! 8O
Παιδες μπορειτε να μου πειτε τι ωρα αρχιζει την Παρασκευη και τι ωρα το Σαββατο (εκτος αν ειναι ιδια)?
Doors open 19.30, show starts 21.30, και για τις δύο μέρες.
Sweetness λοιπόν, και είχα κλείσει το πρόσφατο αφιέρωμα στο blog μου μ’αυτό! (μέρες πριν την συνέντευξη). Τυχαίο? 8)
Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Η διάρκεια του λάιβ θα είναι γύρω στη μία ώρα και 20 λεπτά (80 λεπτά). Το Draconian όλο μαζί με το Sweetness διαρκούν γύρω στα 50 λεπτά.
Επομένως μένει μισή ώρα ακόμα, 30 ολόκληρα λεπτά, για έξτρα τραγούδια! Αντε, πες, 20 λεπτά, αν πιάσουν την πάρλα. Τουλάχιστον 4-5 έξτρα τραγούδια λοιπόν.
Μην είναι τα γνωστά κλασικά, μην είναι τα γνωστά κλασικά, μην είναι τα γνωστά κλασικά…
Χμμ το DT μόνο του κρατάει 50 λεπτά, βαλε και 5 το Sweetness βάλε και άλλα 5 την πάρλα, άρα 20 λεπτά…αντε να δούμε.
πάρλα οι λοστ ? μηπως μιλάμε για άλλο συγκρότημα ?
Χαχα ε που λέει ο λόγος…τα κενά στα κομμάτια…γι αυτό είπα μόνο 5 λεπτά.
Τέτοιοι μουρτζούφληδες που είναι, και μόνο το οτι θα παίξουν λάιβ όλα αυτά τα κομμάτια του Draconian & Sweetness, θα το θεωρούν αρκετό όσο αφορά τις εκπλήξεις… Και τα 4-5 έξτρα τραγούδια θα είναι κλασικά As I Die, Say Just Words, Embers Fire κλπ…
Αλλά ρε γμτ. Αν αντί για As I Die χώσουν κανένα Mortals Watch the Day, ή κανένα Your Hand In Mine… αν αντί για Embers Fire κανένα Remembrance (πραγματικά ελπίζω γι’αυτό, μια που το παίζουν που και που) ή κανένα Dying Freedom. Αν αντί για το Eternal (που κι αυτό προβλέψιμο έγινε!) κανένα Shattered… Αν αντί για Say Just Words κανένα This Cold Life… (καλά, καληνύχτα :P)
Χαίρομαι πάντως που δεν υπάρχει επίσημο σετλιστ και επομένως, έχουμε και καμιά ελπίδα. :roll:
Κάθεστε και το αναλύετε. Αφού θα παίξουν όλο το DT μετά ας παίξουν και Δάντη, καρφί δε μου καίγεται.:roll::roll:
Ναι ρε συ, αλλά οκ, τους έπιασε η καλή λες και παίζουν όλη τη δισκάρα, ε, ας κάνουν και κάτι παραπάνω, τώρα που πήραν φόρα.
Το “πάει η αγάπη μου” να παίξουν…κομματάρα
Δεν είναι δικό του, είναι διασκευή
:( όχι αυτό.
Δεν ξέρω τι με έπιασε αλλά θέλω όσο τίποτα να δω Lost τώρα. Γενικά από το DT και μετά τους άφησα(μη βαράς ell) και όταν είδα ότι παίζουν όλο το DT ενθουσιάστηκα(αρχικά, μετά νταξ δεν ήμουν σίγουρος αν θα πάω). Γενικά ότι και να παίξουν μια χαρά θα είναι. Προσωπικά δεν τους έχω δει ποτέ, οπότε το ίδιο μου κάνει:p
[SPOILER](μην συνεχίσουμε περί Δάντη κλπ, ίσως και εγώ λάθος που έκανα το ποστ)[/SPOILER]
Έκανε βέβαια και δήλωση στο hammer ότι θα παίξουν λέει και ακυκλοφόρητα καινούργια κομμάτια από το επερχόμενο σιντι. χλώμο πάντως αφού από ότι φαίνεται δεν έχουν γράψει και τίποτα
από παλιά …ναι μία πορωμένη εκτέλεση του remembrance θα με ξεσήκωνε και εμένα . αν και αυτό που με νοιάζει περισσότερο από όλα έιναι να είναι η φωνή του holmes στα επίπεδα του studio …
αν δεν τους έχεις δεί ποτέ,μην το σκέφτεσαι…πάνε.Ειδικά τώρα που περιοδεύουν για το DT.Βέβαια γίνονται μαλάκες στα λάιβ,μην έχεις τίποτε τρελές απαιτήσεις.Πέρα από την διάρκεια που όπως έχουν πεί κ άλλοι χρήστες περιορίζεται στα 75-80 λεπτά,είναι λίγο απόμακροι σαν καλλιτέχνες.Πέρα από κάποιες ατάκες,αγγλικό χιούμορ βασικά του Χόλμς,δεν λένε κ πολλά με τον κόσμο.Μπορεί να τους βρίζω σε κάθε λάιβ αλλά έχω κόλλημα με τους μπάσταρδους…:lol:Δεν πρέπει να έχω χάσει εμφάνισή τους από το 1997 κ μετά που τους είδα πρώτη φορά.
ο χολμς δν ειχε φωνη στα επιπεδα του στουντιο πριν δεκα χρονια θα χει τωρα?
παντως περσι τα τραγουδια το δρακοντα τα ειπε πολυ καλα.
α σε προσφατη συνεντευξη του ο γκρεγκ δηλωσε οτι θα παιτσουν κομματια που δεν εχουν πει ποτε λαιβ. κλαψτεεεεε
πλιζ απαντηστε μου καποιος στο ποστ μου στο βαριεμαι.εχω αγχωθει.