Paradise Lost in Greece @18-19-20/3/2011

Πλάκα πλάκα δεν είναι και τόσο απίθανο. Draconian δε θέλατε? Γειά σας!!! :smiley:

είναι 90% σιγουρο οτι αυτό θα κάνουν :stuck_out_tongue:

Εγω εχω να πω οτι το εισητηριο ειναι πανακριβο!!
Κριμα, και το ψηνα!

Μαλιστα…Ακριβο (καπως) το ελεγα και εγω. Μα σκεψου οτι ειναι μια μπαντα θρυλος. Για πολλους ειναι το χεβυ μεταλ και σιγουρα ειναι διπλα διπλα με Maiden, Priest κτλ κτλ…Ειλικρινα ειναι μια καλη τιμη για Accept, νομιζω!

Εdit: Μαλακια μου, μπερδεψα τα θεματα :stuck_out_tongue:

αχαχαχα δεν πειραζει! Για accept θα τα δινα ανετα! Αλλα λεω να μην κανω παλι 40ευρο πλουσιωτερο τον ΟΣΕ!

παιδιά τι λέτε?δε παιζει αυτό…μάλλον 8α παιξουν το Draconian Times και άλλες διαφορες επιτυχίες,μόνο να μη παίξουν απο το HOST γιατί θα βαρέσουμε ενέσεις,τεσπα.

\:D/

Παίδες να ρωτήσω γιατί είμαι άσχετος… Για ποιο λόγο θα παίξουν 2 συναυλίες?? (όχι ότι χαλιέμαι:p)

και θα παίξουν και ολόκληρο το DT…8)

καμμενιές:!:
άντε να δούμε πάντα θέλουν να μας κάνουν να σκεφτόμαστε για τα σετλιστς.

καλα αν το εκαναν αυτο θα ηταν οι μεγαλυτεροι ξεφτιλες ever…

Ναρκωτικά παίρνεις ρε φίλε?

Έλεος…

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚ! ΜΟΝΟ ΛΕ.ΠΑ. ΛΕΜΕ!!!

θα παίξουν το DT και (αν δεν βαριούνται :p:p:p:p) ελπίζουμε σε κανά-δυο (τρία :roll::roll::roll:) ακόμα…

πάντως δεν με χαλάει να παίξουν κάποιο από Permanent Solution,So Much Is Lost,Behind the Grey,Nothing Sacred από Host…:p:p:p

Όχι φίλε και ΛΕ.ΠΑ
Προτιμώ τον Τερλέγκα :lol:

Σε μερικους μηνες παιζει να ξαναρθουν για να παιξουν ολοκληρο το Icon…σε δουλεια να βρισκομαστε κοινως :stuck_out_tongue:

Τσίμπησα εισητηριάκι Νο 0222 σήμερα. Πάμε ρε Lost!:smiley:

xm δε χαλάστηκα,αλλα δε φτιάχτηκα κιόλας,τέσπα εγω παιδιά θα πάω πάντως κι ας παιξουν μόνο το DT,το χω υποσχεθεί στον εαυτό μου,ξέρετε πόσες βραδιές εχω περάσει αναψοκοκκινισμένη να τους ακούω#-o(μιλάμε για τρελή πόρωση).

Μαζι σου, συμφωνω 99%

Εχω μεγαλο κολλημα με Lost, τους εχω δει 4 φορες και για να λεμε του στραβου το δικιο, καπως ετσι ειναι τα πραγματα…:-k
Και γω δεν νομιζω να παω αν και τους γουσταρω τρελά, τα live ομως δεν ειναι και το δυνατο τους σημειο…

υ.γ. Ασχετο/σχετικο: Kαντε τους ενα email και πεστε τους οπως κ γω ρε παιδια οτι Μακεδόνες υπαρχουν μονο στην Ελλαδα και το F στο FYROM σημαινει fake και οχι former…
http://www.paradiselost.co.uk/news.html

Δεν εχω ασχοληθει επισταμενα με Paradise Lost, αλλα το σκεφτομαι να παω γιατι το Draconian Times μου αρεσει πολυ και δεν τους εχω δει και ποτε live. Αργει ακομα, το βλεπουμε.

xm… tous exo dei 4 fores, kai pote den mou arese h synaulia tou styl paizo ksana to
kalytero album mou, an kai prosopika thero to Icon kai oxi to Draconian Times
kalytero tous. Alla kouventa na ginetai.
Opote den tha tous timhso.

Kala na perasete osoi pate :smiley: