Paradise Lost in Greece @18-19-20/3/2011

μαλακιες λετε τους εχω δει 7-8
φορες δεν θυμαμε ακριβως και παντα ειχαν και γαμω τους
ηχους ενταξει ναι κανα 2- φορες βαριοντουσαν
αλλα σε ηχο γαμανε
Νο235

sodo, εγώ τους έχω δει μια φορά και είχα πορωθεί τρελά και χοροπήδαγα σαν το κατσίκι. Αλλά είναι αλήθεια ότι ο Χολμς βαριέται τη ζωή του και είναι ντροπή για μια μπάντα με τόσους δίσκους και τόσα καλά κομμάτια να παίζει 1 ώρα 23 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα σε κάθε live. Και το θέμα είναι ότι μόνο ο Χολμς βαριέται. Οι άλλοι και γουστάρουν πολύ στα live και σίγουρα δε θα είχαν πρόβλημα να παίξουν παραπάνω. Παρόλα αυτά και εγώ πήρα εισιτήριο για το Σάββατο, γιατί απλά δεν χάνετε αυτό το Live :roll:

μωρέ αν παίζανε 1 ώρα και 23 λεπτά καλά θα ήταν, αλλά δυστυχώς παίζουν ένα τέταρτο λιγότερο. Και ο Holmes δεν βαριέται απλά αυτό είναι το στυλ του, πάντα έτσι ήταν.

από το επίσημο facebook της μπάντας:
http://www.facebook.com/home.php#!/permalink.php?story_fbid=193661187318106&id=10044758805
"Good Morning! Narrowing down a song shortlist for the encore on the Draconian Times dates…Any suggestions would be greatly appreciated! - Nick Holmes"
8)

οτι να ναι…οι περισσοτεροι απο κατω λενε κατι once solemn και last time…μαλλον δεν εχουν καταλαβει τι σημαινει draconian times tour…:lol:
αρα θα εχει ενκορ(:roll:) να υπολογιζουμε γυρω στα 15 κομματια…ε λοστ ειναι αυτοι παραπανω θα ηταν υπερβολη…

παντως δν θα ηταν ωραιο να επαιζαν τα b-sides?walk away,master of misrule…πωωωω

Καλή φάση θα ήταν αυτό που λες, να έπαιζαν και το Fear ας πούμε. Το τσίμπησα το εισιτηριάκι για το Σάββατο, αντε να (ξανα)δούμε.

Paradise Lost - [B]We are pleased to announce the main support act for the ?Draconian Times? Tour 2011 (mainland Europe only) will be Ghost![/B] We are extremely excited to have them onboard and fans ourselves of their music. You can listen to them and read more about them here http://www.myspace.com/thebandghost. [B]Unfortunately they can?t play Greece but we will be announcing the support bands for Greece soon so watch
this space[/B]!

παλι στην απ εξω η Ελλαδα…

για τους συγκεκριμένους, ευτυχώς.

Να μη βάλουν support. Να παίξουν το Shallow Seasons και το No Forgiveness.

και το Year Of The Summer για τους χέητερς :slight_smile:

συμφωνω και επαυξανω… :wink:

αλλα ειναι πολλοι που μαλλον θα τους ηθελαν…

[-o<[-o< αν ερθω και το ακουσω θα πεθανω…

για γκοστ κλαιν προσωπικα

θα παιξουν ολο το draconian times?

η θα παμε και θα φαμε ξενερα που θα ακουσουμε τα μισα τραγουδια???

τα παντα ολα :roll:

Enchantment
Hallowed Land
The Last Time
Forever Failure
Once Solemn
Shadowkings
Elusive Cure
Yearn for Change
Shades of God
Hands of Reason
I See Your Face
Jaded

οοοοοοοοοοοοοοοολα αυτα???
γιατι αν δεν τα παιξουν ολα (με αντε κανα δυο εξαιρεση…) απο ολο το CD, δεν εχει νοημα να παω…

ρε μεγάλε αφού το είπαν οι άνθρωποι, το κάνανε και αφίσα ΟΛΟ ΤΟ DRACONIAN TIMES ! τέλος. το μόνο που παίζεται είναι τι θα παίξουνε μετά …και πόσο…

ok, thanks

απλα ειναι η πρωτη φορα που σχεδιαζω να παω σε κατι τετοιο, ε και ειναι λιγο δυσκολο να πιστεψω οτι θα το παιξουν ολο το CD…

αλλα αφου ειναι ετσι, τωρα δεν χανεται!:smiley:

οποιοι εχουν φατσοβιβλιο να πανε στη σελιδα τους εκει πολυ λενε προτασεις για το ενκορ και να τους πρηξουμε να παιξουν sweetness,sweetness,sweetness,sweetness…:roll:

Ρε μαγκες ελεος. Ειπανε θα παιξουνε ολοκληρο το draconian, τι αλλες εγγυησεις θελετε δηλαδη? Ημαρτον :papas:

Ξερω γω, η διαρκεια του Draconian times ειναι 2 τραγουδια μικροτερη απο το μεσο ορο διαρκειας συναυλιας Paradise Lost.

Εγω τελικα θα την χασω αυτη την συναυλια και ηθελα πολυ να ακουσω ολο το Draconian Times… Αλλα εχει Manowar το προγραμμα, οποτε… Αλλη φορα, ερχονται συχνα αυτοι.