Που πουλάνε εισητήρια για Θεσσαλονίκη;
πως παει η προποληση
πριν κανα μηνα πηρα 234
τι νουμερακι παιζει τωρα ?
θελω μετα απο draconian
eternal
pity the sadness
as i die
falling forever
φανταζεσαι χαχα!χα
ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα
το falling forever δεν το εχω ακουσει live
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου.Κομματάρες όλα.Το eternal το χαν παίξει Θεσσαλονίκη πέρσι και τους είχα δει.Μόλις το άκουσα νόμιζα θα πεθάνω.Τρελή πώρωση.
ξαναγραφω. εχοντας δει την περιοδεια του draconian times το 1995 στο ροδον σας συμβουλευω να μην χασετε αυτο το live. το draconian ηταν ειναι και θα ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα εργα τουτης εδω της μουσικης. εμενα προσωπικα ειναι στα τρια πιο αγαπημενα μου (images & operation πρωτα ).
εχω ψηθει πολυ και μαλλον θα παρω VIP με ολα τα καλουδια που εχει. θεωρω ξεχωριστο κομματι στην ιστορια των Paradise Lost, μας τιμουν με 3 shows και καθηκον μας να ειμαστε εκει.
Εν ετει 2011 καθηκον μας δεν ειναι κατα βαση ουτε το να παμε Στρατο. Ποσο μαλλον σε -ακομα μια-συναυλια των Paradise Lost.
οτι να 'ναι
kala ola auta, alla otan grafeis ‘theoro ksexoristo kommati stin istoria ton Paradise Lost, mas timoun me 3 shows kai [B]kathikon[/B] mas na imaste ekei’, ti akrivos ennoeis ? ?
ε ρε μαν τι δεν καταλαβες?
ειναι ξεχωριστο κομματι της ιστοριας του να παιξουν το draconian ολο σε συναυλιες. ειναι για εμας μεγαλη τιμη και το αξιζουμε εννοειτε γιατι εχουμε στηριξει αυτη την παντα οσο λιγες και θεωρω καθηκον των ελληνων fan σε αυτο το ξεχωριστο γεγονος να ειναι εκει.
ευχομαι να εγινα πιο σαφης τωρα.
Σαφεστατος ησουν εξαρχης, απλα η χρηση της λεξης ‘‘καθηκον’’ για μουσικη συναυλια ειναι εξ ορισμου αστεια
Άντε…23 και σήμερα!!! 8)
Για όσους έχουν πάρει VIP εισητήρια:
-
Τι ώρα πρέπει να είμαστε στο FUZZ για το soundcheck κλπ;
-
Τα Εισητήρια τα παίρνουμε στο FUZZ (παρουσιάζοντας το confitrmation email) η μας στα στέλνουν ταχυδρομικός;
Ευχαριστώ!
Ticket To The Show
? VIP Laminate & Lanyard
? Meet & Greet with the band
? Have your photo taken with the band (bring own cameras please)
? Access to a closed sound-check before the gig
? Early access to the concert
? VIP goody bag (PL draw string bag containing an exclusive T-shirt and other exciting memorabilia)
?[B][I] You will need to be at the venue by 3pm on the day of the show[/I][/B]
και ειναι επισης box office collect/will call. που σημαινει οτι θα μας καλεσουν. γνωμη μου ειναι να παρεις τηλεφωνο τους διοργανωτες. αυτο θα κανω και εγω μερικες μερες πριν!!
Πήρα εισιτήρια σήμερα για Παρασκευή Νο738 & 739…
Ώρα να ακούσουμε το Draconian Times ξανά και μερικά favorites που πιστεύω θα παίξουν όπως Οne Second. Say just words, True Belief, As I die, & Erased…Πολλές εκπλήξεις δλδ:p
Ki εγώ για Παρασκευή. Άθλια τα εισιτήρια [-X.
Πώς είναι έτσι? Σαν απόδειξη είναι, καμία αισθητική απολύτως.
Εκτός που το μόνο που τα κάνει να φαίνονται εισιτήρια είναι ένα απλό logo Paradise Lost, οι μαλάκες είχαν γράψει “Φεβρουαρίου” αντί για “Μαρτίου” και έχουν κολλήσει παντού ένα μικρό αυτοκόλλητο για να το διορθώσουν :lol:#-o.
Έτσι όπως είναι, περνάνε από την εφορία σαν αποδείξεις;;
Αν και όλα τα εισιτήρια που δίνει το fuzz έτσι είναι
5 και σήμερα!!! 'Αντε!!! 8)
Πως παει η προπωληση? Αν παω μεσα στη βδομαδα για εισιτηρια (Παρασκευη θελω) θα βρω ε?
Εμείς ό,τι και να σου πούμε, στηντύχη θα στο πούμε. Πάρε τηλέφωνο αύριο στο Ticket House να έχεις καλύτερη ενημέρωση. Πάντως εκτιμώ ότι θα γίνουν sold-out και οι δύο μέρες.