Εγω θα δωσω 30 ευρω για το Σαββατο και ολα καλα. 60 ευρω ειναι παρα πολλα και οσο και να ηθελα, δεεεν. Αφηστε που υπαρχουν και αλλες συναυλιες εκει γυρω, οποτε…
τι εννοείς ότι θα παίξουν τα ίδια και τις 2 βραδιές;
Έτοιμο το ticket για Σάββατο…αν και επιβάλλεται να πάμε και Παρασκευή
Εννοώ ότι αν έχει σημαντικές διαφορές το σετ-λιστ, της μίας με την άλλη μέρα θά’χει γούστο να πας και στις δυο μέρες, αν παίζουν τα ίδια όχι:):!:
Την τελευταια φορα που παιξαν 2 μερες εδω, ειχαν 2 τραγουδια διαφορετικα νομιζω.
Angmar/?
χαχα όντως 120 ευρώ VIP του fuzz;
λογικά και τις 2 μέρες αν μάθω ότι είναι διαφορετικά setlists.
Πω ρε πουστη πρεπει να κανονισω αδεια απο το στρατο να ερθω ελλαδα να τους δω.
Δεν τους εχω δει live και αυτη θα ειναι μια ΓΑΜΑΤΗ ευκαιρια να τους δω για πρωτη φορα με γαματο σετλιστ.
Η μαλακια ειναι οτι μεχρι να κανονισω την αδεια δεν μπορω να παρω εισητηριο απο τωρα και φοβαμαι μην ειναι πολυ αργα οταν θα μπορω
Πολυ καλα νεα παντως. 3 συναυλιες μονο για ελλαδα. Δε μας χαλασε ε?
Τα βηματα σκεψεων που εκανα οταν ανακοινωσαν τις ημερομηνιες (απλα εγω λογιζω το Λονδινο):
-
Ενταξει, τους εχω δει 5 φορες. Μετριοτατοι, χωρις πολυ ορεξη, ψιλο-αγγαρεια κατασταση μερικες φορες. Δισκογραφικα αξιζουν 9/10, αλλα συναυλιακα 5/10.
-
Σιγα μην παω. Αρκετες φορες τους ειδα, τι αλλο να μου προσφερουν.
λιγες μερες μετα ανακοινωνεται το περιεχομενο της περιοδειας:
- E γαμιεστε, παλι θα γινω πελατης σας.
είχαμε thread για PARADISE LOST και το χαμε κρυμμένο8O?φτου σας τς τς τς
lol hahahaha ::lol::lol:
Εγώ έκλεισα VIP για Θεσνίκη,
πάντων υπάρχει φήμη ότι μπορεί της Αθήνας να βιντεοσκοπηθεί ή τουλάχιστον να ηχογραφηθεί για μελλοντική κυκλοφορία.
ναιιιι,θα μας δειξει η τηλεόρατση =D>
Ισχυει, 2003 (νομιζω) στο Gagarin, την πρωτη μερα εκλεισαν με το The Last Time και τη δευτερη με το Eternal. Μη περιμενετε παντως συγκλονιστικες ανατροπες στο set list, ενα, αντε δυο τραγουδια να ναι διαφορετικα. Εκτος κι αν κανουν την απιθανη εκπληξη που λογω του προσφατου παρελθοντος δεν το πολυπιστευω.
Θα παίξουν μόνο το Draconian Times η όλους τους δίσκους τους?
Για ενημερώστε ρε μάγκες το thread…
το draconian λένε ότι θα παίξουν όλο, άλλα θα παίξουν και άλλα κομμάτια. Δε διευκρινίζουν κάτι άλλο.
θα παιξουν ολους τους δισκους σερι μεχρι το χοστ τη μια μερα, και την επομενη μεχρι το τελευταιο δισκο.
Ισχυει αυτο; δηλαδη δε θα παιξουν απο τα Believe in nothing και Symbol of Life την πρωτη μερα; :-s:-s:-s
:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
[SPOILER]γίνεσαι κακός!!! [/SPOILER]
:lol::lol::lol:
εγω παντως τους εχω ικανους να παιξουν μονο το ντρακονιαν και να σηκωθουν να φυγουν…